首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He found volunteers all over the world. B、He sent words and quotations to Murray. C、He bought newspaper, magazines and books f
A、He found volunteers all over the world. B、He sent words and quotations to Murray. C、He bought newspaper, magazines and books f
admin
2013-10-17
33
问题
In 1879, Oxford University in England asked Prof. James Murray to serve as an editor for what was to be the most ambitious dictionary in the history of the English language. It would include every English word possible and would give not only the definition but also the history of the word and quotations showing how it was used.
This was a huge task, so Murray had to find volunteers from Britain, the United States, and the British colonies to search every newspaper, magazine and book ever written in English. Hundreds of volunteers responded, including William Chester Minor. Dr. Minor was an American surgeon who had served in the Civil War and was now living in England. He gave his address as "Broadmoor, Crowthorne, Berkshire," 50 miles from Oxford.
Minor joined the army of volunteers sending words and quotations to Murray. Over the next years, he became one of the staffs most valued contributors. But he was also a mystery. In spite of many invitations, he would always decline to visit Oxford. So in 1897, Murray finally decided to travel to Crowthorne himself.(27)When he arrived, he found Minor locked in a book-lined cell at the Broadmoor mental hospital for the criminally insane.
Murray and Minor became friends, sharing their love of words. Minor continued contributing to the dictionary, sending in more than 10,000 entries in 20 years. Murray continued to visit Minor regularly, sometimes taking walks with him around.(28)Minor died in 1920, seven years before the first edition of the Oxford English Dictionary was completed.
26. How did Minor contribute to the dictionary?
27. Why did Minor refuse Murray’s invitations?
28. What do we learn about Minor?
选项
A、He found volunteers all over the world.
B、He sent words and quotations to Murray.
C、He bought newspaper, magazines and books for Murray.
D、He served as an assistant editor.
答案
B
解析
题干考查的是麦纳是如何对词典做出贡献的。短文中提到,麦纳加入了默里教授的义工大军,寄送搜集来的词汇和引文,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DMc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Toagreatdegree,mentalhealthisrelatedtohowwellyou【B1】______youremotions.Thisincludesbothfeelinggoodaboutyourse
PolitebehaviorisimportantintheAustraliansociety."Please"and"thankyou"arewordswhichareveryhelpfulwhen【C1】_____
Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercouldeasilyhavedecidedtositbackand【B1】______andenjoyapeaceful
Afterretiringfrom30yearsofteaching,EthbellPeppercouldeasilyhavedecidedtositbackand【B1】______andenjoyapeaceful
Onedayapoliceofficermanagedtogetsomefreshmushrooms.Hewassopleased【C1】______whathehadboughtthathe【C2】______
A、Humanandwildlifehealthrisksarebeingreduced.B、Theecologicalsystemwillberestoredinthenearfuture.C、Significant
A、Hewasannoyed.B、Hewaspleased.C、Hefeltitcouldbereplaced.D、Hedidnotcare.A本题答案已经在对话中了。原文中男士说“Themanwhosecarwas
Writingkeepsusintouchwithotherpeople.Wewritetocommunicatewithrelativesandfriends.Wewriteto【B1】______ourfamily
Forthefirsttimeinhistory,evolutionhastakenabackseat.Thereisanongoingrealizationthathumanbeingsarecapableof
Oneofthereasonstropicalforestsarebeingcutdownsorapidlyisdemandforthehardwoodsthatgrowthere.Hardwoods,asthe
随机试题
功能性职务分析法的基础DPT理论中的“P”是指【】
海关
A.呼出气体大蒜味B.呼出气体烂苹果味C.呼出气体腐败性臭味D.呼出气体尿臭味E.呼出气体脓臭味有机磷中毒
区分粪便中致病性与非致病性肠道杆菌常用的生化试验是
根据《中华人民共和国劳动法》的规定,若非出现法定情形,劳动者解除合同,应当提前( )天以书面形式通知用人单位。
关于期货公司会员不得为投资者申请开立股指期货交易编码的禁止性规定,下列说法正确的有()。
在2000年新经济泡沫破灭后,美国为刺激经济多次降息并________了长期的低利率政策,从而放弃了对美元供应目标的控制,导致世界范围内美元过量发行,全球储蓄________。从这个意义上说,全球美元储备过剩和低利率环境在一定程度上归因于美国作为全球重要的
热传导的各种方式中,热辐射是以()形式传递热量的。
Secretary:Hello,______MayIhelpyou?Caller:Yes,thisisJackKordell.MayIspeaktoElaineStrong,please?
在结构化方法中,用数据流程图(DFD)作为描述工具的软件开发阶段是()。
最新回复
(
0
)