首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Fifty volunteers were alphabetically divided into two equal groups, Group A to participate in a 7 weeks exercise program, and Gr
Fifty volunteers were alphabetically divided into two equal groups, Group A to participate in a 7 weeks exercise program, and Gr
admin
2015-12-31
28
问题
Fifty volunteers were alphabetically divided into two equal groups, Group A to participate in a 7 weeks exercise program, and Group B to avoid deliberate exercise of any sort during those 7 weeks. On the day before the exercise program began, all 50 men participated in a step-test. This consisted of stepping up and down on a 16-inch bench at 30 steps a minute for 5 minutes.
One minute after completion of the step-test, the pulse rate of each subject was taken and recorded. This served as the pretest for the experiment. For the next 7 weeks, subjects in the experimental group (Group A) rode an Exercycle (a motor-driven bicycle-type exercise machine) for 15 minutes each day. The exercise schedule called for riders to ride relaxed during the first day’s ride, merely holding on to the handle bars and foot pedals as the machine moved. Then, for the next 3 days, they rode relaxed for 50 seconds of each minute, and pushed, pulled, and pedaled actively for 10 seconds of each minute. The ratio of active riding was increased every few days, so that by the third week it was half of each minute, and by the seventh week the riders were performing 15 solid minutes of active riding.
At the end of the 7 weeks, the step-test was again given to both groups of subjects, and their pulses taken. The post-exercise pulse rates of subjects in the experimental group were found to have decreased an average of 30 heart beats per minute, with the lowest decrease 28 and the highest decrease 46. The pulse rates of subjects in the control group remained the same or changed no more than 4 beats, with an average difference between the initial and final tests of zero.
The step-test was given______.
选项
A、after each exercise period
B、at the beginning and at the end of the seven weeks period
C、only once, at the beginning of the seven weeks period
D、twice to the men in Group A and once to the men in Group B
答案
B
解析
这是一道综合推理题。文中第一段第三句说:“在练习项目开始前的特定一天里,50名成员都参加了一次踏步实验。”结合第二段第一句:“在七周练习项目结束时,两组实验对象都再一次接受了踏步实验。”综合上述信息,我们可以得出这样的结论:A组和B组的成员均参加了两次“踏步实验”。因此选项B正确。解答这道综合推理题的关键是:细心领会原文内容,结合文章的主题思想,找出有关细节后进行综合推理。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/D7WO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
LeadersofChinacanexercisesoundjudgment,fortheyareall______acquaintedwiththedifficultiesfacingthecountry.
OneareainwhichLondonstillsurpassesitsrivalsisthenumberofinternationalvisitorsitreceives:morethananyotherin
OneareainwhichLondonstillsurpassesitsrivalsisthenumberofinternationalvisitorsitreceives:morethananyotherin
OneareainwhichLondonstillsurpassesitsrivalsisthenumberofinternationalvisitorsitreceives:morethananyotherin
HadPaulreceivedsixmorevotesinthelastelection,he______ourchairmannow.
Inthispassage,scientistswarnof______.Abruptclimatechange______.
He______themeeting,butuponlearningthattheywoulddiscusssomethingirrelevanttohisfieldofstudy,hedroppedtheidea.
SpeakerA:Canyoutellmesomethingaboutyourcompany?SpeakerB:______Ourcompanywasestablishedin1953.Weproduceawid
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthemid-1990s,scientistsdevelopedanewconceptcalled
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthemid-1990s,scientistsdevelopedanewconceptcalled
随机试题
下列对类的声明,正确的是()。
下列选项不适用《企业破产法》的是
欲正其心者,__________。
阅读苏轼《前赤壁赋》中的文字:苏子曰:“客亦知夫水与月乎?逝者如斯,而未尝往也;盈虚者如彼,而卒莫消长也。盖将自其变者而观之,则天地曾不能以一瞬;自其不变者而观之,则物与我皆无尽也,而又何羡乎?且夫天地之间,物各有主,苟非吾之所有,虽一
常规临床工作中所测得的RF类型是
腹部检查时,胃型常见于
10个月小儿,阵发性哭闹,伴呕吐,黏液血便,右下腹可触及腊肠样包块,最可能的诊断
描述一组正态分布资料的变异度,较适用的指标是
在某赈灾募捐活动中,某牛奶企业捐赠了价值数万元的酸奶。在运送酸奶到灾区的途中,因交通中断,滞留在某地,即将变质。此种情形下,下列处理方式符合相关规定的是()。[2009年真题]
体现教育外部关系规律的是()。
最新回复
(
0
)