首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In 1954, an American called Ray Kroc was selling milk machines. Most restaurants bought one or two of these machines, but one re
In 1954, an American called Ray Kroc was selling milk machines. Most restaurants bought one or two of these machines, but one re
admin
2011-02-12
49
问题
In 1954, an American called Ray Kroc was selling milk machines. Most restaurants bought one or two of these machines, but one restaurant ordered eight of them. Kroc was surprised at this big order. He decided to visit the restaurant.
It was a small hamburger stand(汉保包销售点). A group of young people in clean, white uniforms (制服)were at work. They were happy, fast and polite. People kept on coming to buy food. Kroc thought this was a very successful business.He looked up at the name over the door. It read, "McDonald’s Hamburgers".
Kroc found out that two brothers owned the business. They were called Mac and Dick McDonald. He suggested that they should set up more restaurants, but the brothers were happy with their life, and they themselves did not want to. However, they let Kroc set up other restaurants for them. That was the start of the biggest fast food company. In 1955, Kroc opened his first McDonald’s near Chicago. Four years later, the 100th McDonald’s was opened. In 1961 Kroc bought all rights(权利)to McDonald’s from Mac and Dick. By 1972, a new McDonald’s was opened every day. By 1974, there were over 3,000 McDonald’s around the world.
Kroc decided to visit" McDonald’s Hamburgers" because______.
选项
A、it was a clean restaurant and sold good food
B、the workers in the restaurant were fast and polite
C、it bought more milk machines from him than other restaurants
答案
C
解析
细节题。从文章第一段最后两句Kroc was surprised at this big order.He decided to visit the restaurant.“Kroc对这个大 订单感到很吃惊,他决定要去拜访这家餐馆。”可见Kroc是因 为这家餐馆比别人订购的机器要多才去拜访的。A项说是因为 它是一家干净的、卖好食物的餐馆。B项说是因为餐馆里的工 作人员动作麻利并讲礼貌。A和B都是去了餐馆以后发现的,不是原因。故C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CHqd777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
ThebosssentMr.BlacktoChinaonbusinessbecause______.Mr.Blacksaidthelocalbirdwasaninterpreterbecause______.
Allofthestoresare______onSundayevening.
Peopleofeverycountryplayfootball.Football______ineverycountry.
Ofallthestudentsinourclass,sheis______.
Lindahastwoforeignfriends.OneofthemisfromEngland,______isfromKorea.
Whenwillthesportsmeetingbegin?
Manyyearsago,lifewas【B1】thanitistoday.Peopledidn’thavemodernmachines.Therewasnomodernmedicine,【B2】.Lifetoday
A、 B、 C、 A本题图片是2008年奥运会的三种标志。[A]是奥运会的标志,[B]是残奥会标志,[C]是志愿者标志。听清句中theBeijing2008OlympicsGames即可知应选[A]。
Mrs.Readlivesinasmallvillage.Herhusbandisdead,butshehasonesonnamedJack.Heistwenty-one.Inthepast,heworke
[A]office[B]school[C]passport[D]clothes[E]farm[F]cup[G]shopPeopleuseittogoabroad.
随机试题
Thesheetsaredampwithsweat.You’recold,butyourheartisracingasifakillerjustchasedyoudownadarkstreet.Itwas
PeopleUseTechnologyMore,SleepLessPeopleinBritainnowspendmoretimewatchingTV,gaming,andusingtheirmobilepho
胸片上肺静脉高压最早表现为
A、水蛭B、蛤蚧C、蛤蟆油D、五灵脂E、珍珠药用动物体某一部分的药材为
葡萄胎患者清宫术后最佳的避孕方法是
分部工程验收时,各方分别签字的质量证明文件在验收后3天内,应由()报送质量监督机构备案。[2014年真题]
如果企业采取的是激进融资策略,则()。
下列各项中,在计算企业所得税应纳税所得额时不得扣除的有()。(2011年)
BettyandIarebestfriends.Ourbirthdaysareonthe【C1】______day,soeveryyearwehaveabirthdaypartytogether.Butthisy
当事人约定“甲的儿子如果从外地调回”,甲、乙之间的房屋租赁合同即行终止。这一民事法律行为所附的是()。
最新回复
(
0
)