首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Specialists in marketing have studied how to make people buy more food in a supermarket. They do all kinds of things that you do
Specialists in marketing have studied how to make people buy more food in a supermarket. They do all kinds of things that you do
admin
2017-03-01
65
问题
Specialists in marketing have studied how to make people buy more food in a supermarket. They do all kinds of things that you do not even notice. For example, the simple, ordinary food that everybody must buy, like bread, milk, flour, and vegetable oil, is spread all over the store. You have to walk by all the more interesting and more expensive things in order to find what you need. The more expensive food is in packages with bright colored pictures. This food is placed at eye level so you see it and want to buy it. The things that you have to buy anyway are usually located on a higher or lower shelf. However, candy and other things that children like are on lower shelves. One study showed that when a supermarket moved four products from floor to eye level, it sold 78 percent more.
Another study showed that for every minute a person is in a supermarket after the first half hour, she or he spends $50. If someone stays forty minutes, the supermarket has an additional $5.00. So the store has a comfortable temperature in summer and winter, and it plays soft music. It is a pleasant place for people to stay and spend more money.
Some stores have red or pink lights over the meat so the meat looks redder. They put light green paper around lettuce (生菜) and put apples in red plastic bags.
So be careful in the supermarket. You may go home with a bag of food you were not planning to buy. The supermarket, not you, decided you should buy it.
The more expensive kind of food is______.
选项
A、in bright-coloured packages
B、on high shelves
C、all near the front of the store
D、on lower shelves
答案
A
解析
事实细节题。由文章第一段第五句“The more expensive food is in packages with bright colored pictures.”可知,贵的食物包装色彩艳丽。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CbXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Theobviousunfairnessofsuchpovertysidebysidewithconspicuousaffluenceremindedthemoftheir______parentsbackhome.
A、Thewomanlosthermemorylastyear.B、Thewomanhadtroublefindinganyonewhoknewher.C、Thewomanwantedotherpeopletof
Importantpeopledon’toftenhavemuchfreetimeastheirwork______alltheirtime.
Alltheirattemptsto______thechildfromtheburningbuildingwereinvaia
WhenIcomeacrossagoodarticleinreadingnewspapers,Ioftenwanttocutandkeepit.ButjustasIamabouttodosoIfind
Tofindoutwhattheweatherisgoingtobe,mostpeoplegostraighttotheradio,televisionornewspapertogetanexpertweat
Wegotupearlythismorningand【C1】______alongwalkafterbreakfast.Wewalked【C2】______thebusinesssectionofthecity.Ito
I’mnotsurprisedyoufailedtheexam.You______haveworkedharder.
Howdowefindourwayoutofthelandusedproblem?Onewaymightbetoreexamineourvalues,tothinkinnewdirections.
SuddenlythearrowsAwasflyingdownBatusfromCthesky—theywereDlikerain!
随机试题
启动IE浏览器的方法有多种,其中不包括()。
1905年11月,孙中山将同盟会纲领概括为民族、民权、民生三大主义的文章是()
能反映类风湿关节炎病情活动性的临床表现是
关于有效辩护原则,下列哪些理解是正确的?(2015年卷二69题,多选)
询价对象可申请参与初步询价,由主承销商审批是否参加。()
甲公司和乙公司是两家规模相当、产品类似、设在同一地区的小型日化生产企业,属于竞争对手。两家公司都依靠银行借款缓解成长期现金短缺问题,但都因规模小,所以只能以较高利率取得银行借款。为了缓解资金压力,甲、乙两家公司签订协议,决定展开合作,包括建立定期交流机制,
甲股份公司效益一直不错,为提升公司治理现代化,增强市场竞争力并顺利上市,公司决定重金聘请知名职业经理人王某担任总经理。根据公司法律制度的规定,下列表述正确的有()。
浙江省东西和南北的直线距离均为550公里左右。()
2,1,4,6,26,158,()
Alotofpeopleinstinctivelybelieve—withoutreallyknowing—thatpoorreadersarenotespeciallysmart.Anewstudybyrese
最新回复
(
0
)