首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Industry. B、Health. C、The future of our children. D、Clean air. A信息明示题。由文章第二段第三句可知,本文主要论述了人们过于追求工业化而造成对环境的污染,所以A正确。
A、Industry. B、Health. C、The future of our children. D、Clean air. A信息明示题。由文章第二段第三句可知,本文主要论述了人们过于追求工业化而造成对环境的污染,所以A正确。
admin
2010-09-25
67
问题
Our environment is being polluted faster than the nature and man’s present efforts can prevent it. Time is bringing us more people, and more people will bring us more industry, more motor vehicles, larger cities, and the growing use of man-made materials.
What can explain and solve this problem? The fact is that pollution is caused by man—by his desire for a modem way of life. We make "increasing industrialization" our chief aim. For its sake, we are willing to sacrifice everything: clean air, pure water, good food, our health and the future of our children. There is a constant flow of people from the countryside into the cities, eager for the benefits of modem society. But as our technological achievements have grown in the last twenty years, so pollution has become a serious problem.
Isn’t it time we stopped to ask ourselves where we are going and why? It reminds one of the stories about the airline pilot who told his passengers over the loudspeaker: "I’ve some good news and some bad news. The’good news is that we’re making rapid progress at 530 miles per hour. The bad news is that we are lost and don’t know where we’re going." The sad fact is that this becomes a true story when applied to our modem society.
选项
A、Industry.
B、Health.
C、The future of our children.
D、Clean air.
答案
A
解析
信息明示题。由文章第二段第三句可知,本文主要论述了人们过于追求工业化而造成对环境的污染,所以A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Cxz7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Childrenshouldsaveasmuchmoneyastheycould.B、Childrenshouldcutcostsandplanforthefuture.C、Childrenmayspendmo
Educationisoneofthekeywordsofourtime.Amanwithoutaneducation,manyofusbelieve,isanunfortunatevictimofadver
A、Theythinkituseful.B、Theythinkitvalueless.C、Theythinkitawasteoftime.D、Theythinkitmisleadsthestudents.A
ScientistssaythewarmingoftheEarth’satmospherehasbeguntoaffectplantandanimallifearoundtheworld.Scientistsfrom
Wehaveallseensuchfilmsinwhichrobotsaresuperiortoman.Comparedwiththose【B1】______machines,manappearsbothphysic
A、90%copperand10%silver.B、90%silverand10%copper.C、90%silver,9%copper,and1%lead.D、Noneofthese.B数字细节题文章明确说明了当
__________________(有些学生选学商务课程而不选学文科课程)onlyforthesakeofearningbigmoneyinthefuture.
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeaningsofthousandofeverydayperceptions,
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeaningsofthousandofeverydayperceptions,
PassageOneAtBenjaminN.CardozoHighSchoolinQueens,hewasknownasMatthewKaye,anearnestsocialstudiesteachersh
随机试题
心电图出现病理性Q波提示()
不符合白血病的描述是
A.臀位B.脐带脱垂C.胎儿窘迫D.催产素点滴E.剖宫产术初产妇,孕39周,宫高36cm,右肋下可及圆球状物,胎心140次/分。此产妇住院待产突感阴道大量流水,阴道内有异物感,胎心116次/分。最可能出现的问题是
尾矿库应当每()年至少进行一次安全现状评价。安全现状评价应当符合国家标准或者行业标准的要求。
“备案号”栏应填:“运输方式”栏应填:
下列属于成长期银行产品的特点的是()。
试述合伙企业的设立及其损益分配。
亚里士多德在历史上首次提出了“教育遵循自然”的原则。()
跛足策略是指个体为了回避或降低因不佳表现所带来的负面影响而采取的任何能够将失败原因外化的行动和选择。根据上述定义,下列属于跛足策略的是()。
A、Thisisnotacomplicatedissue.B、Ithasn’tbeenfixedduringthelastdecade.C、Robotsdeserveno"human"rightslikepaymen
最新回复
(
0
)