首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、America will be the first country to issue "forever stamps". B、2- or 3-cent stamps will no longer be printed in the future. C、
A、America will be the first country to issue "forever stamps". B、2- or 3-cent stamps will no longer be printed in the future. C、
admin
2013-03-09
104
问题
Mail carriers will be delivering some good news and some bad news this week.
The bad news: Stamp prices are expected to rise 2 cents in May to 41 cents, the Postal Regulatory Com-mission announced yesterday. The good news: With the introduction of a “forever stamp,” it may be the last time Americans have to use annoying 2- or 3-cent stamps to make up postage differences.
Beginning in May, people would be able to purchase the stamps in booklets of 20 at the regular rate of a first-class stamp.
As the name implies, “forever stamps” will keep their first-class mailing value forever, even when the postage rate goes up.
The new “forever stamp” is the United States Postal Service’s (USPS) answer to the complaints about frequent rate increases. The May increases will be the fifth in a decade. Postal rates have risen because of inflation, competition from online bill paying, and the rising costs of employee benefits, including health care, says Mark Saunders, a spokesman for USPS.
The USPS expects some financial gain from sales of the “forever stamp” and the savings from not printing as many 2- or 3-cent stamps. “It’s not your grandfather’s stamp,” says Mr. Saunders. “It could be your great grandchildren’s stamp.”
Other countries, including Canada, England, and Finland use similar stamps.
Don Schilling, who has collected stamps for 50 years, says he’s interested in the public’s reaction. “This is an entirely new class of stamps.” Mr. Schilling says. He adds that he’ll buy the stamps because he will be able to use them for a long period of time, not because they could make him rich — the volume printed will be too large for collectors. “We won’t be able to send our kids to college on these,” he says, laughing.
The USPS board of governors has yet to accept the Postal Regulatory Commission’s decision, but tends to follow its recommendations. No plans have been announced yet for the design of the stamps.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. What is the main purpose of introducing a “forever stamp”?
31. Which is true according to the passage?
32. What can be concluded from the passage?
选项
A、America will be the first country to issue "forever stamps".
B、2- or 3-cent stamps will no longer be printed in the future.
C、The design of the "forever stamps" remains to be revealed.
D、The investment in "forever stamps" will bring adequate reward.
答案
C
解析
短文中提到,加拿大、英国和芬兰已经在使用类似的邮票,故排除[A];短文中提到the savings from not printing as many 2- or 3-cent stamps,这表明2- or 3-cent 的stamps并不是停印,而是印量减少,故排除[B];短文中通过引用有50年集邮史的Don Schilling的话说明收集“永久邮票”并不会给人们带来丰厚的回报,故排除[D]。短文最后提到,目前还没有公布“永久邮票”的设计情况,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DiI7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Bothcertificatesare______forthreemonthsandtheceremonymusttakeplaceinthedistrictwherenoticehasbeengiven.
Peopleoftenmakemistakesintheir__________asthingsinmanycasesturnouttheoppositetotheirwishes.
The______ofthebankwhereheworkedwasnotinthecentreofthecity.
Myparentsthoughtitwas_________foraboytobeinterestedinballet.
To______forhisunpleasantexperienceshedrankalittlemorethanwasgoodforhim.
FromhumblebeginningsinagarageinMenloPark,Californiain1998,Googlehasgrownintoamultinationalcompanycarryingout
A、Bylistingwomen’sresponsestodifferentparties.B、Bydiscussingwomen’svotingrightsindemocracies.C、Byquotingtheperc
Whichofthefollowingisthebesttitleforthepassage?What’stheauthor’sattitude?
Foralltheirgreatdiversityofshapesandsizes,glacierscanbedividedintotwoessentialtypes:valleyglaciers,whichflow
A、Thebackofthedrawerhasfallenoff.B、Themandoesn’thaveanysoap.C、Thecabinetistooheavytomove.D、Somethingisblo
随机试题
抗日民主政权时期,各边区刑事立法确定的主要罪名有哪些()
A、<0.2ppmB、0.6~0.8ppmC、1.0ppmD、2~4ppmE、4~10ppm饮水加氟的氟浓度不得超过
监事会应当包括股东代表和适当比例的公司职工代表,其中职工代表的比例不得低于(),具体比例由公司章程规定。
资料:假设X公司的股利保持每年5%的稳定增长率,如果今年的年初分红是每股8元,每股盈利为12元,市场必要的回报率是10%。根据材料,回答以下问题。[2007年5月真题]X公司的股权回报率是()。
GDP从总产出的角度描述一国总体经济活动,一般来说,决定总产出的因素主要包括( )。
根据《私募投资基金募集行为管理办法》在完成私募基金风险揭示后,募集机构应当要求投资者提供必要的()文件或()。
在财务和经营决策中,与他方之间存在直接或间接控制关系或重大影响关系的企事业法人是()。
某公司正在进行一个新项目的考察工作。根据市场调查和财务部门测算,项目周期是5年,项目现金流量已经估算完毕,公司选择的贴现率为10%。项目的具体数据如下:项目现金流量表净现值法的缺点是()。
根据以下资料,回答81~85题1990年该省国有企业职工为362.0万人,2000年国有企业工人数减少为247.0万人,比1990年减少31.77%;集体所有制单位职工1990年为154.4万人,2000年减少为42.3人,减少72.60%。
在操作系统的存储管理中,用时间换取空间的一种技术是()。
最新回复
(
0
)