首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Email has completely changed the way we work today. It offers many benefits and, if used well, can be an excellent tool for impr
Email has completely changed the way we work today. It offers many benefits and, if used well, can be an excellent tool for impr
admin
2019-09-01
45
问题
Email has completely changed the way we work today. It offers many benefits and, if used well, can be an excellent tool for improving your efficiency. Managed badly, though, email can be a waste of valuable time. Statistics indicate that office workers need to wade through an average of more than 30 emails a day. Despite your best efforts, unsolicited email or spam can clutter up the most organized inbox and infect your computer system with viruses. Here we give you guidance on protecting yourself.
Prioritizing incoming messages
If you are regularly faced with a large volume of incoming messages, you need to prioritize your inbox to identify which emails are really important. If it is obvious spam, it can be deleted without reading. Then follow these steps for each email:
- Check who the email is from. Were you expecting or hoping to hear from the sender? How quickly do they expect you to respond?
- Check what the email is about. Is the subject urgent? Is it about an issue that falls within your sphere of responsibility, or should it just be forwarded to someone else?
- Has the email been in your inbox for long? Check the message time.
An initial scan like this can help you identify the emails that require your prompt attention. The others can be kept for reading at a more convenient time.
Replying in stages
Having prioritized your emails, you can answer them in stages, first with a brief acknowledgement and then a more detailed follow-up. This is particularly advisable when dealing with complicated matters where you do not want to give a rushed answer. If you decide to do this, tell the recipient a definite date when you will be able to get back to them and try to keep to this wherever possible.
Some emails are uncomplicated and only require a brief, one line answer, so it is a good idea to reply to these immediately. For example, if all you need to say is, " Yes, I can make the 10:00 meeting" , or "Thanks, that’s just the information I needed" , do it. If you are unable to reply there and then or choose not to, let the sender know that you have received the message and will be in touch as soon as possible.
Questions 56 ~ 60
Complete the chart with no more than three words from the passage.
选项
答案
prompt attention
解析
文章第三段第一句提到“这样的初始扫描可以帮助您识别需要立即关注的电子邮件”。因此,空格处应填prompt attention。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BijK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A.becauseB.experienceC.pushedintoD.objectionsE.protestedF.complaintsG.oppose
A.risenB.smoothC.friendlyD.exceedingE.rapidF.varyG.expensiveH.sudden
Iamoneofthemanycitypeoplewhoarealwayssayingthatgiventhechoicewewouldprefertoliveinthecountryawayfromth
EuropeancountrieshavebeencarefullywatchingtheviolencethatexplodedacrossFrance,worriedthattheirvehiclesandbuildi
PassageThreeWhatdidMotherRigbydecidetomakeafterbreakfast?
Thevenerable20-volumeOxfordEnglishDictionarycontainsabout700,000words,buttheeditorsrecentlyrealizedtheyweremiss
Signhasbecomeascientifichot【C1】________.Onlyinthepast20yearshavespecialistsinlanguagestudyrealizedthatsigned
TheIdentificationofGoalsTwoquestions.Whydopeopleneed12yearsofschooling?.Whydoeseveryonefollowtheunc
________hadshefinishedthepoem________thestudentsbegantoaskherquestions.
CordiaHarringtonwastiredofstandingupalldayandsmellinglikeFrenchfriesatnight.SheownedandoperatedthreeMcDonal
随机试题
A.立即停止接种B.组织接种单位销毁C.立即组织疾病预防控制机构和接种单位采取必要的应急处置措施D.查封、扣押假劣或者质量可疑的疫苗E.依法移交公安部门依照《疫苗流通和预防接种管理条例》的规定接到质量可疑疫苗报告的卫生主管部门应
下列关于化工消防技术的说法中,正确的是()。
根据以下资料,回答下列题目:张先生今年40岁,妻35岁,单薪家庭,有一小孩10岁,现在住的房子价值40万元,无贷款。张先生有10万元存款,计划换房总价100万元,但是换房的结果,将花光这笔存款,并且以又背上50万元的负债,想要60岁退休的梦想可能不易实现
交通事故在中国由________管理和查处。
《论语》中反映孔子教育公平思想的名言是()。
下列哪项不属于讲授的基本形式?()
随着科技的发展.转基因技术正在从挑战自然和违背自然的方向转变到尊重自然和顺应自然的方向。与第一代转基因作物的设计思路截然不同,新一代转基因作物采用的是基因沉默技术,它标志着转基因技术里程碑式的突破。作者接下来最有可能谈论的是:
DearHilda,I’vejustheardofmymotherhassuddenlybeen【M1】______takenill,andI’dliketogoands
IsEarthGettingWarmer?TheNationalAcademyofSciencesclaimedrecentlythatpeopleshouldcautionratherthanpanicaboutth
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteveryfacetofourlife,educatedpeopleneedatleastsome
最新回复
(
0
)