首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Less than a year ago, a new generation of diet pills seemed to offer the long-sought answer to our chronic weight problems. Hund
Less than a year ago, a new generation of diet pills seemed to offer the long-sought answer to our chronic weight problems. Hund
admin
2014-05-14
53
问题
Less than a year ago, a new generation of diet pills seemed to offer the long-sought answer to our chronic weight problems. Hundreds of thousands of pound-conscious Americans had discovered that a drug combination known as "fen-phen" could shut off voracious appetites like magic, and the FDA had just approved a new drug, Redux, that did the same with fewer side effects. Redux would attract hundreds of thousands of new pill poppers within a few months.
But now the diet drug revolution is facing a backlash. Some of the nation’s largest HMOs, including Aetna U. S. Healthcare and Prudential Healthcare, have begun cutting back or eliminating reimbursement for both pills. Diet chains like Jenny Craig and Nutri System are backing away from them too. Several states, meanwhile, have restricted the use of fen-phen. Last week the Florida legislature banned new prescriptions entirely and called on doctors to wean current patients from the drug within 30 days; it also put a 90-day limit on Redux prescriptions. Even New Jersey doctor Sheldon Levine, who touted Redux last year on TV and in his book The Redux Revolution, has stopped giving it to all but his most obese patients.
The reason for all the retrenchment: potentially lethal side-effects. Over the summer, the FDA revealed that 82 patients had developed defects in their heart valves while on fen-phen, and that seven patients had come down with the same condition on Redux. As if that weren’t bad enough, physicians reported that a woman who had been taking fen-phen for less than a month died of primary pulmonary hypertension, a sometimes fatal lung condition already associated with Redux. And an article in the Journal of the American Medical Association last month confirmed earlier reports that both fen-phen and Redux can cause brain damage in lab animals.
These findings led the New England Journal to publish an editorial admonishing doctors to prescribe the drugs only for patients with severe obesity. Meanwhile, FDA asked drug makers to put more explicit warnings on fen-phen and Redux labels. Since mid-July, prescriptions for fen-phen have dropped 56%, and those for Redux 36%, according to IMS America, a pharmaceutical market research firm.
All that really does, however, is bring the numbers down to where they should have been all along. Manufacturers said from the start that their pills offered a short-term therapy for the obese, not for people looking to fit into a smaller bathing suit. FDA approved Redux with just such a caveat, and when limited to these patients, the drugs may still make sense — despite the risks — because morbid obesity carries its own dangers, including heart disease, diabetes and stroke. Too often, however, Redux and fen-phen were peddled to all comers, almost like candy. The current backlash, says Levine, is a "roller coaster that never should have happened".
Which of the following can NOT be used to support the statement "diet drug revolution is facing a backlash" (Line 1, Para. 2)?
选项
A、Diet chains and some of the HMOs have removed their support for the pills.
B、Some states have limited or forbidden the prescriptions of the diet pills.
C、In Florida, patients are told to turn away from the use of fen-phen within a month.
D、Sheldon Levine, a New Jersey doctor, touted one of the pills on TV and in his book.
答案
D
解析
文章第二段的主题句为第一句“减肥药革命遭到众人的强烈反对”。根据第二、三句可排除[A];根据第四、五句可排除[B]和[C]。虽然第二段末提到了[D]的内容"Sheldon Levine医生曾在电视上和他的书中鼓吹其中一种减肥药的功效”,但是此项不能作为主题句的论据,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/DmTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Consumersandproducersobviouslymakedecisionsthatmoldtheeconomy,butthereisathirdmajor(1)_____toconsider:therole
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases(1)_____thetr
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation;Youfailedtohandinyourthesisontim
Hiscarelessnessis______makeitunlikelythathewillpasstheexamination.
OnJanuary1st,peopleusuallymakeaNewYear’s_____suchasquittingsmokingorlosingweight.
Utopiaisaperfectplace.Itisaplacewithoutwar,hunger,poverty,orcrime.Itisaplacewherethepeopleworktogetheran
______nothingelsetodo,shelefttheoffice.
Inrecentdecadeschildspecialistshavetriedmoreandmoretohelpparentswiththeirchildren’sschoolbehavior.Schoolsofe
Manycriticsconsiderthatfarmorestressisplacedonachievementsinathleticsthanintheacademicsphere.We’retoldthati
Thedetectiveandhisassistanthavebegunto______themysteriousmurder.
随机试题
县烟草专卖局发现刘某销售某品牌外国香烟,执法人员表明了自己的身份,并制作了现场笔录。因刘某拒绝签名,随行电视台记者张某作为见证人在笔录上签名,该局当场制作《行政处罚决定书》,没收15条外国香烟。刘某不服该决定,提起行政诉讼。诉讼中,县烟草专卖局向法院提交了
男性,21岁,军人。2年前出现注意涣散,早晨懒于起床,出操时姗姗来迟,心不在焉,对领导批评也若无其事。独来独往,半年前更加懒,入睡即晚,双亲来信也懒得过目,理发、沐浴、更衣需战友一再催促,洗衣服也往水中一浸了事。对将来没有明确打算。该患者的诊断最可能是
男性,55岁,反复咳嗽15年,间断咯血。病重期间用过青霉素、链霉素和INH治疗,逐年消瘦。胸片:右上肺多个空洞,其周围有较多条索阴影,右肺门上提,气管右移。下一步治疗措施
体位引流
某股份有限公司依照法定程序设立,根据法律规定,该公司取得民事主体资格的日期应为()。
某水利工程混凝土浇筑施工时,当地气温18℃,普通硅酸盐水泥浇筑的允许间隔时间为()min。
高等学校对于修满一年,申请退学的学生应当()。
召公谏厉王弭谤厉王虐,国人谤王。召公告曰:“民不堪命矣!”王怒,得卫巫,使监谤者。以告,则杀之。国人莫敢言,道路以目。王喜,告召公曰:“吾能弭谤矣,乃不敢言。”召公曰:“是障之也。防民之口甚于防川川壅而溃伤人必多民亦如之是故为川者决之使
垄断资本家获得的超过平均利润的高额利润,是凭借其在社会生产和流通中的
某二叉树共有7个结点,其中叶子结点只有1个,则该二叉树的深度为(假设根结点在第1层)()。
最新回复
(
0
)