首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
I am one of the many city people who are always saying that given the choice we managed to convince myself that if it weren’ t f
I am one of the many city people who are always saying that given the choice we managed to convince myself that if it weren’ t f
admin
2019-05-26
31
问题
I am one of the many city people who are always saying that given the choice we managed to convince myself that if it weren’ t for my job 1 would immediately head out for the open spaces and go back to nature in some sleepy village buried in the country. But how realistic is the dream?
Cities can be frightening places. The majority of the population live in massive tower blocks, noisy, dirty and impersonal. The sense of belonging to a community tends to disappear when you live fifteen floors up. Children become aggressive and nervous—cooped up at home all day, with nowhere to play; their mothers feel isolated from the rest of the world. Strangely enough, whereas in the past the inhabitants of one street all knew each other, nowadays people on the same floor in tower blocks don’ t even say hello.
Country life, on the other hand, differs from this kind of isolated existence in that a sense of community generally binds the inhabitants of small villages together. People have the advantage of knowing there is always someone to turn to when they need help. But country life has disadvantages too. While it is true that you may be among friends in a village, it is also true that you are cut off from the exciting and important events that take place in cities. There’ s little possibility of going to a new show or the latest movie. Shopping becomes a major problem, and for anything slightly out of the ordinary you have to go on an expedition to the nearest large town.
Some people have found(or rather bought)a compromise between the country and the city; they have expressed their preference for the "quiet life" by leaving the suburbs and moving to villages within commuting distance of large cities. They generally have about as much sensitivity as the plastic flowers they leave behind—they are polluted with strange ideas about change and improvement which they force on to the unwilling original inhabitants of the village.
What then of my dreams of leaning on a cottage gate and murmuring "morning" to the locals as they pass by? I’m keen on the idea, but you see there’ s my cat, Toby. I’m not at all sure that he would take to all that fresh air and exercise in the long grass.
I mean, can you see him mixing with all those hearty males down the farm? No, he would rather have the electric imitation-coal fire any evening.
Do you think the author will move to the country?
选项
A、Yes, he will do so.
B、No, he will not do so.
C、It is difficult to tell.
D、He is in two minds.
答案
B
解析
推理题。最后一段作者以他的猫为例,说他没有把握它一定会喜欢新鲜空气及到草地练习,并在最后作了否定的答复。可见,作者是不会去农村生活的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/D9nZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Youngpeoplealwayssufferinrecessions.Employersstop【C1】______thembecausetheyareeasiertosack.Butin【C2】______episodes
People’sfinancialhistoryhasastrongimpactontheirtasteforrisk.LookingatsurveysofAmericanhousehold【C1】______from1
People’sfinancialhistoryhasastrongimpactontheirtasteforrisk.LookingatsurveysofAmericanhousehold【C1】______from1
People’sfinancialhistoryhasastrongimpactontheirtasteforrisk.LookingatsurveysofAmericanhousehold【C1】______from1
Inrecentdecades,scientistshavebecomeincreasinglyawareoftheparttheobserver【C1】______inthescientificprocess.Inthe
Inrecentdecades,scientistshavebecomeincreasinglyawareoftheparttheobserver【C1】______inthescientificprocess.Inthe
Inrecentdecades,scientistshavebecomeincreasinglyawareoftheparttheobserver【C1】______inthescientificprocess.Inthe
Inrecentdecades,scientistshavebecomeincreasinglyawareoftheparttheobserver【C1】______inthescientificprocess.Inthe
PresidentBarackObamaclaimedprogressWednesdayinhissecond-termdrivetocombatclimatechangebutsaidmoremustbedonet
Atschoolwewentoveroursocialnetworkingguidelines.【C1】______theobvious—don’tbeinappropriatewithstudentsthroughtexti
随机试题
【】是一个全球性的非政府组织,总部设在瑞士日内瓦,其任务是推动各个行业的国际标准化活动。
金蝶KIS店铺版
A型血友病患者,男,12岁,体重38kg,将患儿体内Ⅷ:C提高30%,需要输用Ⅷ:C多少单位
下列哪种疫苗不能接种若患儿存在接种禁忌症,确实需要进行接种时,应采取的方法是
患者,男,25岁,截肢手术后需输血400ml,下列操作不正确的是
张某诉新立公司买卖合同纠纷案,新立公司不服一审判决提起上诉。二审中,新立公司与张某达成协议,双方同意撤回起诉和上诉。关于本案,下列哪一选项是正确的?(2017年卷三45题)
关于现金流量表的表述,错误的是()。
某生产企业(适用出口货物免抵退税政策)2020年6月发生一般贸易出口业务,出口发票上注明到岸价为1000万元,按合同约定企业应当承担货物出口后的运费、保险费、佣金等费用20万元,货物适用的征税率为13%,退税率为11%。则该企业当期应申报的不得免征和抵扣
劳动权保障具体体现为()。
关于共同犯罪,下列判断正确的是:
最新回复
(
0
)