首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Imagine a world in which children would be the rulers and could decide not only the outcome of each and every occurrence, but al
Imagine a world in which children would be the rulers and could decide not only the outcome of each and every occurrence, but al
admin
2011-04-26
48
问题
Imagine a world in which children would be the rulers and could decide not only the outcome of each and every occurrence, but also dictate the very structure and form of the environment. In this world, a child’s wildest thoughts would become reality limited only by the extent of his or her imagination. While such a world might sound both fantastic and frightening, at least from a logical, adult perspective, it does exist. What’s more, it has been in existence for some time and is populated by hundreds of thousands of children who spend hours within its boundaries experimenting and learning. This world is not real, at least not in the traditional sense, but exists within a computer and is generated by an educational programming language called LOGO. Unlike other computer languages and programs that are designed to test children and provide applications that formally dispense information, LOGO allows children, even preschool children to be in total control. Children teach the computer to think and as a result develop and sharpen their own reasoning abilities.
LOGO is ______.
选项
A、an education testing program
B、a computer language
C、an information dispenser
D、an unreal world
答案
B
解析
本题考查细节题,侧重点是考查找寻相关信息的能力。文章倒数第三句就是LOGO的定义:“…an educational programming language called LOGO”。所以正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CUqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Mostpeople______.Weliveinaright-handedworld.Itmeans______.
Whilemakingtremendousachievementsatcollege,Asian-Americanstudents______.Theauthor’stoneinthispassageis______.
InonlytwodecadesAsianAmericanshavebecomethefastest-growingU.S.minority.Astheirchildrenbeganmovingupthroughthe
Duringvoting,thecity______willwinhostofOlympics.Inselectingthehostcity,theIOCwillconsiderseveralfactorsexc
Itisreportedthat______(identify)flyingobjectswereseenoverNewJerseylastnight.
Althoughwestillhavesomeproblemstoface,______ourworkhasbeensuccessful.
Fromthearticle,thereaderlearnsthatLeeWildeslives______.Byactingasacasemanager,LeeWildescan______.
YouarerequiredtowriteacompositiononthefollowingtopicWhyaSenseofHumorIsImportantwithin30minutes.Yourcomposi
It’sstillearlyinthemorning.Thereisn’t______intheoffice,
ItwastheendofmyfirstdayaswaitressinabusyNewYorkrestaurant.Mycaphadgoneaway,andmyfeet【C1】______.Theload
随机试题
设函数g(x)=1+x,且当x≠0时,f[g(x)]=
以下关于破伤风患者的叙述哪项是错误的
甲公司出资70%,乙公司出资30%共同设立有限责任公司丙(注册资本2000万元),双方的《投资协议》约定:丙公司董事会成员为三人,第一任董事长由乙公司推荐、财务总监由甲公司推荐;股东拒绝参加股东会会议的,不影响股东会决议的效力。根据以上情况,回答下列问题:
市场条件是指行权价格、可行权条件以及行权可能性与权益工具的市场价格相关的业绩条件。()
甲公司有关资料如下:(1)甲公司的利润表和资产负债表主要数据如下表所示。其中,2016年为实际值,2017年至2019年为预测值(其中资产负债表项目为期末值)。(2)甲公司2017年和2018年为高速成长时期,年增长率在6%~7%之间;2019年销售
Theideathatpeoplemightbechosenorrejectedforjobsonthebasisoftheirgenesdisturbsmany.Such【C1】______may,however,
完善程序。【要求】1)打开“T盘”中“P1.vbp”文件,按参考界面形式编辑窗体界面,完善程序后,直接保存所有文件。【题目】本程序的功能是生成由n(n通过InputBox函数输入)个3位升序数构成的随机数组。所谓下面程序的功能是实现两个分数相加。分数
IwantedtobuyacolorTVsetthisyear,butmybrotherrejectedtheidea______atriptothebeach.
A、10.B、9.C、12D、8A题目询问男士多大时开始对集邮感兴趣。对话刚开始便一问一答给出此题的答案,第二句“…whenIwasabouttenyearsold”即得出答案为选项A(10)。
Theyear2005isthemidpointofadecadethatspansthreeunique,importanttransitioninthehistoryofhumankind.
最新回复
(
0
)