首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What is the passage talking about? ______.
What is the passage talking about? ______.
admin
2017-05-22
76
问题
What is the passage talking about? ______.
(16) Here are little cars that may some day take the place of today’s cars. If everyone drives such a car in the future, there will be (17) less pollution in the air. There will also be more parking spaces in cities, and the streets will be less crowded. Three such cars fit in the space now needed for one car of the usual size. (18) The little cars will cost much less to own and to drive. Driving will be safer, too, (19) as these little cars can go only 55 miles per hour. The cars of the future will be fine for getting around a city, (20) but they will not be useful for long trips.
Q16: What is the passage talking about?
Q17: What’s the first advantage of little cars?
Q18: What about the cost of owning and driving such cars?
Q19: What’s the speed of little cars?
Q20: What’s the disadvantage for little cars?
选项
答案
much lower/less
解析
根据提示信息可推知,该题问的是小型车购买和使用的耗费情况。在材料中提到“The little cars will cost much less to own and to drive.”(购买和使用这种小型车会比较便宜。)故此处应填“much lower/less”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E1aK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Doctorsfeelreallyworriedthat______.Accordingtothestudy,thenumberofAmericanswhoreportedatleastoneseveresunbu
AfterreadingthefollowingintroductiontothecauseonFirstCertificateinEnglish,youarerequiredtocompletetheoutline
Itisclearthatsomepeoplewhoparticipateinexercisetrainingwilldevelopinjuriestotheirbones,muscles,andjoints(关节).
A、Heisclever.B、Heissevere.C、Heisnotnaughty.D、Heisnaughty.C题目询问男士现在怎样。对话中女士说记得男士很淘气,而男士回答说不再淘气了,12年里有许多事情都变化了,可知选项C(
Therearethousandsofvolcanoes(火山)allovertheworld.Whatmakesvolcanoes?Whathappens?Theinsideoftheearthisvery
PleasewritealetterofapologiesforyourfriendXiaoWu.YoucanmakeuseofthehintsgiveninChinese.内容:吴从魏莎处借了一本小说《飘
Hemusthaveheardofthebadnews,______canbeperceivedinhisexpression.
Ourenvironmentisgettingworseandworsewiththeincreaseoftheworldpopulation,whichaffectstheenvironmentintwoways.
Itisnaturalthatone’sattitude______hisfamilychangesashegrowsolder.
—I’mtakingmydrivingtesttomorrow.—______!
随机试题
关于高分子溶液说法错误的为:
女,50岁。车祸致腹部损伤3小时。伤后腹痛、腹胀,在急诊室非手术治疗观察期间,最重要的措施是
城市邮政局所分为()。
正常产能指历年来生产设备的平均产出量。()
关于指令驱动系统的特点,下列说法正确的有()
假设某台式计算机的内存容量为256MB,硬盘容量为20GB,则硬盘容量是内存容量的______倍。
—We’vespenttoomuchmoneyrecently.—Well,itisn’tsurprising.Ourfriendsandrelatives______aroundallthetime.
常见的侵犯学生受教育权的表现形式有哪些?
由图4可知行李的重量不超过()kg,就可免费托运。照此变化规律,托运110kg,费用为()元。
大数据与云计算融合发展是大数据领域未来发展的趋势,大数据和云计算技术能_________旅游工作者的工作效率,帮助旅游工作者为客户提供更好的服务。传统旅行社无视、_________新技术、新方法及相关的新趋势,只会被市场淘汰;而若迷信技术、一味生搬硬套,到
最新回复
(
0
)