首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Many of the world’s pollution problems have been caused by the crowding of large groups of people into the cities. Supply for th
Many of the world’s pollution problems have been caused by the crowding of large groups of people into the cities. Supply for th
admin
2011-06-28
60
问题
Many of the world’s pollution problems have been caused by the crowding of large groups of people into the cities. Supply for the needs of the people leads to further pollution by industry. If the rapid increase in human population continues at the present rate, there may be much greater harm. Some scientists speak of the increase in numbers of people as "population pollution".
About 2,000 years ago, the world population was probably 250 million. It reached a billion in 1850. By 1930, the population was two billion. It was three and a half billion in 1988. It is expected to double by the year 2000. If the population continues to grow at the same rate, there would be 25 billion people in the world a hundred years from now!
Man has been using the earth’s resources more and more rapidly over the years. Some of them are almost gone. Now many people believe that man’s greatest problem is how to control population, in time to come, if the present rate of increase continues. Already there is overcrowding in the cities and hunger in some countries. Can man’s rate of increase continue? Many people believe that human survival in the future depends on the answer to this question.
The increasing move to the cities of the people is thought to be ______.
选项
A、city pollution
B、population pollution
C、countryside pollution
D、industry pollution
答案
B
解析
本题属细节题。文章第一段最后一句已明确提示。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CQlC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Joanisthemost______personIknow.Sheneverfailstoseegoodineventheworstcircumstances.
Personalqualitiesarepersonalcharacteristicsofanindividual.Theyarewhatmakeupone’spersonality.Theyhelpapersonge
ThreeyearsagoonthelastdayofJanuary,Ihadabigproblem.Ican’tforgetthisdayforever.Thestorybeganwhenmyuncle,
In1968,fivepeopleweremurderedinNorthernCalifornia.ThekillercalledhimselftheZodiac.Heeithershotorknifedhisvi
Johnisveryquietandshy,butBillhasaveryoutgoing______(person)andlovestomeetpeople.
You______allmorning,butyou______threeletters!
Shetalkedaboutbuyingahouseinthecountry,butnothingever______.
Letushopewecansettlethematterwithout______moretrouble.
Henry’sjobwastoexaminecarswhichcrossedthefrontier(边境)tomakesurethattheywerenotsmuggling(走私)anythingintothec
随机试题
格形钢板桩结构的格形墙体前板桩的设计入土深度,对于中密砂土地基不应小于()m,且不宜大于()m。
焊缝金属中氢的危害也有()。
下列哪种物质同时抑制电子传递和ATP生成
()指的是商业银行为保证客户在银行为客户对外出具具有结算功能的信用工具,或提供资金融通后按约履行相关义务,而与其约定将一定数量的资金存人特定账户所形成的存款类别。在客户违约后,商业银行有权直接扣划该账户中的存款,以最大限度地减少银行损失。
外资独资银行、合资银行、外国银行分行开办需要批准的个人理财业务,应按照有关外资银行业务审批程序的规定,报()审批。
企业收入的发生往往会引起()。
临时导游证必须由旅行社根据需要向旅游行政部门申请领取。()
“严慈相济”体现的德育原则是()
1KB的准确数值是()。
______theflood,theshipwouldhavereacheditsdestinationontime.
最新回复
(
0
)