首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Breathing. B、Postures. C、Meditation. D、Dieting. D本题考查重要细节。根据句(3)可知,瑜伽的授课内容包括姿势、冥想以及呼吸方式,没有提到节食,因此答案为[D]。
A、Breathing. B、Postures. C、Meditation. D、Dieting. D本题考查重要细节。根据句(3)可知,瑜伽的授课内容包括姿势、冥想以及呼吸方式,没有提到节食,因此答案为[D]。
admin
2017-03-20
44
问题
Mike(M) Amanda(W)
Now, listen to Part One of the conversation.
M: What’re you doing up so early, Amanda? Have you decided to take up jogging in the park like me?
W: No, Mike. You know I really can’t stand jogging. I’ve joined a yoga class at our local fitness center. I hear it’s a great way to stay fit. Want to join me?
M: No way! Yoga is for girls. To the best of my knowledge, most enthusiasts are women.(1)I’d rather do some weights or cardio at the gym than contort my body into painful postures.
W: At the beginning, women go in for it mainly. But as its popularity grows, men are becoming more receptive to the idea. Come on, there’s more to yoga than that!(2)It’s perfect for physical and spiritual well-being. It also helps your body become more flexible. With a little background music, yoga helps you relax both physically and psychologically.
M: No, thanks. I think all of this is just a moneymaking gimmick. I’m telling you Amanda, don’t buy into it!
W:(3)Mike, we just learn three new postures every day and do some meditation. My yoga guru is going to teach us about breathing today. Did you know that we don’t even breathe properly anymore?
M: Count me out! I don’t need anyone to tell me how to breathe!(4)Just because celebrities are doing yoga, everyone’s jumping on the bandwagon.
W: That’s not true! For those who are unaware of the yoga way of exercise, it uses a combination of breathing exercises along with physical movement to free the body while the meditation aspect of yoga assists in easing the mind and soul. You’re always reluctant to try something new. Give it a chance, you might enjoy it.
M: Okay, but only if you promise I’ll end up with a body like Matthew McConaughey!
W: Don’t be stupid, Mike! You know, it can’t be a thing to easy start, right? The first few classes maybe very tough, but you stick with it.(5)The first major effect you will notice is that you’d feel very relaxed after a class. After several weeks, you’ll become stronger, more flexibleyou’re your posture is improved.
This is the end of Part One of the conversation. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. What does Mike think of yoga postures?
2. Which of the following is NOT among the benefits of yoga practicing?
3. Which of the following is NOT included in the teaching of yoga?
4. According to Mike, why does people go in for yoga?
5. What is the first important effect once people begin practicing yoga?
选项
A、Breathing.
B、Postures.
C、Meditation.
D、Dieting.
答案
D
解析
本题考查重要细节。根据句(3)可知,瑜伽的授课内容包括姿势、冥想以及呼吸方式,没有提到节食,因此答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DRzK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Thenewerahaswitnessedanexplosionofinformation.Peoplecaneasilysearchouttheusefulinformationthattheyneed,andh
Inourtimeitisbroadlytruethatpoliticalwritingisbadwriting.Whereitisnottrue,itwillgenerallybefoundthatthe
InAmerica,peoplebornintheperiodfrom1946to1964wereconsideredas
WithinEUprimaryeducation,aclearmajorityofpupilschoosetostudyEnglishlikeaforeignlanguage.Indeed,learningEnglis
Language-basedlearningdisabilitiesareproblemswithage-appropriatereading,spelling,and/orwriting.Thisdisorderisnot
PepperSchwartzputsherpersonalaffairsintoherbookbecausetheyare______.
A、notgethighprofitthereB、notgetprofitthereC、losetheirmoneyD、getintodebtC本题考查重要细节。根据句(9)可知,希腊的投资等级降为“垃圾级”,这意味着投资者在
如果“义”代表一种伦理的人生态度,“利”代表一种功利的人生态度,那么,我所说的“情”便代表一种审美的人生态度。它主张率性而行,适情而止,每个人都保持自己的真性情。你不是你所信奉的教义,也不是你所占有的物品,你之为你仅在于你的真实“自我”。生命的意义不在于
Atsometimeinyourlifeyoumayhaveastrongdesiretodosomethingstrangeorterrible.However,chancesarethatyoudon’t
随机试题
伤寒病病原学检查时,病程第一周应采集的标是
关于先张法与后张法相比不同点的说法,正确的有()。
以下软件中()属于应用软件。
下列各项属于资金信托的是( )。Ⅰ.股权信托Ⅱ.债权信托Ⅲ.单独管理资金信托Ⅳ.公益资金信托
AS公司2005年3月1日购入A公司30万股股票作为短期投资,每股价格为6元。5月20日收到A公司分派的现金股利4.5万元,股票股利15万股。收到分派的股利后,AS公司持有A公司股票每股成本为( )元。
学前教育是指从_______到六岁儿童的教育。
围绕着人与神、人与社会、人与自然等问题的思考,公元前6—5世纪,东西方社会几乎同时诞生了一批伟大的思想先哲。下列说法正确的是()。
给定资料1.少数民族文化是中华文化的重要组成部分,是中华民族的共有精神财富。在长期历史发展过程中,我国各族人民创造了各具特色、丰富多彩的民族文化。各民族文化相互影响、相互交融,不断丰富中华文化的内涵,增强了中华文化的生命力和创造力,提高了中华民族
设n阶方阵A、B、C满足关系式ABC=E,其中E是n阶单位阵,则必有()
Povertyisamongaseriesofsocialillsandinjusticesthatjustaboutanypersonwhohassomeunderstandingofasocialconsci
最新回复
(
0
)