首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Psychiatric tests show that a well-balanced person gets much angrier when offended than an abnormal person does. At the New York
Psychiatric tests show that a well-balanced person gets much angrier when offended than an abnormal person does. At the New York
admin
2011-04-26
49
问题
Psychiatric tests show that a well-balanced person gets much angrier when offended than an abnormal person does. At the New York State Psychiatric Institute, Dr. James Page and Professor of Psychology Carney Landis of Columbia University studied the reaction of 200 normal persons and 210 abnormal persons. They tested their reactions to annoying situations of every type and variety such as: being laughed at, being repeatedly disconnected on the telephone, accidentally hitting their thumb with a hammer, being worked on by a backseat driver, being told to "shut up" and mind their own business, discovering someone cheating in a friendly card game, etc. In almost every instance the anger reaction of the normal group was much more intense than that of the abnormal one.
"This," they reported, "is agreeing with other psychiatric findings. For one of the outstanding symptoms of mental unbalance is lack of emotion. So if you blow your top when you hit your head against a piece of furniture, or when your girlfriend goes out with another young man--don’t worry about it. It is just a sign that you are normal."
We can learn from the passage that ______.
选项
A、Dr. Page and Professor Landis used a special method to test abnormal persons
B、what found was new to other doctors
C、the research of Dr. Page and Professor Landis was to prove previous researches
D、the purpose of the test was to find a way to cure abnormal persons
答案
C
解析
本题为推理题。文章中没有提到两位教授用什么特别的方法去测试不正常的人,因此排除 A;文章根本就没有提及两位教授的研究对别的医生是新的课题,因此排除B;选项D没有在文章中涉及。在文章第一段第一句话告诉我们两位教授的研究结论,然后再向我们展示他们的实验,因此,可以推断选项C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CyqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
下列句子中,“所以”可译为“用来”的是()
Parentsoftenchecktheirchildren’shomeworkand(makeabigfussovergrades).
Manypeoplefindhomegardening______.Fromthepassagewecanconcludethat______.
Itisastonishingthatapersonofyourintelligence______becheatedsoeasily.
Somecountriesstillhavedeathpenalty(死刑),butitnolonger【B1】inBritain.Afteraparticularly【B2】murder,Britishpeople
Ineducation,thereshouldbeagoodbalanceamongthebranchesofknowledgethatcontributetoeffectivethinkingandwisejud
Itisreportedthattrafficaccidentsarehappeninginthatcitywithincreasing______(frequent).
Myfatherwavedmegood-byeandthebussetoff.Thepersonsitting【C1】______tomewasanengineergoingtoPeshawartoinspect
Dr.WilliamC.Stokoe,Jr.,wasthechairmanoftheEnglishDepartmentatGallaudetUniversity.Hesawthewaydeafpeoplecommu
Ontheanniversaryoftheartist’sbirth,VanGogh’sSunflowerswas【C1】______forjustunder£25millionatthefineartauctione
随机试题
为鼓励出口贸易,现在世界上的绝大多数国家
射线通过一个物体后产生了衰减,与衰减强度大小无关的是
引起支气管哮喘持续状态的物质是
某企业拟在A省B市C区开办零售药店,因此向B市食品药品监督管理局提出筹建申请,提交相关材料。食品药品监督管理局对申报材料进行审查后,作出了同意筹建的决定,并在验收合格后向其颁发了药品经营许可证。药品经营许可证核定的经营范围是“中成药、中药饮片、化学药制剂、
某化学教师在一次化学测验中设计了下列试题,并对部分学生的考试结果进行了统计和分析。【试题】胶状液氢(主要成分是H2和CH4)有望用于未来的火箭运载和空间运输系统。实验测得:101kPa时,1molH2完全燃烧生成液态水,放出285.8kJ
若一组数据中出现模糊不清的数据时,则不能计算()。
一个发展中国家减少贸易限制的决定,比如降低进口关税,是怎样影响它在世界资本市场上的借款能力的?
假设线性表的长度为n,则在最坏情况下,冒泡排序法的时间复杂度是
以下叙述中错误的是
A、Becausehedidsomethingwrongandwaspunishedforthat.B、Becausehisfatherwantedtogivehimachancetoshowhistalent
最新回复
(
0
)