首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There is an immense and justified pride in what our colleges have done. At the same time there is a growing uneasiness about the
There is an immense and justified pride in what our colleges have done. At the same time there is a growing uneasiness about the
admin
2012-11-22
27
问题
There is an immense and justified pride in what our colleges have done. At the same time there is a growing uneasiness about their product. The young men and women who carry away our degrees are a very attractive lot - in looks, in bodily fitness, in kindliness, energy, courage and buoyancy. But what of their intellectual equipment? That too is in some ways admirable; for in spite of President Lowell’s remark that the university should be a repository of great learning, since the freshmen always bring a stock with them and the seniors take little away, the fact is that our graduates have every chance to be well informed, and usually are so. Yet the uneasiness persists. When it becomes articulate, it takes the form of wishes that these attractive young products of ours had more intellectual depth and force, more at-homeness in the world of ideas, more of the firm, clear, quiet thoughtfulness that is so potent and so needed a guard against besetting humbug and quackery. The complaint commonly resolves itself into a bill of three particulars. First, granting that our graduates know a good deal, their knowledge lies about in fragments and never gets welded together into the stuff of a tempered and mobile mind. Secondly, our university graduates have been so busy boring holes for themselves, acquiring special knowledge and skills, that in later life they have astonishingly little in common in the way of ideas, standards, or principles. Thirdly, it is alleged that the past two decades have revealed a singular want of clarity about the great ends of living, attachment to which gives significance and direction to a life. Here are three grave charges against American education,, and I want to discuss them briefly. My argument will be simple, perhaps too simple. What I shall contend is that there is a great deal of truth in each of them, and that the remedy for each is the same.
What is the purpose of the quotation of President Lowell’s remarks?
选项
A、To prove that President Lowell is wrong.
B、To prove that President Lowell is right.
C、To explain what the university has done.
D、To support the author’s own argument.
答案
D
解析
参见第五行。指出:尽管President Lowell’s的观点是大学应该是提供学习的循环场所,因为新生总是负荷太多,而毕业生获得的东西很少,事实是我们的毕业生总能很好的获得信息,并且一贯如此。由此看出,作者引用Lowell的观点是为了支持作者自身的观点。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CFhK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
TheCarnegieFoundationreportsaysthatmanycollegeshavetriedtobe"allthingstoallpeople".Indoingso,theyhaveincre
TheCarnegieFoundationreportsaysthatmanycollegeshavetriedtobe"allthingstoallpeople."Indoingso,theyhaveincre
______,strongperiodsinaneconomygivewaytorecessions,whichhasbeenjustifiedbythedataofthepasttwocenturies.
Trafficstatisticspaintagloomypicture.Tohelpsolvetheirtrafficwoes,somerapidlygrowingU.S.citieshavesimplybuilt
SinceWorldWarII,therehasbeenaclearlydiscernibletrend,especiallyamongthegrowinggroupofcollegestudents,towarde
ThehomelessmakeupagrowingpercentageofAmerica’spopulation.【C1】______homelessnesshasreachedsuchproportionsthatlo
随机试题
简述席勒的美育思想在西方美育史上的意义。
下列诊断哪项有误:B超提示不完全臀位,骨盆测量骶耻外径17.5cm,余项无异常,羊水Ⅲ度粪染,并出现规律腹坠,恰当处理是:
对疾病的生态学研究最主要的局限性是()
A.利尿剂B.β受体阻断剂C.RAAS抑制剂D.强心苷类E.B受体激动剂心力衰竭的支气管哮喘禁用()。
甲与乙共谋杀害丙,但乙临时改变主意,并没有前往犯罪地点,最后,甲单独将丙杀害。对甲、乙的定性,下列哪一选项是正确的?()
2017年3月3日,甲公司为支付工程款,向乙公司签发并交付一张银行承兑汇票,出票人为甲公司,收款人为乙公司,金额为100万元,出票日期为2017年3月3日,出票后6个月付款,该汇票由P银行承兑并收取了手续费,4月1日乙公司将该汇票背书转让给丙公司用于支付货
下列对珊瑚礁这个概念理解最准确的一项是()。根据原文,将导致全球珊瑚礁的最终死亡的根本原因是()。
Windows NT或Windows 2000是当前流行的一类操作系统,(6)是 Windows NT真正的中心,它提供了一组操作系统原语和机制。Windows NT采用线程机制来提高系统的(7)。NT采用基于(8)的方案选定线程执行的次序。
对于企业模型,“只要企业的目标保持不变,该模型就应该保持正确和有效。只要企业执行的职能相同,企业模型就依然适用。”这是指企业模型应满足【】性。
WhatdowemeanbyaperfectEnglishpronunciation?Inone【C1】______thereareasmanydifferentkindsofEnglishasthereare
最新回复
(
0
)