首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
We feel it is important to start reading to your child right from the start—the younger the better! With little ones (children f
We feel it is important to start reading to your child right from the start—the younger the better! With little ones (children f
admin
2017-06-16
76
问题
We feel it is important to start reading to your child right from the start—the younger the better! With little ones (children from birth to 4) it is very important to read and reread books. Starting early makes the job of
the listener
(for you will be teaching your child how to listen) easier, as it helps to develop an early love of the written and spoken word.
We believe that you should read aloud to your child at least once every day. Set a special reading time during the day or evening when you can settle down and enjoy a book, without interruption. For most families, reading aloud at bedtime is a common practice.
We understand that it can be quite discouraging to read to a child who takes no interest. Take heart! Learning to listen takes experience. The more you read, the more your child will learn to sit for a story. Children have a natural development of responses(反应) to your reading. By the time your child reaches 6- 7 months, s/he is attracted by the book in your hand, and would like to test it out by using it as a chew(咀嚼) toy. This is natural! By one year, your child is learning to listen and talk about the pages, often shouting out things s/he recognizes. Encourage this! And at the onset(起始) of walking, you have your biggest challenge yet. Your child is always on the go. You need to set your reading time for a time in the day when your child is preparing to settle down. This means bedtime. Remember, it is your right and duty to teach your child about the power of books. Of course, it doesn’t happen overnight, but the returns are great!
Who does "the listener" in the first paragraph refer to?
选项
A、The writer.
B、The child.
C、The parent.
D、The teacher.
答案
B
解析
细节题。题干意为“第一段中的‘the listener’指谁?”这篇文章主要在讲给小孩读书的重要性以及方法。由第一段中“the listener”后面括号中的补充内容“因为你在教给你的孩子怎样去听”可知,这里的listener是指你的孩子。故B正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DDrd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thelastcigarette?Afterreadinganarticleentitled’CigaretteSmokingandYourHealth’,Ilitacigarettetocalmmynerv
Junecameandthehaywasalmostreadyforcutting.OnMidsummer’sEve,whichwasaSaturday,Mr.JoneswentintoWillingtonand
HOLIDAYHOMESINMALLORCAHolidayapartmentsinMallorcasailingandfishingport,quieteveninsummerseason.Beautifulsi
Howmanypeoplebecamehomelessasaresultofthestorm?
Asaresultofpollution,LakeErie,onthebordersoftheU.S.A.andCanada,nowdoesnothavemanylivingthings.Polluti
WhatwereBritishpeopleinterestedinthe1890s?
AfewdaysagoIsawainterestingprogramonTV.It76.______wasabouttheproblemofthetrafficincities.Its
Businessesputlotsoftimeandmoneyintonewplans,programsandexcellentemployeeswiththehopethingswillchange.Yet,at
ColumbuswasanItalian,butheisknownthroughouttheworld.Heisregardedasoneofthegreatestsailorsinhistory.Hespen
Therearesomeobjectsintheskythatmovesoquicklythatsometimesyouonlyseethemoutofthecornerofyoureye.Theseare
随机试题
津液能够滋养濡润
A.条件(1)充分,但条件(2)不充分B.条件(2)充分,但条件(1)不充分C.条件(1)和(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分D.条件(1)充分,条件(2)也充分E.条件(1)和条件(2)单独都不充分,条件(1)和条件(2)联
Itisa______ridefromhishometotheshoppingcenter.
在近端小管中滤出的HCO3-被重吸收的方式为
幼儿期年龄的划分应是
A.一般不引起细胞病变效应B.细胞内形成多型核巨细胞C.易发生基因重排D.主要通过血液传播E.细胞核内形成嗜酸性包涵体甲肝病毒
属于给水处理构筑物的是()。
牛顿看到成熟的苹果从树上掉下来,研究它的原因,发现了万有引力的秘密,开创了物理学的一个新时代。瓦特从水开时蒸汽顶起壶盖的现象中受到启发,发明了蒸汽机。马克思从人们每天都在进行的亿万次的商品交换中发现了现代资本主义发生、发展和灭亡的规律,为无产阶级社会主义革
一般情况下,母亲与照顾关怀相联结,而如果母亲又常常与跳舞相联结,那么跳舞就可能会成为一种()
A、 B、 C、 C
最新回复
(
0
)