首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It says HTV-related deaths appear to have reached their highest point in 2004. Since the【B1】______, deaths have fallen by around
It says HTV-related deaths appear to have reached their highest point in 2004. Since the【B1】______, deaths have fallen by around
admin
2013-09-26
37
问题
It says HTV-related deaths appear to have reached their highest point in 2004. Since the【B1】______, deaths have fallen by around ten percent as more people have received【B2】______.
Experts credit the good news in the report at least in part to prevention programs, not just the natural progress of the【B3】______. Yet the report points out that while the AIDS epidemic is changing, prevention programs are not. Karen Stanecki at UNAIDS says few programs, for example, are designed for people in【B4】______ relationships. Or people over twenty-five. Or the newly single. AIDS is the【B5】______cause of death in women aged fifteen to forty-four. Those are the main years for having children.
The WHO is now advising【B6】______women to begin anti-retroviral(反逆转录病毒的)drugs at fourteen weeks of【B7】______, instead of twenty-eight. Women are also advised to continue treatment through the【B8】______end of breastfeeding, when the baby is one year old. This reduces the risk of infecting the child.
【B9】______. The latest estimates say almost thirty-three and a half million have the virus. There were two million AIDS-related deaths last year, and two million seven hundred thousand new infections.
About two-thirds of the people with HIV are in sub-Saharan Africa. On Tuesday, President Jacob Zuma announced an expansion of testing and treatment. By next April, he says,【B10】______
AIDS research continues. On Monday the United States said it will hold the 2012 International AIDS Conference.【B11】______.
【B6】
It says HIV-related deaths appear to have reached their highest point in 2004. Since the (36) peak, deaths have fallen by around ten percent as more people have received (37) treatment.
Experts credit the good news in the report at least in part to prevention programs, not just the natural progress of the (38) epidemic. Yet the report points out that while the AIDS epidemic is changing, prevention programs are not. Karen Stanecki at UNAIDS says few programs , for example, are designed for people in (39) secure relationships. Or people over twenty-five. Or the newly single. AIDS is the (40) leading cause of death in women aged fifteen to forty-four. Those are the main years for having children.
The WHO is now advising (41) infected women to begin anti-ret-roviral (反逆转录病毒的) drugs at fourteen weeks of (42) pregnan-cy, instead of twenty-eight. Women are also advised to continue treatment through the (43) recommended end of breastfeeding, when the baby is one year old. This reduces the risk of infecting the child.
Treatments and population growth mean more people than ever are living with HIV. The latest estimates say almost thirty-three and a half million have the virus. There were two million AIDS-related deaths last year, and two million seven hundred thousand new infections.
About two-thirds of the people with HTV are in sub-Saharan Africa. On Tuesday, President Jacob Zuma announced an expansion of testing and treatment. By next April, he says, (45) all HIV-infected children less than one year old will receive treatment.
AIDS research continues. On Monday the United States said it will hold the 2012 International AIDS Conference. (46) The event has not taken place here since 1990 because of restrictions against visitors with HIV.
选项
答案
infected
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Dm27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Itwasagreatcomfort.B、Itwasasignofdanger.C、Itwasacallforhelp.D、Itwasamusicalnote.A由文中提到的…roaringallthe
A、In1397.B、In1379.C、In1339.D、In1030.AWhenwastheGoldenPavillionbuilt?信息明示题。文章第三段指出,GoldenPavilion是一座建于1397年的寺庙,因此A
ApproachestoAdaptingtothesociety1.很多学生感觉毕业后很难融入社会2.分析这一问题产生的原因3.我的看法
EndYourBackPainLikeanexpensivebuttemperamentalsportscar,thehumanspinisbeautifullydesignedandmaddeninglyu
It’ssummertime.FormanyAmericans,thisistheseasontotravel.Why?Becauseschoolisout.Becausetheweatherisgreat.And
Therearegoodreasonstobetroubledbytheviolencethatspreadsthroughthemedia.Movies,televisionandvideogamesareful
Don’tworry,behappyand,accordingtoanewresearch,youwillalsobehealthy.Itisestimatedthatoverthecourseofon
Alcoholhasapeculiarrelationshiptohappiness.Wedrinktocelebrate,butbecausealcoholworksasadepressant,itendsupd
A、Depressed.B、Healthy.C、Bad-tempered.D、Emotional.C
随机试题
有专家指出,社交媒体是一把双刃剑,既有利于各国政府及时调整政策、改善服务和塑造形象,又可能被当作一种传播谣言、引发动乱、助长恐怖主义和仇恨犯罪的工具。因此,微博、推特等社交媒体正在全国范围内迅速普及和壮大,已成为影响世界政治的新变量。下列选项如果
Theaccidentinwhichtwopeoplewereseriouslyinjuredresulted______carelessdriving.
A、主动脉瓣狭窄B、二尖瓣狭窄C、主动脉瓣关闭不全D、二尖瓣脱垂E、扩张性心肌病左心室流出道舒张期反流流速频谱
骨盆入口前后径的正常平均值应是
风险管理的过程包括( )。
按使用功能不同可将设备基础分为()基础和减振基础。
项目管理中最重要的任务是( )。
农村信用社存放在人民银行的备付金存款主要用于()。
一项调查结果显示,那些态度最积极乐观的被调查者在研究持续期间膳食结构的改善幅度最大,而最消极悲观的被调查者不仅从一开始便更倾向于选择较不健康的饮食,而且在运用各种手段加以干预后,改善的情况也不理想。研究者指出,自控能力是令乐观者更易成功戒除抽烟、喝酒和暴饮
工农教育
最新回复
(
0
)