首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Pablo Picasso drew pictures before he could talk. As a child, he sat happily with his paper and pencils and drew for hours. His
Pablo Picasso drew pictures before he could talk. As a child, he sat happily with his paper and pencils and drew for hours. His
admin
2019-08-01
47
问题
Pablo Picasso drew pictures before he could talk. As a child, he sat happily with his paper and pencils and drew for hours. His father, a painter, was very happy that his son liked to draw, but he didn’ t know that one day Pablo would be one of the greatest artists of the twentieth century.
Pablo Picasso was born in 1881 in Malaga, Spain. He was a very bad student, and he hated school. Instead of studying, he drew pictures. When he was only 8 years old, he finished his first oil painting. It had beautiful colors. Picasso never sold this painting.
When Pablo was 14, his family moved to Barcelona. He wanted to go to the school of Fine Arts. To get into the school, a student had to finish a painting in one month. Picasso finished his painting in one day.
When he was 18, Picasso went to live in Paris. He was very poor at first. He lived in a small room and at night worked by only the light of a candle. Sometimes he didn’ t even have money for a candle. But Pablo Picasso had a strong personality. He believed in himself. He created one piece of amazing art after another. He met important people, and they began to buy his work. Eventually Picasso became rich and famous.
Picasso was unusual in many ways. For example, for a long time, he didn’t want a telephone. Then one day his son almost died because he couldn’ t call for help. Picasso was also strange because he didn ’ t throw anything away, not even an empty cigarette package. He liked to be alone, so he locked his studio and wouldn’ t let anyone in. Picasso loved animals. He had a monkey, a goat, snakes, and many dogs. He was married twice, but was not very close to his family and friends. His work was more important to him than people were.
Picasso lived a long and full life. He never stopped working. He painted 200 pictures during the year he was 90. He was still working on the day he died at the age of 91. Picasso left the world the genius of his art.
Questions 71 - 75
Complete the summary with a maximum of two words from the passage, changing the form where necessary.
This passage tells us the life of Pablo Picasso, one of the greatest artists of the twentieth century. Pablo Picasso was bom in 1881 in Malaga, 【R1】______. When he was young, he hated going to school. Instead, he enjoyed drawing pictures very much. At the age of 【R2】______, Picasso finished his first oil painting. When he was 14, his family moved to Barcelona. Then when he was 18, he went to live in Paris 【R3】______he had a difficult time and worked hard every day. Thanks to his strong will and self-confidence, Picasso eventually became successful in the art world. However, Pablo was also a strange person in some aspects. For example, he didn’ t throw anything away, not even an empty cigarette package. Pablo 【R4】______all his life to working on painting and created more than two hundred pictures in the year before he 【R5】______.
【R5】
选项
答案
died/passed away
解析
从文章最后一段内容可知,毕加索在他去世之前画了200多幅画,故答案是died/passed away。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DMjK777K
本试题收录于:
D类竞赛(专科)题库大学生英语竞赛(NECCS)分类
0
D类竞赛(专科)
大学生英语竞赛(NECCS)
相关试题推荐
A、Countonthefamily.B、Relyonherbalmedicine.C、Ignoretheirillness.D、Resorttoapsychiatrist.A①选项都是动词原形短语,问题应与行为动作相关。②
ConversationalSkills1.Skilltoaskquestionsa)Beawareofthehumannature:readinesstoanswerothers’questionsr
PASSAGETHREEWhatkindofabilityshouldonehavetosolvehislife’sproblems?
WelcomeSpeech1.Roomallocation.RoomnumberThebeginningletterreferstothethree【T1】________ofthecollege
DatahasshownthatmoreHispanicandblackstudentsaremajoringincomputerscienceandengineeringthan________.
(1)Withincreasingprosperity,WesternEuropeanyouthishavingaflingthatiscreatingdistinctiveconsumerandculturalpatte
(1)Theymaybejustpassingyouroffice,computerbagslungoveroneshoulder.Ortheymaybesittinginacaroutsideit,casua
Thepopularnotionthatolderpeopleneedlesssleepthanyoungeradultsisamyth,scientistsreportedonawell-acknowledgedp
A.CasaPedroisasmall,SpanishrestaurantinNorthLondon.It’sapopularplace,butitisn’ttoocrowdedandthemusicisno
Basically,arobotisanymachinethatperformsworkorotheractionsnormallydonebyhumans.Mostrobotsareusedinfactories
随机试题
TCP/IP协议具有什么特点?
小便涩痛可出现于下列哪些证候
为保证样本分布的()以及便于分配工作量和不同调查人员之间的工作衔接,在资料收集前必须划分调查区。
下列各项工作所需费用包含在设计合同价格中的有()。
在讲授七年级上册《秋天的怀念》之前,某教师为导入新课,向学生介绍本文作者史铁生的其他作品及作品集,以下介绍不正确的一项是()。
请认真阅读下列材料,并按要求作答。这些折痕相交于圆中心的一点,这一点叫作圆心,一般用字母O表示。连接圆心和圆上任意一点的线段叫作半径,一般用字母r表示。通过圆心并且两端都在圆上的线段叫作直径,一般用字母d表示。在同一个圆内,有多少条半径、多少条直径
2012年1—11月份,全国房地产开发投资64772亿元,同比名义增长16.7%,增速比1—10月份提高1.3个百分点。其中,东部地区房地产开发投资36719亿元,同比增长14.8%,增速比1—10月份提高0.5个百分点;中部地区房地产开发投资14035亿
地球以外的生命最大可能是存在于太阳系以外的某个行星。银河系本身包括1000亿个其他类似太阳的恒星,其中很多都可能有行星相随,这些行星与地球的相似程度足以使其成为生命的所在地。上面的陈述是以下面哪句为假设的?
Whichofthefollowingisthecorrectwaytotranscribeaphrasestructurerule?
A、He’stooexhaustedtocompete.B、He’sexcitedtheyareonthetop.C、He’safraidhewilllosetherace.D、Heprefersdoingexe
最新回复
(
0
)