首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Forbidden City is surrounded by 10-metre-high walls and a 52-meter-wide moat.Measuring 961 meters from north to south and
The Forbidden City is surrounded by 10-metre-high walls and a 52-meter-wide moat.Measuring 961 meters from north to south and
admin
2021-03-06
47
问题
The Forbidden City is surrounded by 10-metre-high walls and a 52-meter-wide moat.Measuring 961 meters from north to south and 753 meters from east to west, it covers an area of 1,110,000 square meters.Each of the four sides is pierced by a gate: the Meridian Gate (Wu men)on the south, the Gate of Divine Prowess (Shenwu men)on the north, the Eastern and Western Prosperity Gates (Donghua men and Xihua men).Once inside, visitors will see a succession of halls and palaces spreading out on either side of an invisible central axis.The buildings’ glowing yellow roofs levitating above vermilion walls is a magnificent sight.The painted ridges and carved beams all contribute to the sumptuous effect.
What is the total area of the Forbidden City?
选项
答案
It covers an area of 1,110,000 square meters.
解析
题目意思:紫禁城的总面积是多少?由“total area of the Forbidden City”可定位至该段落。由该段落第二句“it covers an area of 1,110 ,000 square meters.”即紫禁城的总占地面积是111万平方米,故答案为“It covers an area of 1 ,110 ,000 square meters”.
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CIAK777K
本试题收录于:
C类竞赛(非英语专业本科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
C类竞赛(非英语专业本科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Theschemehashadthemostsuccessin______.
RemarkablePeopleWhatmakesapersonremarkable?Theword"remarkable"means"【D1】______"or"worthyofnotice."Aremarkab
Manyofthethingswedodepend【16】______receivinginformationfromotherpeople.【17】Ca______atrain,makingaphonecallandgo
Manyofthethingswedodepend【16】______receivinginformationfromotherpeople.【17】Ca______atrain,makingaphonecallandgo
Inalittle-knownpartofthecounter-terrorismworld,oneofthemosteffectivedetectionsystemsisa600-poundanimal【C1】___
Thesedays,collegelecturehallsintheUnitedStatesarebeingfilledmoreandmorewithfemaleratherthanmalestudents.Wom
AsevidencethattheEarth’satmosphereiswarmingcontinuestoaccumulate,scientistsaremakingslowprogresstowardananswer
Resourcescanbesaidtobescarceinbothanabsoluteandrelativesense:thesurfaceoftheearthisfinite,imposingabsolute
Verysoon,unimaginablypowerfultechnologieswillremakeourlives.Thiscouldhavedangerousconsequences,【C1】______(especial)
ThegeneralpublicdependsupontelevisiontoknowaboutworldaffairsbutunfortunatelytheTVreportssometimes______thereali
随机试题
《农民暴动》(又译《农民战争》)是德国艺术家柯勒惠支的______作品。()
吉兰-巴雷综合征的常见分型有
下列逻辑关系中,不正确的是()。
施工企业拒不执行公安机关消防机构作出的停止施工处罚决定的,将由()负责强制执行。
某商品流通企业在经营中发现,钢材的销售额(万元)与汽车工业产值(亿元)有密切关系。根据近12年的统计资料,得出回归系数a=3079,b=4.5,预计下一年的汽车工业总产值为1750亿元,用一元线性回归分析法预测,下一年的钢材销售额为()万元。
同业拆借()。
考试时控制好自己的答题速度和时间,这种学习策略属于()。
城市好比一个巨大的海绵,劳动力就像城乡之间流动的水,当经济处于上行期,经济扩张会吸纳更多的劳动力;当经济处于下行期,经济衰退又将这些劳动力挤回了农村。正是中国城乡二元结构所引发的海绵效应,在此次金融危机中发挥着就业缓冲器的作用。但这种海绵效应是不可持续的,
心理学专业的学生进行某项实验,将一半被试人员作为实验组,该组人员食用了大量的芝麻油,而作为对照组的另一半被试人员没有吃这种芝麻油。结果实验组的认知能力比对照组差得多。这一结果是由于这种芝麻油的一种主要成分——维生素E造成的。以下哪项如果为真,则最有助于证明
FiveTypesofBooksI.IntroductionA.Readingforinformation,hopingto—improveourmindswiththeinformationacquired—g
最新回复
(
0
)