首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Attitudes to leisure have been much influenced by the modern love of moving around and by the ease of travel. The British en
Attitudes to leisure have been much influenced by the modern love of moving around and by the ease of travel. The British en
admin
2012-01-16
44
问题
Attitudes to leisure have been much influenced by the modern love of moving around and by the ease of travel.
The British enjoy the family outing. Most people choose well-known beauty spots, or seaside beaches. Others choose a lonely place, where there are very few people. They may follow tracks between the mountains and lochs and watch seals and seabirds.
Food in British hotels and restaurants is reasonably cheap, but hotel rooms are not. The English people rent house or flats for their holidays, but one of the traditional ways of spending a summer holiday is in a boarding house. A house like this may have a card in its window advertising bed and breakfast. In seaside towns there are whole streets of houses, almost every one of which has such notice in window.
In recent years several new holiday habits have developed. Among them; the most interesting one is the growth of the so-called holiday camps. They consist usually of great numbers of small, and often quite comfortable, suburban houses, together with central dining halls, dancing halls and swimming pools. Camping holidays with tents are not so well developed in England as in France. The summer weather too often can be very unpleasant for tent-dwellers.
What is true about the British people?
选项
A、They don’t like going outing with family members.
B、Seaside beaches are very popular for most of them.
C、They like driving their cars to travel.
D、They prefer to stay in hotels.
答案
B
解析
是非判断题。在四个选项中。[A]项与文中第二段提到的内容“The British enjoy the family outing”不符;[D]项与文中第三段提到的内容 “Food in British hotels and restaurants is reasonably cheap, but hotel rooms are not. The English people rent house or flats for their holidays. but one of the traditional ways of spending a summer holiday is in a boarding house”不符。而[C]项没有在文中提到。唯有[B]与文章内容 符合。所以[B]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Dd5d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatisthetextabout?AccordingtoJasonBryant,theyfindalotoffunin
AsaresultofthePopRevolution,theyoung______.Theunderlinedword"reserved"inthethirdparagraphprobablymeans____
1.Needed:Full-timesecretarypositionopenApplicants(申请人)shouldhaveatleast2years’experience.ApplyinpersonatU
Itisnotwidelyknownthat______.Withoutairprotection,thesun’srays______.
Theairsurroundingusisimportanttoeveryone.Withoutair,wecouldnotexist.Everyoneunderstandsthat.Butairisnecessar
--Doyouknowwhoinvented______telephone?--No,butitisreally______telephone?
Thereareseveral______nearthehighschool.
Inreorganizingthecurriculuminthelate1800’s,ElizabethMeadlaidthefoundation______themoderncollegerests.
Itwassnowingwholenightthrough.WhenIgotup,I【M1】______foundthattheroadwascoveredwithsnow.Everything
What’sthenumberofMr.Prince’stelephone?
随机试题
甲村与乙村毗邻,乙村的用水源自流经甲村的小河,多年来,两村经常因用水问题发生冲突。为根本解决问题,县政府决定将这条小河的水流交给乡水管站统一调配。甲村认为这条小河在历史上就属于该村所有,县政府无权将这条河的水流交水管站统一调配,将县政府告上法院。根据现行宪
按照项目的经济效益、社会效益和市场需求划分,工程建设项目可分为()。
有轮机械属于危险性较大的机械设备,下列对于此类机械设备的说法中,正确的是()。
下列选项中,属于基金交易费的是()。Ⅰ.证管费Ⅱ.印花税Ⅲ.开户费Ⅳ.经手费
以下各项中,不属于流动资金贷款的是()。
汉代被称为“百科全书式”学术大师的是()。
(2007年第1题)阅读下面的短文,回答下列问题:“温室效应"与“阳伞效应”在近百万年的地球气温变迁中,严寒的冰河期和温暖的间冰期曾交替出现。在冰河期,陆地冰川遍地,海水相对减少,海平面比今天要低100~145米。而在间冰期,冰川融化,海平面比今天要高1
某县税务局派出机构税务所向个体户郑某征税3000元,其中750元依据县人民代表大会制定的地方性法规予以征收。郑某以该税务所乱收费为由,向县税务局提出复议申请。县税务局经调查认为税务所征税适当,原决定无误,便维持了原决定。郑某于是向当地人民法院起诉。经调查
AnexplosionhadthrownradiomanHarleyOlsonoutofbed.Heworkedwildly,tryingto【C1】______anSOS.Butthepowerwasgone.H
Nexttimeyouenterausernameandpassword,thinkabouttherhythmofyourtyping.Notonlycanitbeusedtoidentifyyou,i
最新回复
(
0
)