首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There is no shortage of adjectives one can apply to airline seats: uncomfortable, bulky, cramped, outdated and from an airline’s
There is no shortage of adjectives one can apply to airline seats: uncomfortable, bulky, cramped, outdated and from an airline’s
admin
2015-01-31
60
问题
There is no shortage of adjectives one can apply to airline seats: uncomfortable, bulky, cramped, outdated and from an airline’s point of view—overpriced. It’s no wonder then that many carriers are looking to make a change.
Dr. Mark Hiller, CEO at Recaro Aircraft Seating, notes that accommodating passengers’ personal devices has become an necessity, though one that few manufacturers have yet to address this problem.
At the Aircraft Interiors Expo in Hamburg, Germany last month, Recaro unveiled their newest design in economy seating, called theBL3530. The new seat has a tablet PC holder, a small pocket, and a power supply for charging.
The BL3530 follows another vital trend: at 10 kilograms per seat, it’s lighter than its predecessors.
"Fuel costs are extremely high these days—this is just an accepted fact in the industry. As a result, every kilogram counts," says James Lee, director of Paperclip Design Limited, an award-winning industrial design studio.
According to Benjamin Saada, Expliseat’s CEO, the CO
2
savings are even more significant. "Every aircraft we equip saves 1,200 tons of CO
2
per year. That’s the equivalent of planting 45,000 trees," he says. "Imagine if every airplane in the world signed on. It could completely change the global fuel emissions."
One particularly awkward feature of airline seats is their lack of multifunctionality. They recline, and that’ s about as adaptive as they get. Papercilp is hoping to change that with its new Caterpillar Convertible seat. The Caterpillar can be configured as a roomy Premium Economy seat, or converted into a Business Class seat with a lie-flat bed and direct aisle access.
"The core aim is to allow airlines to adjust their cabin capacity based on demand," says Lee.
"Flights from London to New York might have a big need for Business Class, for example, but if you use the same plane to fly to Phuket, the demand for lie-flat seats could be a lot less. This design allows the airline to adapt," he adds.
Unfortunately, there hasn’ t been a lot of demand for the innovation. "I’ ve showed the design to a lot of manufactures, and they’ll say, ’ oh, that’ s nice,’ but there hasn’ t been a lot of needs for it. The issue is cost," he says.
Though the concept may not catch on on planes, it could become a feature of seating on the ground. "It’ s more likely one day to see(the armrest)in theatres and cinemas. There are fewer regulations on the ground than in the air, so there’s less resistance to new products," he says.
Why does Recaro think theatres and cinemas will accept his innovation?
选项
A、Because they have a very spacious place.
B、Because there is fewer regulations.
C、Because they are more receptive.
D、Because they can afford dear products.
答案
B
解析
细节题。本题考查的是为什么雷卡罗认为影院和剧院会接受他的创新产品,可以定位到最后一段It’s more likely one day to see(the armrest)in theaters andcinemas.There are fewer regulations on the ground than in the air,so there’s lessresistance to new products,从这里可以看出这些地方没有那么多规章制度,所以会接受,这与B项的意思一致。因此,正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Dxh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Itisonlyrightthatthestarsshouldbepaidinthisway.Don’tthetopmeninindustryearn【B1】______salariesfortheservice
A、ThediplomasofYale-N.U.S.CollegewouldbeissuedbytheNationalUniversityofSingapore.B、YaleUniversitywouldnotrecei
Peoplebornintheautumnlivelongerthanthoseborninthespring.Andtheyarelesslikelytofall【B1】______illwhentheyare
A、Socialworkers.B、Policemen.C、Schoolteachers.D、Astreetcleaner.A选项表明,本题考查人物身份,听音时应留意能体现出人物职业身份的语句。由短文中提到的Theboy,whoisc
Inrecentyears,wehaveallwatchedtheincreasingcommercializationofthecampus.Thenumerousadvertisingpostersandthego
Inrecentyears,wehaveallwatchedtheincreasingcommercializationofthecampus.Thenumerousadvertisingpostersandthego
A、Attheman’shome.B、Attheairlinereservationagency.C、Atthewoman’shouse.D、Attheman’soffice.D选项的内容表明,本题考查地点场所,需要快速浏
WhyCan’tAmericanStudentsCompete?TwiceasmanystudentsinSingaporeareproficientinmathasintheUnitedStates.
WhyCan’tAmericanStudentsCompete?TwiceasmanystudentsinSingaporeareproficientinmathasintheUnitedStates.
WhyIndiaIsPoorandCorruptWhileJapanIsRichandCleanA)IntheFarEast,Malaysia,Singapore,Korea,Taiwan,HongKong,an
随机试题
白血病患者死亡的主要原因是
男,20岁,发热1天,伴有腰背酸痛入院,检查体温38.6℃,心率100次/分,巩膜呈浅柠檬色,皮肤苍白,血红蛋白90g/L,血清总胆红素70μmol/L,尿色如茶水,其原因是
下列指标中,( )指标是动态指标。
关于假山中层的叠石要求说法,错误的是()。
张三是某期货公司的期货从业人员,在执业过程中发现投资者想要买入的期货与自己有利益冲突,则张三应当( )。
某旅行社欲聘请具有特种语言能力的李某临时从事导游活动。按照《导游人员管理条例》,应()。
学生刘某因家庭经济困难,无法按规定完成义务教育。依据《中华人民共和国未成年人保护法》,对于刘某的受教育权利,具有保障责任的是()。
构建社会主义和谐社会的主要动力是
YoureceivedaletterfromyouruncleMr.Smith,whowantedtoknowyourrecentlifeincollege.Pleasewriteaprivatelettert
ItisnoteasytolearnEnglishwell,butifyou______,youwillsucceedintheend.
最新回复
(
0
)