首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
How hard is it to get beautiful hair? Beautiful hair can not be taken for granted. Environmental factors, chemical treatments
How hard is it to get beautiful hair? Beautiful hair can not be taken for granted. Environmental factors, chemical treatments
admin
2009-06-28
61
问题
How hard is it to get beautiful hair?
Beautiful hair can not be taken for granted. Environmental factors, chemical treatments and the mechanical damage done by combs, brushes and blow dryers all have a bad effect on the hair in the long run. The hair parts into thin pieces, loses its brightness, becomes hard and easily broken and develops split ends.
Our Heated Scissors, a new approach to pretty hair, is a modem technological device available in most cities.
No hairdresser needs to be told how crucial the quality of a pair of scissors is. But all the same, few have imagined a cutting tool as sharp as razors. What’s more, the heating element is located in the interior of the edges, with the best possible heat transference to the cutting edges. Heated cutting edges with individually adjustable temperatures seal the cuts instantly. The cut end of the hair is closed up smoothly and neatly.
Right from the very first cut, the hair takes on a new look with a brilliant shine.
选项
答案
Heated Scissors
解析
本句问文章是在给什么产品做广告。文章开头两段简单说明了以往美发用品的缺点,直到第三段才正式引出广告产品——Heated Scissors。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CRqK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
About________ofthestudentsinourclasswereborninthe________.
WelcometoOntarioParks,anewbodysetuptomanageOntario’smosttreasuredspecialplaces,theparksinourarea.W
A、Showhispassport.B、Givehisaddress.C、Payadeposit.D、Fillinaform.D事实细节题,题目询问女士在对话最后让男士做什么。在对话的最后,女士让男士justfilloutt
Theprojectturnedouttobe(easy)________thanwethoughtbecausewehadthesupportofmanypeople.
A—SnowShowersEarlyJ—LighteningB—AMCloudsK—AirPressureC—HeavyRainL—RainfallD—MostlyC
Whatisthecourseinthispassageabout?Thetopicofyourinvestigationmustbeone______.
IwastooembarrassedtosaythatIarrivedatairportearlysoIwouldn’thavetohurry.
Themainpurposeofthisarticleisto______.Farmersusechemicalsandfertilizersinorderto______.
Whyarescientistssurprisedbythefindingsintheirnoisestudy?Fromthelastsentenceofthepassagewecanlearnthat____
Mybosswon’tpayme______Iworkharder.
随机试题
爱因斯坦所说的“猪栏的理想”,指的是
A.药品指标代理组织B.药品销售代理组织C.药品物流组织D.传统药品交易中介服务组织E.网上药品交易中介服务组织
计量检测中,根据使用频率及生产经营情况,暂停使用的应标明( )。
血压计()
下列关于战略规划的说法不正确的是()。
下列属于上海老饭店特色名菜的有()。
关于陈述性知识,下列说法正确的是()
世上没有一种东西是一成不变的,一切都在变动之中,包括民族文化。冷战后日益加速的全球化正给地球人带来前所未有的文化冲突,而人类文化从来都是在冲突中融合,在融合中冲突的。全球化正在改变着中国人的生产方式和生活方式。中国人早已走向世界,在全世界寻找机会,表现出了
Ontheoccasionofhis80thbirthday,SirWinstonChurchillwaspresentedwithhisportraitbyawell-knownmodemartist,Graham
We_______(坚持扩大内需方针)andcontinuedtotakemeasurestoexercisemacro-controlovernewdevelopmentsinthecourseofeconomicope
最新回复
(
0
)