首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As Texas begins to recover from two weeks of devastating storms, a generally hidden truth about its economy will come to light a
As Texas begins to recover from two weeks of devastating storms, a generally hidden truth about its economy will come to light a
admin
2014-03-02
58
问题
As Texas begins to recover from two weeks of devastating storms, a generally hidden truth about its economy will come to light again, Most of the builders and electricians who will have to repair the houses, remake the roads and re-establish the electrical power lines will have to take on undocumented workers in order to meet their contracts. In 1996 the Immigration and Naturalisation Service (INS) conservatively estimated that Texas had over 600000 undocumented immigrants doing the jobs no one else wants: hauling carcasses in packing plants, picking fruit, cleaning hotel rooms, or sorting out the unspeakable damage caused by natural disasters.
Mention the issue of these workers to a Texan, and he is liable to fall uncharacteristically silent. Even state legislators avoid the issue. They know that many of their constituents employ undocumented workers. They also know that the booming Texas economy is driven in part by the ready supply of cheap, diligent, illegal labour.
Dallas is one magnet for undocumented workers. The city’s politicians oppose INS crackdowns fearing they will damage the local economy and bankrupt small companies. Houston is another. There a dawn drive past some of the city’s 36 informal day-labour sites shows the size of the undocumented workforce. Young Mexicans wait on the pavement, ready to jump into the back of any pick-up truck that slows down to take them. Houston police estimate that over 150,000 labourers, about 85% of them undocumented, gather every day in search of a job. It is a testament to the vitality of the Texas economy that most of them get hired usually to mix cement and shift bricks. No questions are asked, no papers signed. Most workers do not even know their employers name. They are paid in cash, around 40 dollars a day while the average American earns more than twice as much.
Some of the jobs that the illegal immigrants do as mentioned in the article include the following ______.
选项
A、harvesting crops, working in hotels, repairing roads and packaging meat
B、harvesting crops, managing restaurants, cleaning roads and packaging meat
C、rebuilding homes, picking apples, cleaning roads and cutting meat
D、repairing power lines, working in hotels, and working in parks
答案
A
解析
在文章第1段中有2处提到非法移民工人在Texas都做些什么工作,由此分析4个选项。B中managing restaurants,cleaning roads是文中没有提到的,C中cleaning roads and cutting meat不正确,D中working in parks不正确,所以选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DNQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacriticalperiodoflifecanbestarvedanddamaged?Judgin
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacriticalperiodoflifecanbestarvedanddamaged?Judgin
frompower,hehadtogobacktohishometownandtoilinhislittlefarm.
Inthepast,mostforestershavebeenmen,buttoday,thenumberofwomen______thisfieldisclimbing.
Asisthecaseinmanycultures,thedegreetowhichaminoritygroupwasseenasdifferentfromthecharacteristicsofthedomi
Themosteffectiveattacksagainstglobalizationareusuallynotthoserelatedtoeconomics.Instead,theyaresocial,ethicala
Themosteffectiveattacksagainstglobalizationareusuallynotthoserelatedtoeconomics.Instead,theyaresocial,ethicala
Asyouhaveseen,thevalueofanation’scurrencyisa______ofitseconomy.
AnumberofbookslikeReadingFacesandBodyLanguagehave【C1】______theindividual’stendencytobroadcastthingsthroughallm
OnlytheChinesehavesuccessfully______pandasandraisedtheirbabiesincaptivity.
随机试题
男性,25岁,体健。主诉:牙龈自动出血伴牙龈疼痛、腐败性口臭5天。确诊之前需做如下口腔检查及辅助检查,除了
某办公楼为现浇混凝土框架结构,设计使用年限50年,安全等级为二级。其二层局部平面图、主次梁节点示意图和次梁L=1的计算简图如图1—3(Z)所示,混凝土强度等级C35,钢筋均采用HRl3400。假定,次梁L-1传给主梁KL-1的集中荷载设计值F=22
宏观经济运行中,各种经济变量所产生的作用,集中在()的平衡关系上。
智能化系统的风阀控制器安装前,应检查的内容有()。
下列不属于桥梁桥面系的是()。
表现抽样指标与总体指标之间抽样误差的可能范围的指标是()。
下列关于贷款支付的表述,正确的是()。
在一起存单纠纷案件审理过程中,某金融机构无法提供证明存款关系不真实的证据,但其底单的记载内容与存单记载内容确实不符,在这种情况下,该金融机构( )。
留置权是指债务人不履行到期债务,债权人可以留置已经合法占有的债务人的动产,并有权就该动产优先受偿。根据上述定义,下列关于行为人是否享有留置权的说法中正确的是()。
Inrecentdecades,scientistshavebecomeincreasinglyawareoftheparttheobserver【C1】______inthescientificprocess.Inthe
最新回复
(
0
)