首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Nowadays there are more and more ways of going on holiday. More and more people go abroad every year. Some people even go on two
Nowadays there are more and more ways of going on holiday. More and more people go abroad every year. Some people even go on two
admin
2011-02-04
54
问题
Nowadays there are more and more ways of going on holiday. More and more people go abroad every year. Some people even go on two or three holidays a year.
There are two types of holidaymakers. The first kind always flocks to seaside resorts when they go on holidays. Their one and only aim is to have a good time by sunbathing and putting their feet up. They are not a bit interested in local specialties. At mealtimes, if they can get a plate of British "fish and chip" they are more than happy. They spend their days in the sunshine and their evening getting drunk, then sleep soundly. If this sort of person forgets to pack the suntan oil, he or she undoubtedly come home as red as a lobster (龙虾).
The other type of holidaymakers goes to every country to increase their knowledge of foreign lands. They make use of the chance to travel to improve their world knowledge. For them, going on holidays is educational. Consequently, this sort of travelers will move from place to place every few days. If they visit lots of places in a short span of time, there is no way that they can get a proper feeling of a place or fully appreciate the local food and wine.
Whichever type of holiday chosen, everybody has the same aim: to put their work to the back of their minds, have as much fun as possible and come home happy and relaxed.
If a person visits too many places in a short time, ______.
选项
A、he will have a better knowledge of other countries
B、he will eat more various foods
C、he will not have a good rest
D、he will not get a true impression of any place
答案
D
解析
根据题干关键词too many places in a short time定位到文章第三段第五句:If they visit lots of places in a short span of time,there is no way that they can get a proper feeling of a place or fully appreciate the local food and wine.(如果他们在很短的时间内游览太多地方的话,他们就不可能对一个地方有真正的了解,也无法充分享受当地的饮食和美酒。)由此,我们可以得出答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/BklK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Theyaredoingshopping.B、Theyaresellingfood.C、Theyarefryingachicken.D、Theyarehavingdinner.DM:Havemorepieces
A—overpopulationB—underpopulationC—workingpopulationD—populationwaitingforemploymentE—urbanpop
WheredidhemeethisfriendPeters.HemetPeter______.
Apopulationexplosionwillleadto______.Bytheyear2000,today’s______nationswillhaveatotalpopulationof5billion
TheWhiteHousewasbuiltinWashington______.Thepresident’shomeandthecityofWashingtonwere______.
TheWhiteHousewasbuiltinWashington______.ThePresidentialPalacewas______.
WhenthewriterfirstwenttotheRedCrossclinicinBeijingtodonatehisbloodhewassurprised______.Thepurposeofthew
______heisconcerned,thingsaregoingwellandhehasnodifficultyhandlingthebusiness.
Whyarescientistssurprisedbythefindingsintheirnoisestudy?Accordingtothetext,whatspecificallymayhappenifweca
A、Leonarddoesnottalkmuch.B、Leonardspeakswithdifficulty.C、Leonard’sroommatesdonottalktohim.D、Leonarddoesn’twork
随机试题
1996年2月19日,A企业就其生产的家用电器注册了“青凌”商标。后来B企业使用该商标生产冰箱,并在2006年4月开始销售“青凌”牌冰箱。下列说法正确的是()。
成本逼近法的基本公式为:土地价格=土地取得费+土地开发费+利息+利润十土地增值收益。()
《证券公司监督管理条例》规定,因故意犯罪被判处刑罚,刑罚执行完毕未逾()年的个人,不得成为持有证券公司5%以上股权的股东、实际控制人。
下列各项说法中不正确的是()。
阿芳出生在一个贫困家庭,父亲在她6岁时被捕入狱后死在狱中,剩下姐姐和她与母亲相相依为命。1999年姐姐结婚出嫁,为筹办姐姐的婚事,母亲到处筹款借钱,给生活拮据的家庭添加了债务。2000年阿芳从职校毕业,找了一个宾馆服务员的工作,为还债,她经常替小姐妹们加班
EncounterEnvironmentalToursofferstripstosomeofthemostbeautifulandisolatedwildernessesintheworld______allthecom
近代中国遭遇了巨大民族危机,列强人侵,军阀割据。近代中国社会的性质属于()。
有一类攻击可以确定通信的位置和通信主机的身份,还可以观察交换信息的频度和长度。这类攻击称为______。
有如下类定义:classMyClass{intvalue;public:MyClass(intn):value(n){}intgetValue()eonst{returnvalue;}
LawrenceSterne’s______wasconsideredasthepioneerworksofthestream-of-consciousnessnovel.
最新回复
(
0
)