首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A bell tower was to be built on the site. B、It was found unsafe. C、A parking lot was to be constructed there. D、No one wanted
A、A bell tower was to be built on the site. B、It was found unsafe. C、A parking lot was to be constructed there. D、No one wanted
admin
2012-05-17
33
问题
It is a great privilege for me to be invited to speak at the tenth year reunion of State University’s graduating class. When you arrived on campus today, after a decade, you were probably impressed by two changes at State: one, the absence of University of Tower, the first building constructed on the campus, and a historic landmark for many years; and two, the disappearance of parking lots on the main campus.
Two years ago University Tower was inspected and found to be unsafe. In spite of efforts to restore it, it was necessary to level the building. A bell tower was constructed on the same site, built for the most part using the good brick that was saved from the original building. The original bells were also preserved. As for the parking lots, they have been replaced by grass, trees, and pedestrian walkways. Parking is now located in parking garages on the North and West sides of the campus.
Two more subtle changes have occurred within the past decade. One is the creation and expansion of the Division of Continuing Education for the Community, including a Saturday and summer enrichment program for children, and an afternoon and evening special interest program for adults. The other is the addition of the student population of many young people from abroad, especially students from Japan, Latin America, and the Middle East. Most international students are enrolled in the College of Engineering and the College of Business.
And so, State is a different place, but like University Tower, it is built of the same brick. We are still committed to the same age-old ideals “quality education for our citizens”, but we have extended our commitment beyond the borders of our state and nation to encompass the citizens and nations of the world.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. On what occasion does the man give the speech?
33. Why was University Tower torn down?
34. In what aspect does State University remain the same?
35. What is the main idea of the speech?
选项
A、A bell tower was to be built on the site.
B、It was found unsafe.
C、A parking lot was to be constructed there.
D、No one wanted to preserve it.
答案
B
解析
选项中的It was found unsafe,parking lot…constructed there,No one wanted to preserve等表明,本题可能与It被拆除的原因有关。说话者提到,University Tower在两年前经过检查,发现不太安全(University Tower was inspected and found to be unsafe),尽管已尽力去修复它,但是最终还是得把它推倒,也就是说,之所以把University Tower拆除是因为它不安全,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DXf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、£1,104.B、£1,004.C、£1,204.D、£1,304.C事实细节题。两个人谈到了旅行费用问题,男士告诉女士全部费用是1204英镑。
Hungryprehistorichunters,notclimatechange,droveelephantstoextinctionduringthePleistoceneera(更新世),newresearchsugg
A、Togoshopping,.B、Todoresearchforherstory.C、Tomeetwithherprofessor.D、Totakeabreakfromherwork.B综合推断题。女士说去珠宝
Itisnotsurprisingthataphilosophyborrowedfrombusinessshouldseeitsprincipalfocuswithineducationasthefurthering
A、decapitatedB、espressoC、mochaD、regularC此题考查听细节的能力。文中只提到了mocha,同时此题也设置了A,B两个干扰选项,decaf为‘无咖啡因的咖啡’,与decapitated‘斩首’截然不同。而文中提到
ProfessorTaylor’stalkhasindicatedthatsciencehas______(产生了非常强大的影响)ontheeverydaylifeofnon-scientistaswellasscie
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeveryoneonamassbasisortofindthegiftedfewan
A、Thepartyisalmostover.B、Shelikestheman’sidea.C、Gameshavealreadybeenadded.D、She’lltalktohimwhentheTVprogra
A、EditingSundaySport.B、WorkingforCapitalRadio.C、Managingprofessionalsoccerteams.D、Developingasportsmarketingcompa
随机试题
县级以上城市人民政府城市规划行政主管部门负责本行政区域内建设项目选址和布局的规划管理工作。城市规划行政主管部门在这项工作中,下列说法哪项是不准确?()
[背景资料]某市准备建设一座图书馆工程,建筑面积为8000m2,预计投资约1200万元,建设工期为12个月,工程采用公开招标方式确定承包商。建设单位为节约开支,决定自行招标,并向当地的建设行政主管部门提出招标申请,得到批准,建设单位依照法定程序进行公开
欺诈客户行为包括()。
王某某在集市上收购烟叶,因此王某某为烟叶税的纳税人。()
下列各项中,免征车船税的是()。
示范和领操的形式有_______、_______、_______、_______。
或许有人会认为人口多是环境资源压力的主要来源,可以说30年前我国开始实行计划生育的时候的确是这样,但是现在情况已经发生了改变。当前造成我国资源环境主要压力的已经不再是人口曾长,而是传统的经济增长方式。从现在看来,我们已经有足够的能力和办法来协调人口发展与资
藏羚羊是中国国家一级保护动物,主要分布在西藏、青海、新疆西部80多万平方公里的高寒荒漠地区,其中80%的区域在西藏羌塘境内。自20世纪80年代开始,由于受国际藏羚绒制品消费和非法贸易利益的驱使,青藏高原上的藏羚羊遭受了盗猎分子的大肆猎杀,种群数量急剧下降。
以下不属于英美法系特点的是:
Marywasinalatherwhensheheardthatshewouldbetransferredtoanotherdepartment.Theunderlinedpartmeans______.
最新回复
(
0
)