首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Too much television can be detrimental for kids’ development, even when they’ re not plopped directly in front of the screen. An
Too much television can be detrimental for kids’ development, even when they’ re not plopped directly in front of the screen. An
admin
2014-12-26
54
问题
Too much television can be
detrimental
for kids’ development, even when they’ re not plopped directly in front of the screen. And your kids might be getting more exposure to such background TV than you think, a new study finds.
The researchers found that the average American kid was exposed to 232.2 minutes of background television per day—when the TV was on, but the child was engaged in another activity. Younger children and African-America children were exposed to the most background television on average.
"We were ready and willing to accept that the exposure would be high, but we were kind of shocked at how high it really was," says study author Matthew Lapierre, a doctoral candidate and lecturer at the University of Pennsylvania’ s Annenberg School for Communication. "The fact that kids are exposed to about four hours on average per day definitely knocked us back on our heels a bit."
Previous research has found that exposure to background television is linked to lower attention spans, fewer and lower-quality parent-child interactions and reduced performance in cognitive tasks, the authors said in the study.
The current findings came from data gathered in a nationally representative telephone survey of 1,454 American parents with at least one child between the ages of 8 months and 8 years. The parents were asked about how often their TV was on when no one was watching and whether their child had a TV in their bedroom.
"For every minute of television to which children are directly exposed, there are an additional 3 minutes of indirect exposure, making background exposure a much greater proportion of time in a young child’s day," the authors say in the study.
What they found even more concerning was that kids under 2 and African-American children are exposed to 42% and 45% more background TV, respectively, than the average child.
"It’s particularly concerned because there is an evidence this exposure has negative consequences for development," says Lapierre. According to the authors, these high rates could be the result of parents not counting background TV as exposure or thinking their kids are too young to be affected by it.
"This study should be a warning to parents and day-care providers to shut off the television when no one is watching, and certainly to consider the consequences of having a television in a child’ s bedroom no matter how young they may be," said Cynthia Stohl, the International Communication Association president and professor of communication at the University of California, Santa Barbara, in a statement.
The researchers are hopeful their findings will further the understanding of how home media practices relate to background television exposure, so recommendations for reducing kids’ exposure can be made.
The reason why those researchers conducted the survey is that______.
选项
A、suggestions on limitation of kids’ exposure to background television would be accepted
B、parents are able to get familiar with the function of television
C、experts have chances to inform parents of the disadvantages of mass media
D、researchers are likely to promote other way of entertainment
答案
A
解析
细节题。定位于原文最后一段.“The researchers are hopeful their findingswill further the understanding of how home media practices relate to backgroundtelevision exposure.so recommendations for reducing kids’exposure can be made.”研究者希望他们的发现能够促进大家对家庭电器如何与电视暴露相联系的理解,以便于减少孩子们暴露在电视下的建议被家长们接受。所以,选项A是原文大意的转述。因此,正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DKm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Therebeingnotenoughseatsinthecar.B、Therebeingenoughpeopletoseeheroff.C、Withnopermissionfromthegirl’sfami
ABritishstudyhasfoundthatBvitaminscanreducebrainshrinkageinolderpeoplewithmildmemoryloss.It【B1】______thatBv
A、Thenecessityofplantingtheseeds.B、Theimportanceofnutritionandexercise.C、Thenecessityofgettingridofthedelicio
A、Fromtheirparents.B、Fromthemedia.C、Fromtheenvironmenttheylivein.D、Fromtheactivitiestheyusuallyliketodo.C细节题
A、History.B、Geography.C、Mathematics.D、Art.C细节题。对话中男士明确提到,他最喜欢的科目是数学(myfavoritesubjectwasmath),由此可知答案为[C]。
A、Peoplecaremoreaboutthequalityofabrand.B、Peoplearemorefashionawarenowadays.C、Theclothingindustryisgettingsl
A、Theshorterhourstheywork,thehigherpaytheycanenjoy.B、Themoretheywork,thelessleisuretheycanenjoy.C、Theshort
A、Theaverageageofthesubjectswas49inthefirststudy.B、Thesubjects’familyhistorywasinvestigatedinthefirststudy.
A、Aliterarywork.B、Asocialart.C、Agovernmentdocument.D、Anindividual’screation.B短文开头提到Architectureisasocialart表明,建筑
A、Financialaid.B、Freejobtraining.C、Advancedtechnology.D、Commontaxsystems.A细节题。文中提到,一些国家想知道如果他们减少或停止种植烟草能否获得经济援助(financ
随机试题
InBritain,peoplehavedifferentattitudestothepolice.Mostpeoplegenerally【C1】______themandthejobtheydo—althoughther
A.Insall指数B.Sign指数C.Garden指数D.FTA角E.Pauwels角测量是否存在高位髌骨标准的是
A.甲状舌骨囊肿B.腮裂囊肿C.囊状水瘤D.甲状腺瘤E.甲状腺癌肿物是胚胎期淋巴组织的错构瘤,海绵状,压之可缩小的是
下列关于骶尾椎正位摄影的中心线
某项资产的账面价值小于其计税基础,或者某项负债的账面价值大于其计税基础,将产生()。
依据《幼儿园工作规程》,幼儿园小班每班人数一般为()
A、 B、 C、 D、 A
WhichofthefollowingdidthenewsettlersintroducetotheIndians?
是什么使教师与众不同?能够深深影响我们一生的教师,必然是那些能够超越自己的职务范围,负起日常工作以外的职责的教师。(81)令我们最长久怀念,最深切感激的教师,都是那些对学生的福利与切身利益衷心关怀的教师。有许多教师常在百忙之中,拨出时
HowAdvertisementIsDone?A)Whenwechooseawordwedomorethangiveinformation;wealsoexpressourfeelingsaboutwha
最新回复
(
0
)