首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Good readers seem to enjoy reading. B、Almost all poor readers can make progress. C、Causes of poor reading are difficult to fin
A、Good readers seem to enjoy reading. B、Almost all poor readers can make progress. C、Causes of poor reading are difficult to fin
admin
2013-06-17
67
问题
Some people have the feeling that nothing can be done about their poor reading ability.They feel hopeless about it. Can you learn to read better, or must you agree that nothing can bedone about it?
To be sure, people are different. You cannot expect to do everything as well as certainother people do. If all the students in a class tried out for basketball, some would be verygood players; others would be very poor; and many would be in between. But even the verypoor players can become much better players if they are guided in the right way, and with plentyof practice. It is the same with reading. Some seem to enjoy reading and to read well withoutany special help. Others find reading a slow and tiring job. In between, there are all degreesof reading ability.
Many experiments have shown that just about every poor reader can improve his reading ability. In these experiments, the poor readers were given tests of reading ability. After some of the causes of their poor reading were discovered, they were given special instruction and practice in reading. After a few months, another test of the same kind was given. In nearly all cases, these peoplehad raised their reading scores.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. What does the speaker show with the example of basketball players?
27. What should people do to improve their reading ability?
28. What do the experiments mentioned in the passage show?
选项
A、Good readers seem to enjoy reading.
B、Almost all poor readers can make progress.
C、Causes of poor reading are difficult to find out.
D、Tests help people improve their reading ability. Passage Two
答案
B
解析
短文最后提到一项实验,实验表明,每个阅读技巧差的人都能够提高阅读能力,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E1M7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thepromiseoffindinglong-termtechnologicalsolutionstotheproblemofworldfoodshortagesseemsdifficultto【S1】______.Ma
Anewbookissuretobediscussed,and【B1】,atcollegesthisfall.ThebookiscalledMyFreshmanYear:WhataProfessorLearne
AboutGenderDifferencesItissaidthatthefirstthingweaskaboutanewbornbabyis"Isitaboyoragirl?"Butitmigh
A、Sheownstheschool’scoffeeshop.B、SheteachesatDixieHeightsHighSchool.C、Sheseesthatthedrinksmeethealthstandard
Everyonewantstobehealthyandhappy.【C1】______,illnessoraccidentsmayoccurwithoutany【C2】______.Frequentlythepersonw
Everyonewantstobehealthyandhappy.【C1】______,illnessoraccidentsmayoccurwithoutany【C2】______.Frequentlythepersonw
TheUnitedStatesisa"telephoneland".Almosteveryoneusesthetelephoneto【B1】______socialengagements,visitwithfriends,
A、ThediscoveryofoilB、Theinterestinwildlife.C、Anincreaseinthebirthrate.D、Animprovementinbuildingmaterials.A
Recurrenteducationisinstructionformenandwomenwhonolongergotoschoolfulltime.Itisalsocalled【B1】______educatio
随机试题
王水的成分为
有关硝苯地平降压时伴随状况的描述,下列哪项是正确的
肝浊音界出现,鼓音消失,提示胃肠穿孔。()
某市建筑公司承建某县城一商务楼,当年结算工程价款收入为5300万元,其中包括所安装设备的价款500万元及付给分包方的价款为300万元,则此收入应缴纳的营业税为()万元。
刁某近几年纠合一伙人,在珠江三角洲一带流窜作案,多次抢劫,打伤10多人,抢劫赃款数额高达人民币20多万元。人民法院依据刑法判处刁某死刑,剥夺政治权利终身。这一案例表明,犯罪的最本质特征是()。
中国特色社会主义制度的重要支柱和社会主义市场经济体制的根基是()。
网络舆情汹涌,______着民众并不缺乏反腐的热情。对于公权力机关来说,如何充分利用网络平台,尊重民意表达,并更好地吸纳和______民间智慧来推进反腐败向纵深发展,已是一个现实而紧迫的______。填入横线部分最恰当的一项是()。
求
Infact,theysay,onereasonendangered-specieslegislationhasnotpassedisthatCanadiansfindithardtobelievethatwith
WhichofthefollowingstatementsisCORRECTaboutthetornadoes?
最新回复
(
0
)