首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
Shopping has always been something of an impulse activity,in which obj ects that catch our fancv while stroiling are immediately
Shopping has always been something of an impulse activity,in which obj ects that catch our fancv while stroiling are immediately
admin
2014-08-25
66
问题
Shopping has always been something of an impulse activity,in which obj ects that catch our fancv while stroiling are immediately bought on a whim.Advertisers and sellers have taken advantage of this fact,carefully positioning inexpensive but attractive items on paths that we are most likely to cross,hoping that our human nature will lead to a greater profit for them.With the dawn of the Internet and its exploding use across the world,the same tactics apply. Advertisers now place”banners”,links to commercial web sites decorated with attractive Dictures designed to catch our eyes while browsing the webs,on key web sites with heavy traffic.They pay top dollar for the right,thus creating profits for the hosting web site as well, These actions are performed in the hopes that during the course of our casual and leisurely web surfing,we’ll click on that banner that sparks our interest and thus,in theory,buy the products advertised. Initial resuIts have been positive.
Web sites report a huge inflow of cash,both from the advertisers who tempt customers in with the banners and the hosting web sites,which are Daid for allowing the banners to be put in place.As trust and confidence in Internet buying in creases and information security is heightened with new technology,the volume of buying is increasing,leading to even greater profits. The current situation,however,is not quite as optimistic.Just as magazine readers tend to unconsciously ignore advertisements in their favorite periodicals,web browsers are beginning to allow banners to slip their notice as well.Internet users respond to the flood of banners bv viewing them as annoyances,a negative image that is hurting sales,since users are now less reluctant to click on those banners,preferring not to support the system that puts them in D1ace.
If Internet advertising is to continue to be a viable and profitable business practice,new methods will need to be considered to reinvigorate the industry. With the recent depression in the technology sector and slowing economy,even new prac tices mav not do the trick.As consumers are saving more and frequenting traditional real astate businesses over their Internet counterparts,the fate of Internet business is called intoauestion.
The coming years will be the only reliable indication of whether shopping on the world wide web is the wave of the future or simply an impulse activity whose whim has passed.
It can be learned from the first paragraph that Internet advertising________.
选项
A、has taken the place of more traditional methods of advertising
B、is one of the most effective ways to make profits on the web
C、is paralleling advertising methods in traditional business settings
D、seeks to tempt customers through impulse shopping methods
答案
C
解析
细节理解题。本题问:从第1段中可以了解到互联网的促销广告有什么特点?第1段的主题核心句足该段的最后一句,它写道:“with the dawn of t11e Internet and its exploding use acrOSS the world,the same tactics apply.”(随着互联网的到来以及它在全世界的大量使用,所采用的促销策略依然与以前相同)可见,选项C“与传统环境中的做广告方法相类似。”与上句句意基本相同。故应选C。A项的表述不能入选,因为瓦联网做广告并未替代传统广告方式。B项太绝对化,不能入选。D于扰性强,它不能人选是因为其不是第1段的中心思想。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/C9gc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
要出版一部好的作品,除了需要作者有丰富的阅历、深邃的思想和高贵的语言以外,还需要编辑有强烈的社会责任感和_________的严谨作风。填入横线部分最恰当的一项是()。
Ifsustainablecompetitiveadvantagedependsonwork-forceskills.Americanfirmshaveaproblem.Human-resourcemanagementisno
Ihadanexperiencesomeyearsagowhichtaughtmesomethingaboutthewaysinwhichpeoplemakeabadsituationworsebyblaming
Ingeneral,oursocietyisbecomingoneofgiantenterprisesdirectedbyabureaucraticmanagementinwhichmanbecomesasmall,we
Shoppinghasalwaysbeensomethingofanimpulseactivity,inwhichobjectsthatcatchourfancvwhilestroilingareimmediately
Doyouknow________lookingfor?
Theroughguidetomarketingsuccessusedtobethatyougotwhatyoupaidfor.Nolonger.Whiletraditional“paid”media—suchaste
Theroughguidetomarketingsuccessusedtobethatyougotwhatyoupaidfor.Nolonger.Whiletraditional“paid”media—suchaste
Thelargeramachineandthemorenumerousitsparts,thegreaterlikelihoodofabreakdownandthemoreexpensivetorepair.Wh
Thelargeramachineandthemorenumerousitsparts,thegreaterlikelihoodofabreakdownandthemoreexpensivetorepair.Wh
随机试题
某公司平均每周需求某配件3900台套(全年按52周计算),每台套存贮一年费用为12元,每次订货费50元,试求该公司年度最佳经济订货批量和全年最佳订货次数。
人的差异是客观存在的,一个人只有处在最能发挥其才能的岗位上,才能干得最好。这体现的人员配备原则是()
A.洋地黄B.抗生素C.麦角新碱D.缩宫素E.雌激素妊娠合并心脏病心衰,首选药物
男性,50岁。腹泻1天,水样便3~4次,自服呋喃唑酮(痢特灵)6片,次日感畏寒、发热、头晕,并解茶红色尿1次来诊。体检:重度贫血貌,巩膜黄染,肝脾未扪及。化验:Hb60g/L,网织红细胞0.201(20.1%),尿隐血阳性,高铁血红蛋白还原试验(+)。20
李某涉嫌盗窃被公安局刑事拘留,后检察院批准将其逮捕。法院审理时发现,李某系受人教唆,且是从犯,故判处李某有期徒刑2年,缓期3年执行。后李某以自己年龄不满16周岁为由提起上诉,二审法院因此撤销原判,改判李某无罪并解除羁押。下列哪一选项是正确的?
调整空间权的专门立法在我国大陆()。
盾构近接施工会引发地层变形,对既有结构物会造成不同程度的有害影响,因此有必要采取()措施控制地层变形以保护既有结构物。
下列企业中,可以在银行办理托收承付结算方式的有()。
下列有关劳动试用期的说法,正确的是()。
毛泽东说:“中国一切政党的政策及其实践在中国人民中所表现的作用的好坏、大小,归根到底,看它对中国人民的生产力的发展是否有帮助及其帮助之大小,看它是束缚生产力的,还是解放生产力的。”这句话实质是指出中国共产党必须()。
最新回复
(
0
)