首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of
admin
2018-04-03
82
问题
People say that money cannot buy happiness. This was true for Howard Hughes. He was one of the richest and most powerful men of his time. He had everything: good look, success, power, and a lot of money. But he didn’t have love or friendship because he couldn’t buy them. All his life he used his money to control everything and everyone around him. In the end, he lost control of everything, even himself.
Howard Hughes was born in 1905 in Houston, Texas. His father started the Hughes Tool Company. He was a workaholic (工作狂) and made a lot of money. He bought everything he wanted. He even gave money to schools so Howard could get into them. From his father, Howard learned to be a successful but merciless businessman. Hughes’s mother, Allene also had a big influence on his life. Howard was her only child. She protected him and gave him everything. Unfortunately, Allene had mental problems. She was afraid of germs and diseases. She was obsessed with Howard’s health, and he became obsessed with it too.
Allene died when Howard was 16 years old. Two years later his father died. Hughes inherited the Hughes Tool Company. Then he married Ella Rice. He and Ella moved to Los Angeles, California. It was there that Howard Hughes began to become a legend. Hughes began to invest his money in movies. He became an important producer soon after he moved to California. He worked hard, but he also played hard. He became obsessed with power and control. When he couldn’t get something legally, lie gave money to politicians and businessmen so they would help him. He owned a lot of businesses, including airplane companies, a movie studio, Las Vegas hotels, gold and silver mines, and radio and television stations. Once he bought a television studio so he could watch movies all night. He also bought a hotel because he wanted to stay in his favorite room for one weekend.
From the passage, we learn what Mr. Hughes lacked in his life was______.
选项
A、education
B、love
C、money
D、good looks
答案
B
解析
细节题。根据文章第一段提到的“But he didn’t have love or friendship…”可知,Howard Hughes缺少爱和友谊,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CvCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Thesamethingshappenedtohisparents______tomine.
Theamountofheatproducedbythiselectricalapparatusis______atwillbyturningasmallhandle.
Thatfamilyisalwaysquarrelling______themselves.
Sportingactivitiesareessentiallymodifiedformsofhuntingbehavior.Viewedbiologically,themodernfootballerisinreality
Peoplehavewonderedforalongtimehowtheirpersonalitiesandbehaviorsareformed.Itisnoteasytoexplainwhyoneperson
Forthispart,youareallowedthirtyminutes60writeacompositiononthetopic"AnIncreasingNumberofPeopleareStudyingf
Thoughmyfathersufferedfromillness,hehadto______greatpaintoworkformyeducation.
ThehistoryoftheAmericanpeopleis,【C1】______,thehistoryofthemovementoftheAmericanpeople.Theymovedfromthecoloni
Forthispart,youareallowedthirtyminutestowriteacompositiononthetopic"OnFriendship".Youshouldwriteatleast120
Allpartsofthehouse______thewindowswereingoodcondition.
随机试题
()的目的是通过排除观察结果中带有矛盾性的因素来获取实验对象之间的真实因果关系。
患者,女,32岁。因慢性宫颈炎,白带增多,定期复查时医生为其行宫颈活体组织检查,病理诊断为宫颈息肉,其病理变化为
与药事有关的说法正确的是
税务机关是指发票的主管机关。()
适宜于管理层人员的培训与开发方法是()。
A、 B、 C、 D、 B本题是个典型的九宫格图形推理题目,考查点最有可能为角的数量,这样我们从横排来看,三个元素所包含的所有的角加起来的和为12,第二行也是此规律,那么第三行很明显也就可以推知也应该是12个
垄断条件下的的竞争同自由竞争相比,具有的新特点有
对长度为n的线性表排序,在最坏情况下,比较次数是nlog2n的排序方法是()。
Whethertheextensionofconsciousnessisa"goodthing"forhumanbeingsisaquestionthat______ofawidesolution.
Takingonaleadershiproleforthefirsttimeistough.Thereisalwayspressureonyoutodotherightthings,andtobeseen
最新回复
(
0
)