首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I can still remember my first day at school. I was only 6 years old at that time. It was a very big room. I sat at the desk near
I can still remember my first day at school. I was only 6 years old at that time. It was a very big room. I sat at the desk near
admin
2012-03-27
53
问题
I can still remember my first day at school. I was only 6 years old at that time. It was a very big room. I sat at the desk near the window, but I couldn’t see anything outside because the window was too high. There was a big map of the world on the wall and an old blackboard. I don’t think I was worried or afraid at that time. There was another little boy next to me. He sat there and kept silent at first. Then he began to cry,because he didn’t want to stay there.
More and more students came in,but the boy didn’t stop crying. "Morn, I want to go home. " He cried again and again. Later,the teacher came in. She went to the little boy,and said something to him. I couldn’t hear what she said. Soon the boy stopped crying and began to smile. To this day, I still don’t know what the teacher said to the little boy.
The writer went to school when she was only six years old.
选项
A、Right.
B、Wrong.
C、Doesn’t say.
答案
A
解析
题句意为“作者上学时只有6岁”。短文第一、第二句即指出,作者仍然记得第一天上学时的情景,那时她才6岁。由这两句的逻辑关系可知,题句是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Blqd777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatdoesthewomanmean?
A、 B、 C、 A原句说的是“汤姆在火车站送他的朋友”(seehisfriendoff)。图片[A]画的是火车站,而图片[B]画的是公共汽车站,图片[C]画的是飞机场,只有[A]符合题意,所以应该选[A]。
You’dbetter______TVnow.
Mostdogownersfeelthattheirdogsaretheirbestfriends.Almosteveryonelikesdogsbecausetheytryhardtopleasetheirow
Manyteenagersthinkthattheirfriendscanunderstandthembetter.Thewriterthinksthatparentsshouldtrytheirbesttound
You’dbettergotobedearlyifyou______togetupearlytomorrow.
—Iwanttobuyashirt.—______doyouwear?
Iusually(经常)getupat6:00【16】themorning.ThenIwashmyface【17】brushmyteeth.I【18】breakfastat7:00.Ilivenearschool.
Iusually(经常)getupat6:00【16】themorning.ThenIwashmyface【17】brushmyteeth.I【18】breakfastat7:00.Ilivenearschool.
A、broughtB、gotC、tookCtakesb.todoctor’s/dentist’s指“带某人去看病/看牙医”。这里的doctor’s和dentist’s指大夫或牙医的诊所。
随机试题
有关胸腔内生殖细胞瘤,错误的是
类风湿关节炎病理改变包括
胸部连续扫描,个别层面CT图像出现重复,多见原因是
胸围反映
吴某与张某于1999年10月2日举行结婚典礼。同日吴某将拍摄婚礼活动的一卷胶卷交给某彩色扩印公司冲印,并预交冲印费24元,彩色扩印公司开出一张印单交给吴某,印单上事先印好了“如遇意外损坏或遗失,只赔偿同类同号胶卷一卷或相当价值的现金”的字样。后彩色扩印公司
(2007年)微分方程cosydx+(1+e-x)sinydy=0满足初始条件的特解是()。
发展之所以成为中国共产党执政兴国的第一要务,是因为()。
已知有一棵二叉树,其高度为n,并且有且只有n个结点,那么二叉树的树形有()种。
设随机变量X的分布函数为已知P{-1<X<1}=,则a=_______,b=_______。
To:AnnaDahlinHereistheinformationaboutlanguageclassesatCityCollege.TheRussianclassisfullandsoistheGerma
最新回复
(
0
)