首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To look for bankruptcies. B、To find contact information. C、To get someone else’s photos. D、To conduct research online. B本题询问在什
A、To look for bankruptcies. B、To find contact information. C、To get someone else’s photos. D、To conduct research online. B本题询问在什
admin
2012-07-05
49
问题
More Americans are Googling themselves—and many are checking out their friends, co-workers and romantic interests, too.
In a report Sunday, the Pew Internet and American life Project said 47 percent of U. S. adult Internet users have looked for information about themselves through Google or another search engine.
That is more than twice the 22 percent of users who did in 2002, (29) but Pew senior research specialist Mary Madden was surprised the growth wasn’t higher.
Americans under 50 and those with more education and income were more likely to self-Google—in some cases because their jobs demand a certain online character. Meanwhile, Pew found that 53 percent of adult Internet users admit to looking up information about someone else, celebrities excluded.
(30) Often, it’s to find someone they’ve lost touch with. But looking up information about friends, relatives, colleagues and neighbors also was common.
Although men and women equally searched for online information about themselves, women were slightly more likely to look up information about someone they are dating.
(31) In many cases, the search is not dangerous, done to find someone’s contact information. But a third of those who have conducted searches on others have looked for public records, such as bankruptcies and divorce proceedings. A similar number have searched for someone else’s photos.
Few Internet users say they Google themselves regularly—about three-quarters of self-searchers say they have done so only once or twice. And most who have done so consider what they find accurate.
29. What surprised Pew senior research specialist Mary Madden?
30. What may one Google regularly according to the passage?
31. Under what circumstances can the search be safe?
选项
A、To look for bankruptcies.
B、To find contact information.
C、To get someone else’s photos.
D、To conduct research online.
答案
B
解析
本题询问在什么情况下搜索是没有危险的。短文最后提到在许多情况下搜索是不危险的,如为了寻找某人的联系信息,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/D657777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
WhenmenreturnedfromWorldWarIIandthepostwar"babyboom"began,Americansbegantomoveingreatnumberstothe【B1】______
A、Theydidn’tcare.B、Theyhatedit.C、Theylovedit.D、Theyhavemixedfeelings.A推理题。文中Atfirst,mostAmericansdidn’tthinkth
A、History.B、French.C、ComputerScience.D、HotelManagement.C细节题。四个选项都是表示学科的名词,因此听到学科时要记录相关信息。A(历史)对话中没有提及。B(法语)和C(计算机科学)对话中都提到
"Tear’emapart!""Killthefool!""Murderthereferee(裁判)!"Thesearecommonremarksonemayhearatvarioussportingevents
AcademicFreedomreferstotherightofteachersandresearchers,particularlyincollegesanduniversities,toinvestigatethei
AcademicFreedomreferstotherightofteachersandresearchers,particularlyincollegesanduniversities,toinvestigatethei
Workerscomeandgoastheyplease.Theymakevitaldecisionsprevious【M1】______madebythebosses.Secretarieshavebeen
A、Shethinkshersonhasalmosteverythinghewants.B、SheisnotsurewhetheranMP3playerisanicegift.C、Shefindsithard
Askedtonametheirfavoritecity,manyAmericanswouldselectSanFrancisco.SanFranciscobeganasa【S1】______Spanishoutpost
随机试题
三系细胞减少可见于【】
A、责令停产、停业整顿,并处五千元以上二万元以下的罚款B、处二万元以上十万元以下的罚款C、五年内不受理其申请,并处一万元以上三万元以下的罚款D、责令改正,给予警告,对单位并处三万元以上五万元以下的罚款E、
传统房地产周期理论在政治、经济状况基本稳定或预期稳定的情况下,是无效的。()
净现值率是净现值与()的比值。
()是建筑施工企业投标报价的基础。
下列各项中,属于按照净利润的10%提取的是()。
按照“战略钟”分析体系,下列各项中属于混合战略的是()。
有如下程序:#includeusingnameapacestd;voidfun(int&x,inty){inttemp;temp=x;x=Y;Y=temp;}
A、Sheisratherbossy.B、Shealwayshasherownway.C、Sheisabornleader.D、Sheisnoteasy-going.C本题考查重要细节。根据句(4)可知,特雷西认为她的
Girlsthinktheyarecleverer,moresuccessfulandharderworkingthanboysfromasyoungasfour,astudyhasfound.Boyscome
最新回复
(
0
)