首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are many older people in the world and there will be many more. A little-known fact is that over 60 percent of the older p
There are many older people in the world and there will be many more. A little-known fact is that over 60 percent of the older p
admin
2018-01-16
50
问题
There are many older people in the world and there will be many more. A little-known fact is that over 60 percent of the older people live in developing countries. According to the World Health Organization, by 2020 there will be 1 billion, with over 700 million living in developing countries.
It is a surprising fact that the population ageing is particularly rapid in developing countries. For example, it took France 115 years for the proportion of older people to double from 7 percent to 14 percent. It is estimated to take China a mere 27 years to achieve this same increase.
What are the implications of these increased numbers of older folk? One of the biggest worries for governments is that the longer people live, the more likelihood there is for diseases and for disability. Attention is being paid to the need to keep people as healthy as possible, including during old age, to lessen the financial burden on the state.
Another significant problem is the need for the younger generations to understand and value the older people in their society. In some African countries, certainly in Asia, older people are respected and regarded as the ones with special knowledge. Yet traditions are fading away daily, which does not ensure the continued high regard of older people. As society changes, attitudes will change.
Much needs to be done to get rid of age discrimination(歧视)in employment. Life-long learning programs need to be provided to enable older people to be active members in a country’s development.
Social security policies need to be established to provide adequate income protection for older people. Both public and private schemes are vital in order to build a suitable safety net.
To achieve equality in such matters will take considerable time and effort. One thing is sure: there is no time to be lost.
The author concludes in the last paragraph that______.
选项
A、governments have spent lots of time in solving the ageing problem
B、population ageing is a hard problem, but it needs to be solved urgently
C、people are too busy to solve the population ageing problem
D、much time and effort will be lost in solving the ageing problem
答案
B
解析
文章最后一段提到One thing is sure:there is no time to be lost(没有时间浪费了),也就是指情况紧急,故答案选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/E3CO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".ButsomepeopleWouldprobably【C1】______whentheyfirstcametoIndia.Whenth
Notlongago,Ihadmyfirston-linechat.Ithoughtitwouldbe【C1】______becauseIhaveheardsomanypeople【C2】______itintha
Itwasnotmuchfuntotravelononeoftheoldsailingships.Lifewashardforbothpassengersandcrew.(78)17thcenturysai
WeallknowthatDNAhastheabilitytoidentifyindividualsbut,becauseitisinherited,therearealsoregionsoftheDNAstr
Lookinghackonmychildhood,Iamconvincedthatnaturalistsarebornandnotmade.Althoughwewereallbroughtupinthesame
Itis(abouttime)thatwe(gotosupper),(for)westillhaveameeting(toattend)thisevening.
Themanagerrequiredthatallthecocoa______toShanghaithenextday.
A:Firstly,allowmetointroducemyself.MynameisJohnBrown,managerofthecompany.B:______.
随机试题
H1受体阻断药的最佳适应证是
根据《企业安全生产费用提取和使用管理办法》,施工投标人安全防护、文明施工措施的报价下限,是依据工程所在地工程造价管理机构测定费率计算所需费用总额的()。
一般情况下,工程质量检验的分级包括()。
某生产性建设项目,折算到第1年年末的投资额为4800万元,第2年年末的净现金流量为1200万元,第3年年末为1500万元,自第4年年末开始皆为1600万元,直至第10年寿命期结束。动态投资回收期是把投资项目各年的净现金流量按基准收益率()之后,
A公司新建一座5层办公楼工程,由B公司总承包,C公司负责施工,D公司负责监理。建筑高度为35m,每层建筑面积为3000m2。有1个施工现场出入口,沿两条长边设置了4m宽的消防车通道,消防车道距临时宿舍4m,距办公楼东外墙侧8m为可燃材料堆场,北外墙侧10
股民甲和乙分别持有同一家公司的股票。如果乙将自己的10000股转给甲,则此时甲所持有该股票的份额是乙的3倍;如果甲将自己的1000股转给乙,则此时乙所持有该股票的份额比甲多6倍。那么,甲乙两人共持有()股该公司股票。
Once,Angelasharedherfeelingsaboutmoney,“Moneyworriesme.IthinkIintendtolivewithoutmoneybecauseIHATEMONEY.”Wewe
唯物史观认为,经济基础决定上层建筑,上层建筑反作用于经济基础。上层建筑反作用的性质取决于()
InMicrosoft’slatestattempttoreachouttobloggers,thecompanyrecentlygaveawayexpensivelaptopsloaded【C1】______itsnew
AsachildIwastaughttowalkwithmyheadup,my【C1】______backandmyeyeslookingstraight【C2】______Iwastolditwasgood
最新回复
(
0
)