首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People faint (晕倒) when the normal blood supply to the brain is suddenly out down. This can happen if they are surprised or shock
People faint (晕倒) when the normal blood supply to the brain is suddenly out down. This can happen if they are surprised or shock
admin
2009-08-15
60
问题
People faint (晕倒) when the normal blood supply to the brain is suddenly out down. This can happen if they are surprised or shocked by sudden news or something they see. Some people faint if they see others hurt. Some people faint in crowds. Others faint if they are a in a room that is hot and stuffy (不通气的,闷热的).
If a person faints while standing, lay him down. If his face is pale, lift his feet. If he is sitting down when he faints, place his head between his knees. Loosen any tight clothing that might keep him from breathing easily. If possible, place a cold, wet cloth on his forehead (前额).
选项
A、frightened
B、worried
C、happy
D、Both A and B
答案
D
解析
由文章第一段,This can happen if they are surprised or shocked by sudden news or something they see.Some people faint if they see others hurt。所以A、B选项都对。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/C2fd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Inthesecondparagraph,theunderlinedwords"thebuilding"mostprobablyreferto______.WhenHolowkasaysinthelastparag
ThemainideaofthepassageisthatJapan______.Japanstartedtocatchupwithwesterntechnologyfrom______.
Wheredoestheconversationmostlikelytakeplace?
Whatbooksareadvertisedintheabovefivebookadvertisements?Whichbooksmostprobablytalkaboutpeoplesoftheplacesyou
ItisbecauseEnglishisveryuseful______.
The______hasbecomeextremelytense.Awarcouldbreakoutanytimebetweenthetwosides.
Ourancestorscelebrated______birthof______childbygivingawayredeggs.
Thedirectorsofthemuseumshaverealized______.Whyhasthegrowingpopulationofyoungpeoplecausedthechangesinmuseums
假如你是小明,你的美国朋友Amy与你在同一个学校。你要邀请她和你一起参加中国画展,但她不在家,请你根据以下要点给她写个留言条。要点:1.介绍画展历代中国名画展期:10月8号—10月18号地点:艺术博物馆2.见面的地
Thisisoneoftheadvertisementsputfora______.Convenienthomedeliverycanbeorderedatareducedpriceby______.
随机试题
两级传播
A.临床药师B.全体药师C.指导合理用药D.改进病人的生活质量E.评价新药的安全性、有效性
A.唇舌径在牙颈部最大B.根管较小,根管侧壁薄,仅厚1mmC.近远中径在面宽而近颈部窄D.髓室顶与髓室底相距较近E.牙冠向舌侧倾斜,髓室偏向颊侧下颌第一恒磨牙开髓时应防止穿通髓室底,因为
《中华人民共和国药典》收载的葡萄糖制剂有( )。
某办公楼上程,建筑面积5500m2,框架结构,独立柱基础,上设承台梁,独立柱基础埋深为1.5m,地质勘察报告中地基基础持力层为中砂层,基础施工钢材由建设单位供应。基础工程施工分为两个施工流水段,组织流水施工,根据工期要求编制了工程基础项目的施工进度计划,并
在下列著名作品中,完成于明清的是()。
以下不属于缔约过失情形的是()
Last-minutestudyingisnotso______(effect)asworkinghardfromdaytoday.
A、She’dhireagardener.B、She’dhirethewoman.C、She’dplantmoretrees.D、shewillworkinhisyard.A
Organicfarmershadfoughttopreventgenetically-engineeredcropsfrombeing【C1】______organic,anditcould【C2】______forthem.
最新回复
(
0
)