首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the article below about telephones in the people’s life and the questions. For each question (13-18), mark one letter (A, B
Read the article below about telephones in the people’s life and the questions. For each question (13-18), mark one letter (A, B
admin
2012-07-04
524
问题
Read the article below about telephones in the people’s life and the questions.
For each question (13-18), mark one letter (A, B , C or D) on your Answer Sheet.
A lot of people think the telephone is essential. But I think it is a pest and a time waster. Very often you find it impossible to escape from some idle chatter-box or from somebody who wants something for nothing. If you have a telephone in your own house, you will admit that it tends to ring when you least want it to ring: when you are asleep, or in the middle of a meal or a conversation, or when you are just going out, or when you are in your bath. Are you strong-minded enough to ignore it, to say to yourself, "Ah, well, it will all be the same in a hundred years’ time. " You are not. You think there may be some important news or messages for you. I can assure you that if a message is really important it will reach you sooner or later. Have you ever rushed dripping from the bath, or chewing from the table, or pushed from the bed, only to be told that you are a wrong number?
But you will say, you need not have your name printed in the telephone book, and you can have a telephone which is only usable for outgoing calls. Besides, you will say, isn’t it important to have a telephone in case of sudden emergency—illness, accident, or fire? Of course, you are right. But here in a thickly populated country like England, one is seldom far from a telephone in case of dreadful necessity.
I think perhaps I’d better try to justify myself by trying to prove that what I like is good. I admit that in different circumstances, if I were a tycoon, for instance, or bedridden I might find a telephone essential. But then if I were a taxi-driver I should find a car essential. Let me put it another way: there are two things for which the English seem to show particular interest: one is mechanical invention, the other is literature. My own business happens to be with the use of words, but I see I must now stop using them. For I have just been handed a slip of paper to say that somebody is waiting to speak to me on the telephone. I think I had better answer it. After all, one never knows, it may be something important.
What does the author try to prove in this passage?
选项
A、A telephone is essential.
B、What many people think necessary is not necessary at all.
C、You would not use a telephone unless you were in a hurry.
D、People don’t need a telephone.
答案
A
解析
根据文章第三段第一句话“I think perhaps I’d better try to justify myself by trying to prove that what I like is good.”作者想要证明的是电话是必要的。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CFoO777K
本试题收录于:
BEC中级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC中级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
ReadthistextaboutthetransformationofstrategiesofThomsonCorporation.Choosethebestsentenceformtheoppositepa
ReadthistextaboutthetransformationofstrategiesofThomsonCorporation.Choosethebestsentenceformtheoppositepa
Readthearticlebelowtellingaboutbasicknowledgeofsharestransaction.Foreachquestion(31-40),writeonewordinCAPITAL
Readthearticlebelowtellingaboutbasicknowledgeofsharestransaction.Foreachquestion(31-40),writeonewordinCAPITAL
ReadthearticlebelowabouttheeffectofthepresenteconomicrecessionintheUnitedStatesonAmericanwomenincontrastto
Readthetextbelowabouttipsonbusinessnegotiation.Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Iteitherisgra
Readthetextbelowabouttipsonbusinessnegotiation.Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Iteitherisgra
Readthetextbelowabouttipsonbusinessnegotiation.Inmostofthelines(41-52)thereisoneextraword.Iteitherisgra
Readthebusinesscoverletterbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitherisgrammaticallyincor
随机试题
二次大战期间,美国成立的经济稳定局属于
Km与下列哪一个常数有关
肾区前后位摄影,中心线经
下列哪类核酸常含有稀有碱基
北京某高层建筑裙房屋面水平投影面积为200m2,高出屋面的侧墙面积为300m2,设计重现期取2年,北京市暴雨强度公式为[单位为L/(s·hm2)],则设计雨水量为()L/s。
一平面谐波,在空间以速度u沿x轴的正方向传播,如图所示,在波线上距原点为l的a点的振动方程为:则该平面谐波的波动方程为()。
质押担保或留置担保的范围包括()
以下叙述正确的是______。
—Whatafineday!Shallwegopicnicking?—______Butweneedtobehomesixo’clockforthefootballmatch.
MyViewonEarlyChildhoodEducationForthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledMyViewonEarlyCh
最新回复
(
0
)