首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is commonly believed in the United States that school is where people go to get an education. Nevertheless, it has been said
It is commonly believed in the United States that school is where people go to get an education. Nevertheless, it has been said
admin
2009-01-05
53
问题
It is commonly believed in the United States that school is where people go to get an education. Nevertheless, it has been said that today children interrupt their education to go to school. The distinction between schooling and education implied by this remark is important.
Education is much more open-ended and all-inclusive than schooling. Education knows no bounds. It can take place anywhere, whether in the school or on the job, whether in a kitchen or on a tractor. It includes both the formal learning that takes place in schools and the whole universe of informal learning. The agents of education can range from a revered grandparent to the people debating politics on the radio, from a child to a distinguished scientist. Whereas schooling has a certain predictability, education quite often produces surprises. A chance conversation with a stranger may lead a person to discover how little is known about a religion. People are engaged in education from infancy on. Education, then, is a very broad, inclusive term. It is a lifelong process, a process that starts long before the start of school, and one that should be an integral part of one’ s entire life.
Schooling, on the other hand, is a specific, formalized process, whose general pattern varies little from one setting to the next. Throughout a country, children arrive at school at approximately the same time, take assigned seats, are taught by an adult, use similar textbooks, do homework, take exams, and so on. The slices of reality that are to be learned, whether they are the alphabet or an understanding of the workings of government, have usually been limited by the boundaries of the subject being taught. For example, high school students know that they are not likely to find out in their classes the truth about political problems in their communities or what the newest filmmakers are experimenting with. There are definite conditions surrounding the formalized process of schooling.
What does the author probably mean by using the expression" children interrupt their education to go to school"?
选项
A、Going to several different schools is educationally beneficial.
B、School vacations interrupt the continuity of the school year.
C、Summer school makes the school year too long.
D、All of life is an education.
答案
D
解析
此题为细节题。答案在第二段开头的主题句中:持续教育与学校教育相比更无限度(open-ended)且包罗万象(all inclusive);在本段末尾作者又一次概括:教育持续一生("lifelong process),可见D项为正确答案。其余几项文中未涉及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DZBK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Todaywomenearnalmost60percentofallbachelor’sdegreesandmorethanhalfofmaster’sandPh.D.’s.Manypeoplebelieveth
Peoplelearnlanguagesallthetime,andforallkindsofreasons.Forexample,youprobablyhavevariousreasonstostudy【M1】__
NewresearchfromtheUnitedStatessuggeststhatthemillennia-oldtherapyofyogacouldbenefitmillionsofpeoplewhosuffe
Despitealloftheadvancesinmedicine,healthcareprovidershaveneverbeenonthecuttingedgeofnewbusinessandmarketin
"Artdoesnotsolveproblems,butmakesusawareoftheirexistence,"sculptorMagdalenaAbakanowiczhassaid.Artseducation,
Theoilindustryhasbeenonahotstreakthisyear,thankstoaseriesofmajordiscoveriesthathaverekindledasenseofexci
A、NextTuesday.B、NextMonday.C、NextWednesday.D、NextThursday.B推断题。录音中提到Hannah说:…sowhydon’twegotothelibraryanddow
A、Ph.D.B、Dlitt.C、DSc.D、LLD.A信息题。关于荣誉学位,受访者解释说:…theDlittorDoctorofLetters(DoctorLitterarum—ifyouwantitintheorig
Thefollowingtwoexcerptsareaboutwhetherdonationsbycelebritiesshouldbemademandatory.Thereareenthusiasticsupporter
A、Tohaveonlineaccess.B、Tohaveashoebox.C、Toknowexactlywhataccesscanbeused.D、Toknowtheconditionofincome.CSh
随机试题
开窍剂多制成丸散,临床正确的使用方法是
某市一卷烟生产企业(甲企业)为增值税一般纳税人,2011年8月有关经营情况如下:(1)甲企业向农业生产者收购烟叶一批,收购凭证上注明的价款800万元,并向烟叶生产者支付了国家规定的价外补贴;支付运输费用10万元,取得运输公司开具的运输发票,烟叶当期验收入
一种疾病的病死率为
胃寒呕吐,其特点是
曲线x=t2-1,y=t+1,z=t3在点(0,2,1)处的切线方程为()。
某小区已建有A大型超市,为满足需要,某市人民政府拟在该小区内再建一所超市。甲公司和乙公司先后向某市人民政府提出申请,甲公司获批准。下列哪一种说法是正确的?()
(2006年试题,一)曲线的水平渐近线方程为_________.
【B1】【B2】
Accordingtothenews,theplanecrashed______
ANiceCupofTeaTheLegendaryOriginsofTeaA)ThestoryofteabeganinancientChinaover5,000yearsago.Accordingto
最新回复
(
0
)