首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are a growing number of pet owners who feed pets on raw, which means, "uncooked" meat and bones. William Burk, a pet food
There are a growing number of pet owners who feed pets on raw, which means, "uncooked" meat and bones. William Burk, a pet food
admin
2018-05-03
45
问题
There are a growing number of pet owners who feed pets on raw, which means, "uncooked" meat and bones. William Burk, a pet food specialist from the Food and Drug Administration(FDA), believes that feeding raw meat to pets is against its goal of protecting the public from health dangers: besides, raw meat and bones do not have all the required nutrition(营养)that a pet needs every day.
Recognizing how popular these foods are, the FDA has provided guidelines for producers of pet foods that contain uncooked meat for dogs, cats, and other pets. The guidelines give rules to protect pet owners and pets from dangers about food safety and lack of nutrition.
Pet owners who feed raw meat and bones should deal with these products very carefully to protect themselves against possible dangers, says Burk. Just as when preparing foods for humans, use hot water and soap to wash hands, containers, and surfaces that come into contact(接触)with the food. Don’t put your hands near your mouth until you’ ve washed them, and don’t allow your pet to touch your face right after it has eaten meat.
If owners choose to feed bones to their pets, they should watch their pet carefully when it is eating bones. Burk also says, "If the pet eats a big piece of bone that won’t pass through the digestive system(消化系统), it could kill the pet. "
What advice is given to pet owners in the last paragraph?
选项
A、Pets should be kept away from raw meat.
B、Pets should be watched when eating bones.
C、Pets should be fed with small pieces of bone.
D、Pets should be checked on the digestive system.
答案
B
解析
细节题。题干意为“最后一段作者给宠物主人什么建议?”根据文章最后一段第一句“…they should watch their pet care-fully when it is eating bones.”可知,在宠物吃骨头时,主人一定要在旁边看着,故B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/C0rd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Duringthe19thcenturyscientistsfoundthatwhencertainpartsofthebrainwere(36),menlostthe(37)todocertaint
AfewdaysagoIsawainterestingprogramonTV.It76.______wasabouttheproblemofthetrafficincities.Its
Dolphinsareinterestinganimals.Workingwiththemisfun,becauseyouneverknowwhattheywillcomeupwithtosurpriseyou.
Adopt-A-BookatLeedsUniversityLibraryIsthereabookthatmeansalottoyou?Abookthathasencouragedyou?Abookthat
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinLondon.Likemanyothersinglemenintheirmiddlea
LatelyIhavebeennoticingthegreatnumberofelectricalappliances(电器)onthemarket.Itseemstomethatthereare(36)
WhenGeorgeLewis,an(61)thief,wentintoadepartmentstoreinPoole,hewasn’t(62)toomanyproblems.Therewereseve
MarkHillisatrafficpoliceofficerinWatford,nearLondon.HeworksonsomeofthebusiestmotorwaysinBritain,theM1and
Wheredoestheconversationprobablytakeplace?
Toddwasworkingathisgasstationatnightwhenheheardovertheradiothata(16)inLongIslandhadbeen(17)byana
随机试题
初产妇,28岁。妊娠31周,定期产前检查及B超检查无异常,现发现先露部宽大不规则,浮,胎心136次/分,血压正常。根据以上结果,最恰当的处理是
骨架型缓释、控释制剂包括
()是指向委托人报告订立房地产交易合同的机会或提供订立房地产交易合同的媒介服务,并收取委托人佣金的行为。
某内装饰工程因遇暴雨损坏而返工,下列关于该损失赔偿的说法中,正确的是()。
同行拆借市场的特点有()。
艺术中的“模仿说”最先是由()提出的。
科技始终是与人们日常生活休戚相关的社会事业,公众既是科技福利的享受者,也是科技风险的承担者。科技传播任何时候都不能仅限于对科技知识和方法的普及,更应将目光转向科技的不确定性、风险以及科技与社会的关系。只有如此,才能真正实现公众的理解和参与,并在公众和专家之
在刚刚闭幕的高科技交易会上,无话费手机项目正式签约。这种新型的智能广告手机有望年内面世,“打手机不花钱”将不再是梦想。以下哪项断定,最不可能与上述无话费手机的功能和特点相符?
设随机变量X和Y同分布,概率密度为f(x)=,则a的值为().
A、TheUnitedStatesCopyrightOfficecreatedit.B、Itdoesnotprotectartists’techniquesandprocedures.C、Ithasnotbeencha
最新回复
(
0
)