首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Driving a car at high speed along a highway seems to be fun. You need only to follow the bright traffic signs beside the highway
Driving a car at high speed along a highway seems to be fun. You need only to follow the bright traffic signs beside the highway
admin
2021-06-28
19
问题
Driving a car at high speed along a highway seems to be fun. You need only to follow the bright traffic signs beside the highways and they will take you to where you wish.
But to a London taxi driver, driving is not an easy job. A taxi driver has to have not only good driving skills but also a good knowledge of the city of London, from the smallest lane(小巷) to the most popular bar around. He has to be at the service of all kinds of passengers at all times.
A certain London taxi driver talked of his job as follows.
During the night it is quite usual for him to stop two or three times for some refreshments (点心和饮料). He said, "I never drink when I’m working—I would lose my licence."
He normally goes home between 2 and 3 o’clock in the night. There are times when he has to stay longer and try to make more runs. He said, "That’ s the worst thing about working for yourself. If you don t make the money, no one is going to give it to you. "
London taxi drivers not only "take" but also "give". Every summer, hundreds of poor children from London will go for a day at the sea—by taxi! Their rides are paid by the taxi drivers, and these fares(车费) all go to the "London Taxi Fund for
Underprivileged Children
". At the sea, they are met by the mayor, and a lunch party is also held in honour of the taxi drivers and the children. After a happy day running around the sea beaches and visiting the market, the children go home again— by taxi, and free of charge, of course!
The author of the passage says that___________.
选项
A、the taxi driver works longer than ordinary people is necessary
B、the more runs the taxi driver makes, the more he gets
C、the taxi driver doesn’ t like to work for others
D、the taxi driver in the city only "takes"
答案
B
解析
根据第五段第二句“There are times when he has to stay longer and try to make more runs.”可知,伦敦的出租车司机为了多赚些钱,有时不得不延长工作时间,多跑几趟车。由此可推知,出租车司机跑得越多,挣得也越多。A、C两项在文中并未提及;根据最后一段第一句可知,D项不正确。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CMxC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Everyonebecomesalittlemoreforgetfulastheygetolder,butmen’smindsdeclinemorethanwomen’s,accordingtotheresult
Thefirethat______yesterdaycausedatleasttenpeople’sdeath.
Somelocalcompaniesaremakinggreateffortsto______withforeigncompaniesforashareofthemarket.
ThereasonIdidn’tattendthelecturewassimply______Igotabadcoldthatday.
A、Makingfriends.B、Buyingwhateverwewant.C、Enjoyinggames.D、Talkingfacetoface.D
Sheisoldenough______onherown.
Mostparents,Isuppose,havehadtheexperienceofreadingabedtimestorytotheirchildren.Andtheymusthave【C1】______howd
Teachersalwaystelltheirstudentsthatitisnogood______today’sworkfortomorrow.
Bequiet!It’srudeto______peoplewhentheyaretalking.
Thenewspapersreportedyesterdayseveral______ontheboundariesofthesetwocountries.
随机试题
泻下药中有效成分不溶于水,宜人丸散的约是()(1998年第29题)
下列数字中属于日本忌讳数字的有()。
中世纪的自治城市在意大利的典型形态是()
颅内生殖细胞瘤最常见于哪个部位
不符合病室交班报告要求的是
下牙槽神经
有一高速公路建设项目,项目所在地域属黄河阶地,分布在黄河南岸与黄土丘陵塬地之间,表面多为砂土,结构疏松。该项目沿线经过地区多数为耕地及经济林地,另有部分荒坡地,公路边沿地带有一湿地自然保护区,沿线存在居民点与学校。根据以上内容,回答以下问题。
根据个人所得税的规定,个人独资企业的投资者及其家属发生的生活费用与企业生产经营费用混合在一起且难以划分的,其正确的账务处理是()。
从人类开始有组织的活动开始,就一直实施着各种类型和规模的项目,只是人们并未意识到项目管理对社会进步的意义。因此,仅凭个人的智慧、才能和经验去完成任务,根本谈不上科学性和系统性。直到20世纪初,项目管理还没有先进的工具和方法、科学的管理手段、明确的操作规程和
在解应用题时,老师总是一再强调要读懂题目,必要时可以画示意图。他这样做的目的是为了让学生()。
最新回复
(
0
)