首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every office worker hates meetings. But it’s a strange sort of hate, similar to the hatred of Londoners for the Northern Line, o
Every office worker hates meetings. But it’s a strange sort of hate, similar to the hatred of Londoners for the Northern Line, o
admin
2020-11-04
39
问题
Every office worker hates meetings. But it’s a strange sort of hate, similar to the hatred of Londoners for the Northern Line, or New Yorkers for tourists who walk too slowly: the dislike is real, yet if the despised thing were to vanish, it’d be like surrendering a piece of your soul.
When researchers probed into why people put up with the strain that meetings place on their time and sanity, they found something surprising—those who resent and dread meetings the most also defend them as a "necessary evil", sometimes with great passion. True, research suggests that meetings take up vastly more of the average manager’s time than they used to. True, done badly, they’re associated with lower levels of innovation and employee wellbeing (幸福). But that’s just office life, right? It’s not supposed to be fun. That’s why they call it work.
Underlying (引起) this attitude is an assumption that’s drummed into us not just as workers but as children, parents and romantic partners: that more communication is always a good thing. So suggestions abound for (大量存在) communicating better in meetings—for example, hold them standing up, so speakers will come to the point more quickly. But even when some companies consider abolishing meetings entirely, the principle that more communication is better isn’t questioned. If anything, it’s reinforced when such firms introduce "flat" management structures, with bosses always available to everyone, plus plenty of electronic distraction. In fact, constant connectivity is disastrous for both job satisfaction and the bottom line.
And anyway, once you give it three seconds’ thought, isn’t it clear that more communication frequently isn’t a good thing? Often, the difference between a successful marriage and a second-rate one consists of leaving about three or four things a day unsaid. At work, it’s surely many more than four, though for a different reason: office communication comes at the cost of precisely the kind of focus that’s essential to good work. Yet we’re so accustomed to seeing talking as a source of solutions—for resolving conflicts or finding new ideas—that it’s hard to see when it is the problem.
What is the author’s argument about office communication?
选项
A、It is an effective way to solve office conflicts.
B、It affects work efficiency in a negative way.
C、It should come to a halt at intervals.
D、It is useful for workers to find new ideas.
答案
B
解析
推理判断题。定位句提到,办公室沟通恰恰是以牺牲对工作至关重要的那种专注为代价的。由此推断,办公室沟通会影响工作效率,故答案为B)。A)“是解决办公室冲突的一种有效方法”,该段第四句提到我们习惯于将谈话作为解决方案的来源——用于解决冲突或寻找新的想法,但并未评论其有效性,故排除;C)“应时不时地停一下”,本段前两句提到了思考三秒钟和每天留下大约三到四件事情不说,并未提及时不时地停止沟通,故排除;D)“对上班族寻找新想法有用”,该段第四句提到我们习惯于将谈话作为寻找新想法的来源,并未评论其是否有用,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E2O7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、People’sfirstchoiceofhealthinformationistheInternet.B、Mostpeoplestillrelyondoctorsforhealthinformation.C、Mor
A、TheT-shirtsusuallyshrinkafterwashing.B、Peopleshouldnotalwaysbelieveintheadvertisement.C、Thewomanwillnevergo
Overhalftheworld’speoplenowliveincities.Thelatest"GlobalReportonHumanSettlements"saysasignificantchangetook
A、Becausetheywouldadmireherforhavingsomanyclients.B、Becauseshedoesn’twanttodinefarfromtheoffice.C、Becausesh
A、Friends.B、Coworkers.C、Interviewerandinterviewee.D、Doctorandpatient.C应聘面试对话的一个重要特征是:面试人主要提问,受试人主要回答问题,对话内容以学习背景、工作经历为主,
A、Thefoodismadebymedicalworkers.B、Thefoodishealthierthanmade-at-homemeal.C、Thefoodisdeliveredtodietersdirect
A、Strangersareusuallyoflittlehelp.B、Oneshouldtakecareoftheirbike.C、Newsreportsmakepeoplefamous.D、Anactofkin
A、Fromastranger.B、Fromanewspaper.C、FromTVnews.D、Fromradiobroadcasts.B短文说到,“我给报社写信,告诉他们我们的遭遇。”因此,B为答案。
A、Tofindthesimilarityofsoybeansintheworld.B、Toprotectsoybeansagainstdrycondition.C、Tocollectmaterialsfortheir
A、Mostofthepeoplewanttodomeaningfulwork.B、Amajorityofworkersaredoingmeaningfulwork.C、Happyworkerscanalwaysf
随机试题
患儿男,4岁。1岁前并未见明显异常,1岁后家长发现患儿不理人,目光不注视人,不会用言语表达要求,也不会用手指;1岁前本已会叫爸妈,现在也不叫了。不跟其他小朋友玩,也不会玩玩具,拿到任何玩具都喜欢闻。喜欢旋转的东西,常常一个人无目的地转圈,特别喜欢看天气预报
设图示两根圆截面梁的直径分别为d和2d,许可荷载分别为[P1]和[P2]。若两梁的材料相同,则[P2]/[P1]=
安庆长江公路大桥及接线工程采用双向四车道高速公路标准,路基与大桥同宽为26m.设计行车速度为100km/h,总投资估算为13.27亿元。大桥桥位区位于长江下游平原,江北为安庆市,江南为东至县大渡口镇,地势平坦开阔,属北亚热带湿润季风气候区,雨量充沛,梅雨显
下列关于影响项目组织结构因素的叙述中,正确的是()。
后张法预应力混凝土简支梁施工要点包括()。
微机主机箱内用来固定光盘驱动器的支架(由镀锌钢板制成)
基金托管年费率国际上通常为0.2%左右。目前,我国股票型封闭式基金按照()的比例计提基金托管费。
下列选项中,有关科技词汇与出处对应关系错误的是:
以下各项关于发展循环型经济的说法,正确的有()。
设f(x)=ax+b(a≠0),且f(10)=21,若f(2),f(7),f(22)成等比数列,则f(1004)=______.
最新回复
(
0
)