首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She is selfish and cruel. B、She is kind and polite. C、She is proud and helpful. D、She is lonely and unhappy. A短文中举了一个反例,即McGar
A、She is selfish and cruel. B、She is kind and polite. C、She is proud and helpful. D、She is lonely and unhappy. A短文中举了一个反例,即McGar
admin
2013-07-29
57
问题
My husband and children think they are very lucky that they are living and that it’s Christmas again. They can’t see that we live on a dirty street in a dirty house among people who aren’t very good. But Johnny and children can’t see this. What a pity it is that our neighbors have to make happiness out of all this dirt. I decide that my children must get out of this. The money that we’ve saved isn’t nearly enough.
The McGaritys have money but they are so proud. They look down upon the poor. The McGarity girl just yesterday stood out there in the street eating from a bag of candy while a ring of hungry children watched her. I saw those children looking at her and crying in their hearts; and when she couldn’t eat any more she threw the rest down the sewer. Why, is it only because they have money? There is more to happiness than money in the world, isn’t there?
Miss Jackson who teaches at the Settlement House isn’t rich, but she knows things. She understands people. Her eyes look straight into yours when she talks with you. She can read your mind. I’d like to see the children be like Miss Jackson when they grow up.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. What can we learn about the speaker from the passage?
31. What do you think of McGarity girl?
32. What does the speaker try to tell us?
选项
A、She is selfish and cruel.
B、She is kind and polite.
C、She is proud and helpful.
D、She is lonely and unhappy.
答案
A
解析
短文中举了一个反例,即McGarity家很有钱,但他们家的女儿在吃糖的时候不分给周围的小伙伴,而是把吃不了的糖果倒进下水道里,这说明她很自私和冷酷,故答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DE97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Gotapenhandy?Tobestestimateyourstart-upcosts,you’llneedtomakealistandthemoredetailedthebetter.Asmart【C1】t
A、She’sgotastomachache.B、Shefeelsperfectlyfine.C、She’sgoingtogetmarried.D、She’sgoingtohaveababy.D女士说自己最近几天感觉累
A、Languagespeopleuseininternationalcommunication.B、ThepopularityofEnglishasaworldlanguage.C、ThedevelopmentofEng
A、Midnineteenthcentury.B、Latenineteenthcentury.C、Mideighteenthcentury.D、Lateeighteenthcentury.A短文谈到,美国有很多中国餐馆,超市里也卖中
A、Toputanadinthenewspaper.B、Torenovatetheapartment.C、Torenttheapartment.D、Toselltheapartment.C女士说广告上说租金是每月525
Aneweraisuponus:theserviceeconomy,theinformationage,theknowledgesociety.Italltranslatestoa(36)______change
A、TheWaterWorld.B、TheGarden.C、TheWaterfallGarden.D、TheCableCarterminal.A细节辨认题。对话中男士提到,由于时间有限,所以他建议可以不去theWaterWorl
A、Themantendstorepeathimselfalot.B、Sheisirritatedatwhatthemansays.C、Shealsofindsiteasiertoworkthere.D、Sh
WiththeassassinationofPresidentMcKinley,TheodoreRoosevelt,notquite43,becametheyoungestPresidentintheNation’shi
随机试题
Manypeoplebelievethatpassionandcommitmentarethefoundationsofstrongromanticrelationships.Butarelationshipismade
感染或疫苗接种后最先出现的抗体
下列表述中不正确的是:
某驾校甲、乙、丙三位学员在科目二考试中能通过的概率分别为,,那么,这三位学员中恰好有两位学员通过科目二考试的概率为:
证券组合的风险报酬
AsValentine’sDayapproaches,manysinglepeoplebegintofeelalittlesorryforthemselves.Onaday【C1】______bycouples,thi
要在Web浏览器中查看某一电子商务公司的主页,应知道()。
Whatdoesthewomanwanttobuy?
A、 B、 C、 B
A、Hewantedtoworkwithhisfriend.B、Heenjoyedtravelingaroundtheworld.C、HewantedtogotoSpain.D、Hewasrejectedbyt
最新回复
(
0
)