首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To save money on equipment. B、To help keep participants from getting lost. C、To instruct newcomers about bicycle maintenance.
A、To save money on equipment. B、To help keep participants from getting lost. C、To instruct newcomers about bicycle maintenance.
admin
2010-09-10
73
问题
Good evening! Welcome to the first meeting of our spring cycling season. It’s a pleasure to see so many new faces here. I certainly hope that most of you will soon feel right at home with our group, and bicycling will become a regular hobby for you and a part of your physical fitness routine. Some of you may not realize that the state of New Jersey offers ample opportunities for bicyclists of all abilities. We have rolling countryside, miles of beaches, lovely hills and valleys and thousands of miles of little used roads. Beginners will find the shore and area south of Princeton suitable for their needs, while expert riders will discover that the steep trails of the region around High Point offer a challenge to their skill and stamina.
In addition, New Jersey is rich in places of historical interest. The state abounds in colonial architecture, battle fields of the revolution and other historical sites important in the early history of this country. Most are carefully pre served, or have been meticulously restored. We organized tours to a variety of places nearly every weekend.
Next Saturday’s tour will be a relatively easy one: from Rutgers University to the Gateway National Park. Interested cyclists should meet at 8:00 A. M. in the parking lot at the comer of Hamilton Street and College Avenue in New Brunswick. The minimum time for this tour is about six hours. We’ll use a buddy system throughout the ride. Each new rider should team up with a more experienced rider.
If the buddies look after each other, we can be sure that no one will be left behind on the backroads. You can pick up a map of Saturday’s tour at the information table before you leave this evening.
选项
A、To save money on equipment.
B、To help keep participants from getting lost.
C、To instruct newcomers about bicycle maintenance.
D、To ensure that everyone knows about the historical sites:
答案
B
解析
推理题。短文最后提到If the bud- dies look after each other,we can be sure that no one will be left behind on the backroads,由此可以推断buddy system的作用是帮助参加者不掉队,因此答案选D。解答此题的难度在于理解buddy一词的含义。根据短文提到生手应该和稍微有经验的人在一组和If the buddies look after each other可以推测buddy一词的含义应该是“同伴,搭档”。Buddy system指“搭伴制,结伴制”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DR87777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Copypaper.B、Documentpiece.C、Foodwrappers.D、Newspapers.C短文中提到plasticmaterialsuchasfastfoodwrappers,thatcan’tber
Collegelifeoffersanarrayofactivitiesinwhichtoparticipate.Youshouldtrytotakeadvantageofasmanyactivitiesaspo
A、Peoplecan’tsaveenoughmoneyinstores.B、Inordertosavemoney,peoplecouldloseprivacy.C、Peopledon’tcareaboutpriva
A、Sometimesacertainamountofstressispositive.B、Toomuchstressmayresultinhealthproblems.C、Exerciseisoneofthemo
Oscar,officiallynamedtheAcademyAwardofMerit,isthechildoftheAcademyofMotionPicture,ArtsandSciences,whichwas
TheUnitedStatesiswellknownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedtohelpadrivergetfromoneplacetoanotherinthe
TheUnitedStatesiswellknownforitsnetworkofmajorhighwaysdesignedtohelpadrivergetfromoneplacetoanotherinthe
Themodemageisanageofelectricity.Peoplearesousedtoelectriclights,radios,televisions,andtelephonesthatitisba
A、Governmentofficersarehardtoplease.B、Thelearnerhastogothroughseveraltoughtests.C、Thelearnerusuallyfailssever
A、Becausenobodyknewhisaddress.B、Becausenobodyknewhisage.C、BecausePenury’sprivatelifewasasecret.D、BecausePenury
随机试题
全塑市话电缆由哪些颜色组成?
矩阵型组织结构的优点有()
感受寒邪或过食生冷,发病急骤,体质壮实者多形成寒邪袭于肌表出现恶寒发热无汗身痛者多为
颞下颌关节复发性脱位的病因中哪一项是错误的
属于二氢吡啶类的钙拮抗药是
我国期货客户采用的下单方式包括()。
下列关于我国各省市的说法正确的是:
一列队伍沿直线匀速前进,某时刻一传令兵从队尾出发,匀速向队首前进传送命令,他到达队首后马上原速返回.当他返回队尾时,队伍行进的距离正好与整列队伍的长度相等。问传令兵从出发到最后到达队尾所行走的整个路程是队伍长度的多少倍?
设讨论函数f(x)在x=0处的可导性.
WhatpercentageoftheworkforceinSingaporeareforclericalorofficejobs?Whereisthecinema?
最新回复
(
0
)