首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
When prehistoric man arrived in new parts of the world, something strange happened to the large animals: they suddenly became ex
When prehistoric man arrived in new parts of the world, something strange happened to the large animals: they suddenly became ex
admin
2017-01-17
56
问题
When prehistoric man arrived in new parts of the world, something strange happened to the large animals: they suddenly became extinct. Smaller species survived. The large, slow-growing animals were easy game, and were quickly hunted to extinction. Now something similar could be happening in the oceans.
That the seas are being overfished has been known for years. What researchers such as Ransom Myers and Boris Worm have shown is just how fast things are changing. They have looked at half a century of data from fisheries around the world. Their methods do not attempt to estimate the actual biomass (the amount of living biological matter) of fish species in particular parts of the ocean, but rather changes in that biomass over time. According to their latest paper published in Nature, the biomass of large predators (animals that kill and eat other animals) in a new fishery is reduced on average by 80% within 15 years of the start of exploitation. In some long-fished areas, it has halved again since then.
Dr. Worm acknowledges that
these figures are conservative
. One reason for this is that fishing technology has improved. Today’s vessels can find their prey using satellites and sonar, which were not available 50 years ago. That means a higher proportion of what is in the sea is being caught, so the real difference between present and past is likely to be worse than the one recorded by changes in catch sizes. In the early days, too, longlines would have been more saturated with fish. Some individuals would therefore not have been caught, since no baited hooks would have been available to trap them, leading to an underestimate of fish stocks in the past. Furthermore, in the early days of longline fishing, a lot of fish were lost to sharks after they had been hooked. That is no longer a problem, because there are fewer sharks around now.
Dr. Myers and Dr. Worm argue that their work gives a correct baseline, which future management efforts must take into account. They believe the data support an idea current among marine biologists, that of the "shifting baseline." The notion is that people have failed to detect the massive changes which have happened in the ocean because they have been looking back only a relatively short time into the past. That matters because theory suggests that the maximum sustainable yield that can be cropped from a fishery comes when the biomass of a target species is about 50% of its original levels. Most fisheries are well below that, which is a bad way to do business.
By saying "these figures are conservative "(Para. 3), Dr. Worm means that
选项
A、fishing technology has improved rapidly.
B、the catch-sizes are actually smaller than recorded.
C、the marine biomass has suffered a greater loss.
D、the data collected so far are out of date.
答案
C
解析
推断题。根据关键词conservative定位到第三段。第一句提到Dr.Worm承认这些数据是保守的,接下来列了三个原因解释为何数据保守。第一个原因:捕鱼技术进步了,意味着近年捕到的鱼更多了,目前海洋里的生物量与过去的生物量差距比记录的更大。第二个原因:早年用鱼线钓鱼,实际钓到的鱼的量没有预计的多,所以过去海洋里的生物量其实更大。第三个原因:早年用鱼线钓到的许多鱼在上岸之前被鲨鱼吃掉,可是现在鲨鱼也很少了。这三个原因都是在说明,现在的海洋生物量含量与过去相比下降很快。也就是说本段的主旨句“这些数据是保守的”的含义为:现在海洋生物量含量与过去比较已经大大减少了,因此可以得出C项正确。A项是原因之一,以偏概全。B项与原文表述相反。D项的说法没有根据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E1EZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Inthissection,youareaskedtowriteanessaybasedonthefollowinginformation.Makecommentsandexpressyourownopinion.
Somepeoplethinkweshouldkeepallthemoneyweearnandnotpaytaxtothestate.Towhatextentdoyouagreeordisagree?In
Peekthroughtheinspectionwindowsofthenearly100three-dimensional(3D)printersquietlymakingthingsatRedEye,acompany
Peekthroughtheinspectionwindowsofthenearly100three-dimensional(3D)printersquietlymakingthingsatRedEye,acompany
Peekthroughtheinspectionwindowsofthenearly100three-dimensional(3D)printersquietlymakingthingsatRedEye,acompany
Thepriceofabitcointopped$900lastweek,anenormoussurgeinvaluethatarrivedamidstCongressionalhearingswheretopU.
Duringthelast15years,theEarth’ssurfacetemperatureroseatarateof0.04°Cadecade,farslowerthanthe0.18℃increase
Duringthelast15years,theEarth’ssurfacetemperatureroseatarateof0.04°Cadecade,farslowerthanthe0.18℃increase
Duringthelast15years,theEarth’ssurfacetemperatureroseatarateof0.04°Cadecade,farslowerthanthe0.18℃increase
Datahasahabitofspreading.ItslipspastmilitarysecurityanditcanalsoleakfromWikiLeaks.Itevenslippedpasttheban
随机试题
某图书大厦是新华书店下属的大型图书零售商,为了更好地为读者服务,提高大厦的服务水平,增强企业竞争力,现准备建立图书大厦的网站,该网站的目标是:以读者为中心,为读者提供多样化、个性化、方便的服务。请回答下列问题:(1)该网站可以采用的营销策略;
某国有银行董事长张某利用职务便利,将上级拨付改造本市办公大楼专项资金300万元中的100万元现金分3次存于本人私人账户后,高额贷给他人。一年多的时间内,共套取高额利息8万多元,随后陆续将该100万元归还单位账户。本案,关于张某行为的定性,下列哪一选项是正确
工业用地的土地使用权出让最高年限是()年。
甲公司只生产一种产品,2016年的销售量为18万件,单价1000元/件,变动成本率为65%,固定成本总额为1050万元,则其经营杠杆系数DOL为()。
在新华网与半月谈杂志社联合开展的“中国进步我来点──十八大每日调查”活动中,“腐败”“发展不平衡、收入差距大”“社会保障体系不完善”等关乎社会公平的话题居于前列。人们对这些问题的高度关注直接表明()。
下面IP地址中,合法的是()。
在当代中国,发展先进文化,就是()。
某项选拔共有四轮考核,每轮设有一个问题,能正确回答问题者进入下一轮考核,否则即被淘汰。已知某选手各轮问题能否正确回答互不影响,则该选手至多进入第三轮考核的概率为23/25。(1)该选手能正确回答第一、二、三、四轮问题的概率分别为4/5,3/5,2/
在对表中记录排序时,若以多个字段作为排序字段,则显示结果是()
CyberAngelsistheworld’soldestandlargestonlinesafetyorganization.Morethan1300volunteerspatroltheWeb【C1】______th
最新回复
(
0
)