首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
When we talk about intelligence,we do not mean the ability to get good scores in certain kinds of tests or even the ability to d
When we talk about intelligence,we do not mean the ability to get good scores in certain kinds of tests or even the ability to d
admin
2014-05-25
53
问题
When we talk about intelligence,we do not mean the ability to get good scores in certain kinds of tests or even the ability to do well in sch001.By intelligence we mean a way of living and behaving,as—Decially in a new or anxious situation. If we want to test intelligence,we need to find Out how a person acts instead of how much he knows what to do. For examDle,when in a new situation,an intelligent person thinks about the situation’not about himseIf or what might happen to him.He tries to find out all he can,and then he acts immediatelY and tries to do something about it.He probably isn’t sure how it will all work out’but at least he tries.And.if he can’t make things work out right,he doesn’t feel ashamed that he fails;he just tries to learn from his mistakes.An intelligent person,even if he is verY young,has a special outlook(人生观)on life,special feeling about life,and knows how he fits into it. If vou look at children,you’11 see great difference between what we call“bright”children and“not bright”children.They are actually tWO different kinds of people,not)ust the same kind with different amounts of intelligence.For example,the bright child really wants to find 0ut more about life——he tries t。get in touch with everything around him.But the unintelligent child keeps more to himself and his own dream-world;he seems to have a wall between him and life in general
In a new situation,an intelligent person______.
选项
A、knows more about what might happen to him
B、is sure of the result he will get
C、concentrates Oil the situation
D、cares more abo ut himself
答案
C
解析
细节理解题。根据文章第二段第一句“For example,when in a new situation,anintelligent person thinks about the situation.not about himself or what might happen to him.”可知C项正确,且可以排除A、D两项;根据文章第二段第三句“He probably isn’t sure how it will all work out,but at least he tries.”可排除B项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Cngc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Treesshouldonlybepruned(修剪)whenthereisagoodandclearreasonfordoingsoand,fortunately,thenumberofsuchreasonsis
Atacertaintimeinourlivesweconsidereveryplaceasthepossiblesite(地点)forahouse.Ihavethussearchedthecountrywith
(A)Mostpeoplewere(B)deepmoved(C)bythis(D)film.
Ihadanexperiencesomeyearsagowhichtaughtmesomethingaboutthewaysinwhichpeoplemakeabadsituationworsebyblaming
Thehealth-careeconomyisrepletewithunusualandevenuniqueeconomicrelationships.Oneoftheleastunderstoodinvolvesthe
TheNationaIEducationAssociationclaims,“Theschoolbusisamirrorofthecommunity.”Theyfurtheraddthat,unfortunately,what
PassageTwoOverthepastdecade,thousandsofpatentshavebeengrantedforwhatarecalledbusinessmethods.Amazon.comreceiv
refertothefollowingannouncement.TheKylerInternationalCenterforProfessionalEducationprovidesabroadspectrumoftrai
Intenyears,abouthalfofthedecline__________attributabletowrite—offs.
随机试题
维生素C不具有的性质是()。
预防小儿结核病的有效措施是
宪法的渊源形式
A、 B、 C、 D、 A
某厂为满足生产要求,拟建设一个总储量为1500m3的液化石油气储罐区。该厂所在地区的全年最小频率风向为东北风。在其他条件均满足规范要求的情况下,该储罐区宜布置在厂区的()。
发行申请未获核准的上市公司,自中国证监会作出不予核准的决定之日起一年内不得再次提出新股发行申请。()
下列关于产品生命周期策略的说法,正确的有()。
()明显违反了从业人员职业操守中监管规避的准则。(2010年上半年)
关于限制领取导游证的情形,以下说法错误的是()。
机械损伤、化学物质的腐蚀或人体本身自身有的基因缺陷等因素可能会造成牙铀质永久性的缺损和牙齿内部结构的损伤,严重时还会造成牙齿缺失。目前修复牙齿的方法主要是利用非生物材料或人造的填充物修补牙齿,以及直接将种植义齿插人上下颌骨以替代缺少的牙齿,但这些方法都容易
最新回复
(
0
)