首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As Toyota and Hummer have learned, growing too fast can be a dangerous thing. From its origins, success in the auto industr
As Toyota and Hummer have learned, growing too fast can be a dangerous thing. From its origins, success in the auto industr
admin
2012-02-02
38
问题
As Toyota and Hummer have learned, growing too fast can be a dangerous thing.
From its origins, success in the auto industry has been about scale. In the early decades of the 20th century, Henry Ford was able to democratize the car and dominate the early auto industry because he built, and then continually improved, an assembly line that could make huge numbers of cars in a short amount of time. Bigger was always better.
But two items from yesterday’s dispatch in the ongoing car dramas indicate why that’s not always true.
Item No. 1: The Toyota debacle (失败). The mass failings of Toyota’s legendary quality-control efforts are now on full display in the hearings that have subjected CEO Akio Toyoda to a ritualized set of apologies and humiliations (羞辱). In recent years Toyota rode its efficiency and better financial management — it didn’t have to contend with the burdensome pension and healthcare benefits that sandbagged the Big Three (i.e. General Motors, Ford, and Chrysler) — to large gains in market share and significant growth. In 2007 Toyota surpassed GM as the largest carmaker in the world.
But something got lost in the process. As Toyoda acknowledged on Wednesday: "I fear the pace at which we have grown may have been too quick. I would like to point out here that Toyota’s priority has traditionally been: first, safety; second, quality; and third, volume. These priorities became confused." In other words, Toyoda seemed to admit, the company went wrong by moving size — i.e., volume — to the front of the line.
Item No. 2: After a series of failed efforts to sell it, GM announced that its Hummer brand would be wound down. Hummer had a different problem with bigness than Toyota has. It wasn’t that its production volumes were too high. In 2008 only 2,710 Hummers were sold. Rather, the outsize Hummer was simply too big — too inefficient, too out of step with the times — to succeed in a marketplace in which oil spiked to $150 per barrel and seems to have settled at a plateau above $70 a barrel. As the economy tanked, energy prices rose, and the spirit of the time shifted in favor of conservation, the gas-guzzling Hummer faced a double whammy (厄运): consumers had difficulty affording the vehicle’s high list price as well as difficulty affording its high operating price.
Size does matter when it comes to auto production. But not always in the way manufacturers think.
According to the passage, GM decided to gradually bring its Hummer brand to an end because of______.
选项
答案
a series of failed effort to sell it
解析
题干中的because of表明,本空应填一名词(短语)。根据题干中的GM和Hummer brand定位到倒数第二段首句。题干中的decided to对应主句中的announced,gradually bring…to an end是对wound down的同义转述。主句阐述的是结果,前面After引导的介词短语即是原因,题干中的because of…与之对应,故After之后的宾语即为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DEE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Whenyoustopsmoking,you’relikelytofeeltense,nervous,irritable,anxious—eveneatmore.Youmaythinkit’spurelypsych
A、Shegetsillatthesametimeeveryyear.B、Shedoesn’tgetenoughexercise.C、Sheoftenhasdifficultysleeping.D、She’ssick
A、Theyareshopping.B、Theyarejogging.C、Theyareseeingamovie.D、Theyaredrinkingcoffee.D综合推断题。男士一直在批判现在的咖啡屋,在最后女士问男士是否喝
A、Itisquiteunexpected.B、Shehasalreadygotthenews.C、Shehasconfidenceintheman.D、Itisnotexcitingtolearnabouti
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionbetweenyoungpeopleandtheirelders.Parents【B2】____
A、ThedevelopmentandchangesBritishuniversitieshavegonethrough.B、ThedifferencebetweentheRedbrickandolderuniversiti
A、Hehastofillinforsomeone.B、Hehasanappointment.C、Hehasameeting.D、Hedoesn’tgiveareason.C综合理解题。对话中男士问女士明天下午1:
A、Hiscompetence.B、Hismotivation.C、Hisattitude.D、Hisexperience.C文中,作者指出,他很相信几乎生命中获得每件事情(almosteverythingyouachievein
A、SheforgottobuyaChristmaspresentforherdaughter.B、Shecouldn’taffordanewbicycleforherdaughterasaNewYearpre
A、Bossandsecretary.B、Husbandandwife.C、Colleagues.D、Friends.B在对话中,女士让男士在回家路上买一些牛奶,男士说他今晚可能不能按时回家。从中我们能轻易获取关键词home,因此可以判断二
随机试题
从以下五个选项中选择正确一个正确答案填空:A.自然对比B.人工对比C.双重对比D.弛豫时间差异E.组织密度MRI图像的对比是依赖()
诸多给药方式中,儿童用药最适宜的是
与气虚关系最密切的脏腑是
女,55岁。近2个月来反复间歇性右上腹部不适,伴肩背部牵拉感,尤以进油腻食物后易出现。本次发病因进食油腻食物后突发右上腹持续性疼痛3小时,伴阵发性绞痛,疼痛放射至右肩背部,伴恶心、呕吐。周围血常规检查可呈
下列哪些行为不构成限制竞争行为?
甲能源股份有限公司拟在深交所中小板市场首次发行股票并上市,其募集资金使用项目除用于主营业务外。不得用于()。
ISO/TR10014《质量经济性管理指南》给出的实施程序是从_______开始的。
与一般文物古迹不同,历史文化街区作为历史文化遗产的重要_______,是一个综合的体系。这些街区不仅拥有古建筑、古院落、古街道等物质遗存,更重要的是大量居民仍居住其中,其日常生活本身就是过去的时空再现,是活的历史,人们从中能够_______历史风情,可以走
Man:Areyoumovingintoanewhouse?Needahandwiththoseboxes?Woman:That’sOK.Icanmanage.Theylookbigbutaren’tver
AllofthefollowingarelexicalwordsEXCEPT
最新回复
(
0
)