首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
English is the most widely used language in the world. Learning English online is considered to be the most effective method. Al
English is the most widely used language in the world. Learning English online is considered to be the most effective method. Al
admin
2022-01-05
63
问题
English is the most widely used language in the world. Learning English online is considered to be the most effective method. All you need to learn online is a smartphone, some time and dedication. Instead of going to classes, you connect with your【D6】________and start your lesson when it suits you. Online teaching doesn’ t need a【D7】________. One of the best parts is that you get the tutor【D8】________. Most online language apps let you choose your own language tutor.【D9】________tutoring is a very productive method of learning. Not only will you save time and money by learning online, but your classes will not interfere with【D10】________, either.
【D6】
Technology provides us with a very easy and cost effective way to learn English. All you need to learn online is a smartphone, some time and a willingness to work.
Instead of going to a class each day, travelling back and forth from your home, where you have to pay not only for tutoring but also for classroom materials, you can just connect with your online language tutor and start your lesson when it suits you. The reason why it is more effective to learn English online is because there is no need for a classroom, so the expenses for your tutor are negligible, and you only pay for the actual tutoring. One of the best advantages of learning this way is the fact that you get the tutor all to yourself. It is possible to get an online classroom going, but since the costs are almost the same, you might as well learn, much more effectively, with your own private tutor.
If you are wondering how to choose a tutor, most online language apps that offer tutoring let you choose your own language tutor. They are usually native-speaking tutors who also speak your language. They will help you, not only to learn, to speak English or another language, but can also prepare you for your exams. One on one tutoring has proved to be a very productive method of learning. You get all the attention of your tutor to yourself, which in return, speeds up the learning process. With online language tutors you get to choose the time of your classes, and the tutors will make every second of that time count. In online English classes, your tutor will work with you on the areas you find most difficult, while in a regular class, you would be forced to follow a curriculum.
Learning English online gives you the advantage of saving time and money, and it will not interfere with your other activities, either. You will not have to skip work or spend time travelling. You can do everything from your home when it is most convenient for you.
选项
答案
online language tutor
解析
根据原文可知,可以通过联系在线语言教师开始你的课程。因此,填入online language tutor。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CJfK777K
本试题收录于:
A类竞赛(研究生)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
A类竞赛(研究生)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
Recently,ImadeatriparoundEuropewithmyfamilyandittookbreathawaytoseehowmucheverythinghaschanged.Iwas【M1】_
Recently,ImadeatriparoundEuropewithmyfamilyandittookbreathawaytoseehowmucheverythinghaschanged.Iwas【M1】_
Whichonebelowistrueaccordingtothenews?
Rearrangethelettersincapitalstomakeanotherword.Thenewwordhassomethingtodowiththefirsttwowords.Example:Begi
英国人的矜持和美国人的张扬体现在文学作品中。通过分析过去一个世纪英语书籍的数字化文本,可以得出这样的结论:【T1】自20世纪80年代以来,美国书籍中传达情感内容的单词已变得比英国书籍中常见得多。英国布里斯托大学人类学家阿尔伯托阿瑟比及其同事利用谷歌数据库对
Glaciersconsistoffallensnowthatcompressesovermanyyearsintolarge,thickenedicemasses.Mostoftheworld’sglacialic
Whatistheminimumnumberofmatchesyoucanremovefromthisdiagramtoleavejust2squares?
Theteenagersaremadetolistentoorchestrasbecausetheyhavedisturbedtheirneighbourswithloudmusic.
AtopracehorsewasbroughtdownatRoyalAscotwithashotfromahigh-techsoundgun,acourtwastoldyesterday.Thegunwas
(our)customers根据原文可知,96%的客户推荐网上银行的服务。因此,填入(our)customers。
随机试题
12岁男孩,发热伴皮肤出血点2周。查体贫血貌,皮肤散在瘀点,肝脾均为肋下2~3cm,胸骨压痛,血红蛋白65g/L,白细胞15×109/L,血小板13×109/L,不需做的检查是
A.慢性咳嗽、大量脓痰,反复咯血常见于B.咳嗽、咳痰伴喘息持续3个月,连续2年以上常见于C.劳力性呼吸困难伴咳嗽、咯血常见于D.寒战、高热、胸痛、铁锈色痰常见于E.午后低热、盗汗、咳嗽、咳痰、痰中带血常见于肺炎球菌肺炎
邦威尔(Bonwill)等边三角形学说中,三角形的角位于
关于故意犯罪形态的认定,下列哪些选项是正确的?(2013年卷二54题,单选)
下列不能构成索赔原因的是()。
电学实验课上,学生分组做《测绘小灯泡的伏安特性曲线》实验,老师要求学生按大屏幕上的电路图及实验要求(图11)连接电路并进行实验,下面为某小组实验过程的片段。学生:老师,我们合上开关后,无论怎么改变滑动变阻器滑片的位置,电压表和电流表的指针都不偏转。老
《晚钟》的作者是()。
根据我国宪法规定,下列有关审计机关的表述哪一项是错误的?()
Whataretheytalkingabout?
()阳性反应()腹部绞痛()百日咳()声音沙哑
最新回复
(
0
)