首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
New Foods and the New World In the last 500 years, nothing about people — not their clothes, ideas, or languages — has changed
New Foods and the New World In the last 500 years, nothing about people — not their clothes, ideas, or languages — has changed
admin
2009-06-15
59
问题
New Foods and the New World
In the last 500 years, nothing about people — not their clothes, ideas, or languages — has changed as much as what they eat. The original chocolate drink was made from the seeds of the cocoa tree (可可树) by South American Indians. The Spanish introduced it to the rest of the world during the 1500’s. And although it was very expensive, it quickly became fashionable. In London, shops where chocolate drinks were served became important meeting places. Some still exist today.
The potato is also from the New World. Around 1600, the Spanish brought it from Peru to Europe, where it soon was widely grown. Ireland became so dependent on it that thousands of Irish people starved when the crop failed during the "Potato Famine (饥荒)" of 1845 — 1846, and thousands more were forced to leave their homeland and move to America.
There are many other foods that have traveled from South America to the Old World. But some others went in the opposite direction. Brazil is now the world’s largest grower of coffee, and coffee is an important crop in Colombia and other South American countries. But it is native to Ethiopia, a country in Africa. It was first made into a drink by Arabs during the 1400’s.
According to an Arabic legend, coffee was discovered when a person named Kaldi noticed that his goats were attracted to the red berries on a coffee bush. He tried one and experienced the "wide-awake" feeling that one-third of the world’s population now starts the day with.
选项
A、Food
B、Clothing
C、Ideology
D、Language
答案
A
解析
围绕中心(文章标题中的用词“新食物”)直接判断答案;也可利用题干中的特征结构 (the last 500 years)作为答案线索,这样在文章中找到直接答案相关句:In the last 500 years,nothing about该划线句说“在人们的生活中没有东西所发牛的变化像人们所吃的食物变化大。”因此答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ddhd777K
本试题收录于:
职称英语理工类C级题库职称英语分类
0
职称英语理工类C级
职称英语
相关试题推荐
ChangesofWomen’sRoleTheroleofwomeninBritainhaschangedalotinthiscentury,(51)inthelasttwentyyears.Them
PenguinsdonotsufferfromthecoldinAntarcticabecausetheirfeatherssecreteprotectiveoil.
Smokingisconsidereddangeroustothehealth.Ourtobacco--seller,Mr.Johnson,therefore,alwaysaskshiscustomers,iftheya
Whereisthenapkinnormallyplacedduringthemeal?Whichofthefollowingshowsgoodtablemanners?
DomesticViolenceNearlythreein10menhaveexperiencedviolenceatthehandsofanintimatepartnerduringtheirlifetime
DomesticViolenceNearlythreein10menhaveexperiencedviolenceatthehandsofanintimatepartnerduringtheirlifetime
A.thequakeitselfB.accuratepredictionC.damageofpropertyandlossoflivesD.apossibleearthquakeE.theunusualbehav
Earthquake1.Everyyearearthquakesareresponsibleforalargenumberofdeathsandavastamountofdestructioninvariou
PlantGasScientistshavebeenstudyingnaturalsourcesofmethanefordecadesbuthadn’tregardedplantsasaproducer,not
随机试题
有关干预性研究特点的描述,错误的是
A.牙源性B.腺源性C.损伤性D.血源性E.医源性新生儿颌骨骨髓炎感染多为
下列关于公民的民事权利能力的表述,正确的是( )。
律师接受律师事务所安排办理业务后,律师事务所可以因某些情况的出现终止其代理工作。但发生下列哪一种情况时,不得终止承办律师的代理工作?
保证人和债权人可能就下列哪些合同,签订最高债权额保证合同?()
房地产经纪人是指()。
防病毒卡能够()。
①果戈理!少年和青年,男子和妇女,掌握知识为时不久的中学生和熟悉生活、聪慧颖悟的老者的永恒旅伴。②一旦果戈理渗入我们的心灵,他已然永不离去,而是永久在我们的意识和心中定居,并且像在家里那样在那里生活着——异常果敢,从容安适。③仿佛这全然不是
Inarareunanimousruling,theUSSupremeCourthasoverturnedthecorruptionconvictionofaformerVirginiagovernor,Robert
以下不属于无线局域网应用领域的是______。
最新回复
(
0
)