首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Limited driving range. B、Huge recharging expenses. C、The short life of batteries. D、The unaffordable high price. A短文中提到,在过去,电动
A、Limited driving range. B、Huge recharging expenses. C、The short life of batteries. D、The unaffordable high price. A短文中提到,在过去,电动
admin
2019-03-12
53
问题
Thank you for coming, everyone.(23)Today’s presentation will show how we see the development of the motor car in the short to medium term, and that is why we have invited all of you here today. Let’s start with power. It’s clear that petrol-driven engines have no future. Already there are many alternative fuel vehicles on the market, powered by anything from solar power to natural gas. Some independent thinkers have even produced cars that run on vegetable oil. But as we all know, of all these alternative fuel vehicles, the most practical are electric vehicles.(24)Sure, in the past electric vehicles have their problems, namely, a limited driving range and very few recharging points, which limited their use.(25)Now, however, recent developments in electric vehicle technology mean they can match conventional petrol engines in terms of performance and safety. Let’s not forget that electric vehicles are cleaner. Plus, importantly, the power source is rechargeable, so this does not involve using any valuable resources. Moving on to communications, very soon, cars will be linked to GPS satellites, so they’ll do all the driving for you. What controls the main for the users will be audio-based. So, for example, you’ll just have to say " a bit warmer" , and the air conditioning will adjust automatically. You’ll also be able to receive e-mail, music and movies, all via an internet link. So just type in the destination you want, sit back, sleep, watch a movie, whatever.
23. What is the presentation mainly about?
24. What used to restrict the use of electric vehicles?
25. What does the speaker say about electric vehicles of today?
选项
A、Limited driving range.
B、Huge recharging expenses.
C、The short life of batteries.
D、The unaffordable high price.
答案
A
解析
短文中提到,在过去,电动汽车的确存在一些问题,比如行驶里程有限、充电点较少等,故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Bp47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Aplaceformakingastronomicalobservations.B、Aninstrumentusedforobservingstars.C、Aunitofmeasurement.D、TheNorthS
DesertFormationA)Thedeserts,whichalreadyoccupyapproximatelyafourthoftheEarth’slandsurface,haveinrecentdecades
A、71million.B、91million.C、81million.D、17million.A信息明示题。由hegota71milliondollarssettlementawardfromthehospital可知,由
DefinitionsofObesityA)Howdoesonedefinewhenapersonisconsideredtobeobeseandnotjustsomewhatoverweight?Height-we
A、Togoshopping.B、Todoresearchforherstory.C、Tomeetwithherprofessor.D、Totakeabreakfromherwork.B综合推断题。女士说去珠宝店是
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silent",thefilmhasneverbeen,inthefullsenseofth
A、Thequalityofgoodsandserviceshasimproved.B、Mostpeoplearereducingtheirconsumption.C、Complaintchannelsaretoolim
A、FewerjobopportunitiesinMexico.B、StrongtieswiththeU.S.economy.C、Declineintourism.D、Declineintaxrevenues.A信息明示
Avila,18,isn’taDoogieHowser-esquesuperachiever.TheWestPotomacHighSchoolseniorisamonghundredsofthousandsoftee
A、Byattendingspecialcourses.B、Withthehelpofherfriends.C、Byreadingbooksonhobbies.D、Undertheguidanceofhermothe
随机试题
There’snotmuchmilkleftbutIthinkthere’sjust______forourbreakfast.
患儿男性,1岁,主因“发现贫血6个月,发热1天”入院。入院前6个月,常规体检血常规提示:血红蛋白(Hb)87g/L,未予重视,未继续诊治。1天前患儿无明显诱因出现发热,体温最高39℃,伴流涕、咳嗽,无寒战、抽搐、喘息、呕血、黑便等其他伴随症状。血常规:外周
体细胞基因治疗总体效果迄今并不理想的主要原因是
左侧心力衰竭最有诊断意义的体征是下列哪一项
社区护士对临终病人家属的护理不包括
商业银行积极、主动地承担和管理风险的益处有()。
下列叙述中,错误的是()。
Suchmentalfatiguecanbeasthreateningasaheartattack.Recentevidenceindicatesthatsleepinessisaleadingcauseoftra
A=BewitchedB=SavingPrivateRyanC=TeamAmerica:WorldPoliceD=GodfatherWhichmovie.tellsthestoryaboutthelastg
【B1】【B7】
最新回复
(
0
)