首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Mrs. Sommers one day found herself the unexpected possessor of fifteen dollars. It seemed to her a very large amount of money, a
Mrs. Sommers one day found herself the unexpected possessor of fifteen dollars. It seemed to her a very large amount of money, a
admin
2013-09-28
54
问题
Mrs. Sommers one day found herself the unexpected possessor of fifteen dollars. It seemed to her a very large amount of money, and the way in which it stuffed and bulged her worn old portemonnaie gave her a feeling of importance such as she had not enjoyed for years.
The question of investment was one that occupied her greatly. For a day or two she walked about apparently in a dreamy state, but really absorbed in speculation and calculation. She did not wish to act hastily to do anything she might afterward regret. But it was during the still hours of the night when she lay awake revolving plans in her mind that she seemed to see her way clearly toward a proper and judicious use of the money. ①
A dollar or two should be added to the price usually paid for Janie’s shoes, which would insure their lasting an appreciable time longer than they usually did. She would buy so and so many yards of percale for new shirt waists for the boys and Janie and Mag. She had intended to make the old ones do by skilful patching. Mag should have another gown. She had seen some beautiful patterns, veritable ’bargains in the shop windows, and still there would be left enough for new stockings two pairs apiece and what darning that would save for a while! She would get caps for the boys and sailor-hats for the girls. The vision of her little brood looking fresh and dainty and new for once in their lives excited her and made her restless and wakeful with anticipation, ②
The neighbors sometimes talked of certain "better days" that Mrs. Sommers had known before she had ever thought of being Mrs. Sommers. She herself indulged in no such morbid retrospection. She had no time no second of time to devote to the past. The needs of the present absorbed her every faculty. A vision of the future like some dim, gaunt monster sometimes appalled her, but luckily tomorrow never comes.
Mrs. Sommers was one who knew the value of bargains; who could stand for hours making her way inch by inch toward the desired object that was selling below cost. She could elbow her way if need be. she had learned to clutch a piece of goods and hold it and stick to it with persistence and determination till her turn came to be served, no matter when it came. ③ But that day she was a little faint and tired. She had swallowed a light luncheon--no! When she came to think of it, between getting the children fed and the place righted, and preparing herself for the shopping bout, she had actually forgotten to eat any luncheon at all!
Mrs. Sommers didn’t think about her past life because______.
选项
A、she thought it a waste of time
B、she enjoyed her present life
C、her past life was full of sufferings
D、she was fully occupied
答案
D
解析
事实细节题。第四段提到了过去的美妙时光。第二句指出:She herself indulged in no such morbid retrospection.之后给出原因:She had no time一no second Of time to devote to the past.The needs of the present absorbed her every faculty.这说明Mrs.Sommers不回忆过去美好生活的原因是因为没有时间,故选项D 符合文意。选项A 和C 未提及,排除。该段末句指出A vision of the future;like some dim, gaunt monster sometimes appalled her,but luckily tomorrow never comes,显然生活并不美好,她对未来的日子感到恐惧,选项B 不正确,也不可能是不回忆过去的原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/D5LK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whyisthewomaninterestedintheclass?
"Brazilhasbecomeoneofthedevelopingworld’sgreatsuccessesatreducingpopulationgrowth—butmorebyaccidentthanbydesi
WhenJackwas18he______goingaroundwithastrangesetofpeopleandstayingoutverylate.
WhySomePeopleArePoorThepovertylineistheminimumincomethatpeopleneedforanacceptablestandardofliving./Pe
Byusingsignalwordsto______whatmaycomenext,thereadercandecidewhetherheshouldspeeduphisreading,sloworpause
Whatisthespeakermainlytalkingabout?
WorkersrecentlyarrestedinfederalraidsfiledaracketeeringlawsuitaccusingWal-Martofconspiringwithcontractorsinacr
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernbentemergedduringthe18thcentury.Thewesternphilosophersandcriticsofthist
Nowadaysyoungpeopletendtophonemoreoftenthanwritetoeachother.So,somesaythatphoneswillkillletterwriting.What
______enougharticles,Mr.Smithwasrefusedpromotioninhisacademictitle.
随机试题
某公司平均每周需求某配件3900台套(全年按52周计算),每台套存贮一年费用为12元,每次订货费50元,试求该公司年度最佳经济订货批量和全年最佳订货次数。
人的差异是客观存在的,一个人只有处在最能发挥其才能的岗位上,才能干得最好。这体现的人员配备原则是()
A.洋地黄B.抗生素C.麦角新碱D.缩宫素E.雌激素妊娠合并心脏病心衰,首选药物
男性,50岁。腹泻1天,水样便3~4次,自服呋喃唑酮(痢特灵)6片,次日感畏寒、发热、头晕,并解茶红色尿1次来诊。体检:重度贫血貌,巩膜黄染,肝脾未扪及。化验:Hb60g/L,网织红细胞0.201(20.1%),尿隐血阳性,高铁血红蛋白还原试验(+)。20
李某涉嫌盗窃被公安局刑事拘留,后检察院批准将其逮捕。法院审理时发现,李某系受人教唆,且是从犯,故判处李某有期徒刑2年,缓期3年执行。后李某以自己年龄不满16周岁为由提起上诉,二审法院因此撤销原判,改判李某无罪并解除羁押。下列哪一选项是正确的?
调整空间权的专门立法在我国大陆()。
盾构近接施工会引发地层变形,对既有结构物会造成不同程度的有害影响,因此有必要采取()措施控制地层变形以保护既有结构物。
下列企业中,可以在银行办理托收承付结算方式的有()。
下列有关劳动试用期的说法,正确的是()。
毛泽东说:“中国一切政党的政策及其实践在中国人民中所表现的作用的好坏、大小,归根到底,看它对中国人民的生产力的发展是否有帮助及其帮助之大小,看它是束缚生产力的,还是解放生产力的。”这句话实质是指出中国共产党必须()。
最新回复
(
0
)