首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The smokers lost the case. B、The health warning on the cigarette packages is misleading. C、The World Bank report shows that mo
A、The smokers lost the case. B、The health warning on the cigarette packages is misleading. C、The World Bank report shows that mo
admin
2013-04-08
49
问题
The London’s District Court dismissed the damage suit brought by former tobacco addicts against British Tobacco Incorporated and the British Government.
The six accusers suffering lung cancer and other illness claim their health was ruined by years of cigarette smoking. An editorial in a London newspaper says the court demonstrated lack of understanding of the real dangers of smoking as the health warning put on the cigarette packages is far from enough. The newspaper says telling the smokers that they should "Please be careful. Not to smoke in excess" is almost like telling them there is no harm done as long as they smoke reasonably. This is a doubled message that docs not clearly warn the smokers of dangers, not to mention the harm of secondary smoke. The editorial cites a World Bank report that shows the success rate for any individual who tries to stop smoking is badly low and most smokers who quit restart the habit within a year. The paper notes that the simple fact is that their smoking is a hard habit to break. Smoking does cause all sorts of health problems and increase the risk of early death. That is why it is so important to ensure the young people do not start the habit in the first place.
选项
A、The smokers lost the case.
B、The health warning on the cigarette packages is misleading.
C、The World Bank report shows that most smokcrs succeed in quitting smoking in the end.
D、Smoking does cause all kinds of illnesses and even leads to early death.
答案
C
解析
综合判断题。浏览选项可知,这四个完整的句子表达的信息不相干,结合前文的听力技巧的介绍可知,本题考的可能是事实或演绎,所以听短文时对于以上选项表达的信息要判断出:原文是否出现,选项与原文是否一致,选项的推理是否正确。文中一开始提到的“dismissed the damage suit”的意思是伦敦地区法院“驳回了这起伤害起诉”。所以选项A符合原文,不能选。香烟盒上的警示沿“is far from enough”,文中也有“This is a doubled message that does not clearly warn the smokers of dangers,not to mention the harm of secondary smoke.”这样的句子,所以选项B符合原文,不可选。世界银行的一份报告表明戒烟的成功率“badly low”,而且“most smokers who quit restart the habit within a year”所以选项C与原文意思相反,是本题的正确答案。选项D符合原文结尾处的Smoking does cause all sorts of health problems and in crease the risk of early death,按题目要求不能选。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/D7r7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowedtowriteacompositiononthetopicOurBadHabitsinLifeShouldBeRemoved.Youshouldwriteat
Asalmosteveryhouseholdhasaccesstocomputer,______(因特网已经不再是一个不同寻常的字眼).
A、Theyinvented"Fijitime"forvisitors.B、Theysticktoatraditionalwayoflife.C、Theyliketotravelfromplacetoplace.
A、StudentswithaproperIDcancheckanybookout.B、Onlythestudentswithspecialpermissioncancheckoutreferencebooks.C
A、Catherine’scharacter.B、Catherine’slackoforganization.C、Catherine’sappearance.D、Catherine’slaziness.C细节题。考查是否听懂yo
Ataroundageoffive,everychildhastomakethe【C1】______fromhometoschool.Childrenatthisagehaveanenormousamountto
Ataroundageoffive,everychildhastomakethe【C1】______fromhometoschool.Childrenatthisagehaveanenormousamountto
A、Unemploymentrates.B、Manufacturingrates,C、Interestrates,D、People’sexpectationsoftheeconomy.C本题问“下列哪项指教可被划分为滞后指标?”短文的
A、Shehasgonetothestadiumformen’s100mrace.B、Shewillgotothestadiumforthemen’s400mrelay.C、Shewilltakeparti
随机试题
根据《法律援助条例》规定,请求支付劳动报酬的,向()的法律援助机构提出申请。
治疗湿热黄疽可选用
痢疾初起治疗当忌
肢端肥大症患者血钙较高时常提示
实验室测定血清总钙的参考方法是
下列关于磁共振图像矩阵的叙述,正确的是
某公司去年有员工830人,今年男员工人数比去年减少6%,女员工人数比去年增加5%,员工总数比去年增加3人,问今年男员工有多少人?()
下面是某求助者MMPI-2的测验结果24项版本的HAMD量表,其因子数量为()。(A)2(B)3(C)5(D)7
案例:某学校初二年级的数学备课组针对“勾股定理”一课的教学进行讨论,拟定了如下的教学目标:①掌握勾股定理的内容,体会数形结合思想;②学会运用勾股定理。为了落实上述教学目标,甲、乙两位教师对此给出了不同的教学思路。
纯粹从阅读角度看,今天我们的阅读数量是很可观的。我们每天看微博,看新闻客户端,看微信朋友圈,看QQ日志……这最终都能累积为每天的阅读量。碎片化的阅读,确实便利了信息获取,但若是从人文涵养的角度看,碎片化本身意味着不全面,再加上网络阅读的简化,人们由此实现的
最新回复
(
0
)