首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Play is the principal business of childhood, and more and more in recent years research has shown the great importance of play i
Play is the principal business of childhood, and more and more in recent years research has shown the great importance of play i
admin
2014-01-27
67
问题
Play is the principal business of childhood, and more and more in recent years research has shown the great importance of play in the development of a human being. From earliest infancy, every child needs opportunity and the right material for play, and the main tools of play are toys. Their main function is to suggest, encourage and assist play. To succeed in this they must be good toys, which children will play often, and will come back to again and again. Therefore it is important to choose suitable toys for different stages of a child’ s development.
In recent years’ research on infant development has shown the standard a child is likely to reach, within the range of his inherited abilities, is largely determined in the first three years of his life. So a baby’ s ability to profit from the right play materials should not be underestimated. A baby who is encouraged and stimulated, talked to and shown things and played with, has the best chance of growing up successfully.
The next stage, from three to five years old, curiosity knows no bounds. Every type of suitable toys should be made available to the child, for trying out, experimenting and learning, for discovering his own particular ability. Bricks and jigsaws and construction toys; painting, scribbling and making things; sand and water play; toys for imaginative and pretending play;the first social games for learning to play and get on with others.
By the third stage of play development—from five to seven or eight years—the child is at school. But for a few more years play is still the best way of learning, at home or at school. It is easier to see which type of toys the child most enjoys.
Until the age of seven or eight, play and work mean much the same thing to a child. But once reading has been mastered, then books and school become the main source of learning. Toys are still interesting and valuable, they lead on to new hobbies, but their significance has changed—to a child of nine or ten years, toys and games mean, as to adults, relaxation and fun.
The passage tells us that children are the most curious when they are about______.
选项
A、four years old
B、six years old
C、one year old
D、two years old
答案
A
解析
本题考查对文章细节的理解。答案在第三段第一句话“…from three to five years old,curiosity knows no bounds.”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Bujd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Onwhatdayoftheweekwillthemagazinearrive?
Onwhatdayoftheweekwillthemagazinearrive?
Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetriumphofevilisforgoodmentodonothing.So,asapoliceoffice
Itmusthavebeenaftertwoo’clockinthemorningwhenthelastguests【C1】______theirleave,andalthoughwehadenjoyedtheir
Itmusthavebeenaftertwoo’clockinthemorningwhenthelastguests【C1】______theirleave,andalthoughwehadenjoyedtheir
Theperiodofadolescence,i.e.,theperiodbetweenchildhoodandadulthood,maybelongorshort,dependingonsocialexpecta
Therearevariouswaysinwhichindividualeconomicunitscaninteractwithoneanother.Threebasicwaysmaybedescribedasma
Writeanarticleofabout120wordson"TheimportanceofExamination".Makereferencestothefollowingpoints:1)Examis
What’stheman’sfirstreactiontowhatthewomandescribes?
WhilepeoplearoundtheworldaretalkingaboutthepreventionandtreatmentofAIDS,let’snot【C1】______thatwehavehadanold
随机试题
被调查人涉嫌贪污贿赂、失职渎职等(),监察机关已经掌握其部分违法犯罪事实及证据,仍有重要问题需要进一步调查,并有下列情形之一的,经监察机关依法审批,可以将其留置在特定场所:①涉及案情重大、复杂的;②可能逃跑、自杀的;③可能串供或者伪造、
催产素激惹试验(OCT)
患儿,10岁。扁桃体发炎3天,近2天来出现左膝关节剧痛,伴有高热,畏寒,烦躁不安。查体:体温39.5℃,脉搏110次/分,呼吸26次/分,血压112/75mmHg,神志清楚,左膝关节明显肿胀、皮温升高及压痛,关节活动明显受限。若患儿早期未能进行积极的处
链篦机是链篦机一回转窑球团法生产工艺的专用履带式热工设备。其作用是将合格生球依次经过抽风干燥段区域和预热段区域,从而完成脱水、预热、氧化过程,之后经铲料板送入回转窑中。链篦机烟尘中()含量较高且具有毒性。
监理大纲的主要作用是( )。
在治理管涌与流沙(土)的方法当中,水平向铺设防渗铺盖是截水防渗措施之一。水平向铺设防渗铺盖可采用()、沥青铺盖、混凝土铺盖以及土工膜。
基金持有人大会有权就下列哪些事项作出决议()
教育活动中一对最基本、最重要的人际关系是()。
Whydidpeopleinthe19thcenturybelievetheexistenceofintelligentlifeonMars?Howmanyargumentsinthispassageleadt
ThepassagegivesageneraldescriptionoftheoriginanddevelopmentofJazz.Aftertheslaverywasended,twomajortypesof
最新回复
(
0
)