首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)I was prepared to dislike Max Kelada even before I knew him. The war had just finished and the passenger traffic in the ocean
(1)I was prepared to dislike Max Kelada even before I knew him. The war had just finished and the passenger traffic in the ocean
admin
2021-09-01
68
问题
(1)I was prepared to dislike Max Kelada even before I knew him. The war had just finished and the passenger traffic in the oceangoing liners was heavy. Accommodation was very hard to get and you had to put up with whatever the agents chose to offer you. You could not hope for a cabin to yourself and I was thankful to be given one in which there were only two berths. But when I was told the name of my companion my heart sank. It suggested closed portholes and the night air rigidly excluded. It was bad enough to share a cabin for fourteen days with anyone, but I should have looked upon it with less dismay if my fellow passenger’s name had been Smith or Brown.
(2) When I went on board I found Mr. Kelada’s luggage already below. I did not like the look of it; there were too many labels on the suitcases. And the wardrobe trunk was too big. He had unpacked his toilet things, and I observed that he was a patron of the excellent Monsieur Coty. I did not at all like Mr. Kelada. I made my way into the smoking room. I called for a pack of cards and began to play. I had scarcely started before a man came up to me and asked me if he was right in thinking my name was so and so.
(3) "I am Mr. Kelada," he added, with a smile that showed a row of flashing teeth, and sat down.
(4) "Oh, yes, we’re sharing a cabin, I think. "
(5) "Bit of luck, I call it. You never know whom you’re going to be put in with. I was jolly glad when I heard you were English. I’m all for us English sticking together when we’re abroad, if you understand what I mean. "
(6)I blinked.
(7) "Are you English?" I asked, perhaps tactlessly.
(8) "Rather. You don’t think I look like an American, do you? British to the backbone, that’s what I am."
(9) To prove it, Mr. Kelada took out of his pocket a passport and airily waved it under my nose.
(10) Mr. Kelada was short and of a sturdy build, clean shaven and dark skinned, with a fleshy, hooked nose and very large, lustrous and liquid eyes. His long black hair was sleek and curly. He spoke with a fluency in which there was nothing English and his gestures were exuberant. I felt pretty sure that a closer inspection of that British passport would have betrayed the fact that Mr. Kelada was born under a bluer sky than is generally seen in England.
(11)"What will you have?" he asked me.
(12) I looked at him doubtfully. Prohibition was in force and to all appearance the ship was bone dry. When I am not thirsty I do not know which I dislike more, ginger ale or lemon squash. But Mr. Kelada flashed an oriental smile at me.
(13) "Whisky and soda or a dry martini, you have only to say the word. "
(14) From each of his hip pockets he fished a flask and laid it on the table before me. I chose the martini, and calling the steward he ordered a tumbler of ice and a couple of glasses.
(15) "A very good cocktail," I said.
(16) "Well, there are plenty more where that came from, and if you’ve got any friends on board, you tell them you’ve got a pal who’s got all the liquor in the world. "
(17) Mr. Kelada was chatty. He talked of New York and of San Francisco. He discussed plays, pictures, and politics. I do not wish to put on airs, but I cannot help feeling that it is seemly in a total stranger to put mister before my name when he addresses me. Mr. Kelada, doubtless to set me at my ease, used no such formality. I did not like Mr. Kelada. I had put aside the cards when he sat down, but now, thinking that for this first occasion our conversation had lasted long enough, I went on with my game.
Which of the following might be the best title of the passage?
选项
A、An Unforgettable Journey.
B、An Irritating Companion.
C、An Interesting Conversation.
D、An Accidental Encounter.
答案
B
解析
主旨题。由题干可知,解答此题要综合全文内容。文章第一段开篇指出,作者因同伴的名字是科拉达而心情沮丧。第二段提到,作者因同伴科拉达先生的行李的样子而不喜欢他。第三段至文章结束讲述了作者与同伴科拉达先生相处的情景。由这些描写可以看出,科拉达先生对作者非常热情,但作者因科拉达先生的名字、他不像英国人和不够礼貌等原因而非常讨厌他。由此可知,全文都在描述作者不喜欢其同伴科拉达先生,故B为答案。全文并未提及作者对这次旅程是否难忘,故排除A;最后一段提到科拉达先生很健谈,但并不能由此推测出作者与他的谈话是否有趣,故排除C;本文虽然提及了作者与科拉达先生的偶然相遇,但这并非本文的主旨,故排除D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/C2tK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whichofthefollowingreflexivepronouns(反身代词)isusedasanappositive(同位语)?
Recentlysomeschoolshavegottenridofschooluniforms,contendingschooluniformsbringsmoreharmthanbenefit.Areschoolu
PASSAGETHREEWhatistheevilofterrorismtotheauthor?
A.recentB.capacityC.milestoneD.resourcesE.successF.checkedG.shoestringH.objectiveI.currentJ.recordK.monitor
A.recentB.capacityC.milestoneD.resourcesE.successF.checkedG.shoestringH.objectiveI.currentJ.recordK.monitor
PASSAGETWOWhat’sthetopicofthispassage?
Beforethefirstnon-stopflightmadein1949,it______necessaryforallplanestolandforrefueling.
WhateverIsay,mywifewould______immediately,whichmakesmelosefaceinfrontofmyfriendsevenbeforemycolleaguesmanyt
In2014,manyshoppersoptedtoavoidthe【C1】______crowdsanddotheirholidayshoppingfromthecomfortoftheircomputer.Sale
Thetableclearlyreflectsthestatisticsofjobsatisfactionofthestaffinacertaincompany.Accordingtothedatagivenin
随机试题
下列哪经病证可见肩痛
特发性肺间质纤维化的特征病变为
黄疸消退后,病体仍有气滞血瘀者,宜选用逍遥散合
A、氯化钠B、氧化锌C、无水碳酸钠D、邻苯二甲酸氢钾标定氢氧化钠滴定液的基准物质为( )。
资料一:基本情况上海机床有限责任公司(3310215031)接受国外某企业的委托制造出口机床零部件,由国外客户提供原材料铰链(属法定检验检疫和自动进口许可管理商品,法定计量单位为千克)。载运货物的运输工具于2005年7月9日申报进境,上海机
下列不属于教学模式内容的是()。
下列毛泽东的代表作中,全面表达了实事求是,群众路线和独立自主的根本观点的是()。
甲、乙为夫妻,双方父母双亡,膝下无子,甲只有一妹妹,没有其他近亲属;乙无近亲属。甲、乙在一次外出旅游中意外死亡。经查,甲、乙有共同财产40万元,则该40万元中()。
A、Themaximumnoisethatourhumanearscanputupwithis140decibels.B、Itisadvisabletolistentosomerockmusicwhenan
A、Tohelparoundfarm.B、Toentertaintourists.C、Tobesoldformoney.D、Tobeavehicle.B
最新回复
(
0
)